Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Μπάμπης Νιώτης»

2.467 bytes προστέθηκαν ,  12:49, 1 Σεπτεμβρίου 2007
καμία σύνοψη επεξεργασίας
 
Έχει μία πιτσαρία και, αν και πάντα ονειρευόταν να αγοράσει την εταιρία Μπαμπ-ούλας Α.Ε. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν την αγόρασε. Σπούδασε μία επιστήμη που είναι ακόμη άγνωστη στους ασπούδαστους και από τότε όποτε δεν φτιάχνει πίτσες ασχολείται με αυτή την ιδιαίτερη ασχολία γράφοντας διάφορα, βλακείες σύμφωνα με τους αμόρφωτους, σημαντικά συγγράματα για τους μορφωμένους. Ακόμη δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα τί είναι τελικά. Ο γνωστός ιστορικός, ο [[Μήτσος ο Περιπτεράς]] έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με την ζωή της λαμπρής αυτής προσωπικότητας.
 
== Το λεξικό του Μπάμπη Νιώτη==
Ο Μπάμπης σπατάλησε πολλά χρόνια απο τη ζωή του για να φτιάξει αυτό το λεξικό που περιέχει 362.665.364.636.367 ελλήνικές λέξεις από τις οποίες μόνο οι 67.474.757.457 υπάρχουν ενώ οι υπόλοιπες είναι δημιουργήματα μεθυσμένων θαμώνων της ταβέρνας που σύχναζε ο Μπάμπης καθώς και άλλων φερέλπιδων νέων που βρίσκονταν υπο την επήρεια παραισθησιογόνων.
Για παράδειγμα, στο λήμμα "κανάτα" το λεξικό σημειώνει πως μετά από δύο ποτηράκια ρακόμελο η λέξη εμφανίζεται ως "κινάτα" ("ρε μπάμπη πιάσε μου την κινάτα"), μετά από τέσσερα ποτηράκια η ίδια λέξη εμφανίζεται ως "κινούτα"("ρε μπάμπη πιάσε μου χικ την κινούτα"), μετά από οκτώ ποτηράκια εμφανίζεται ως "κνούτα" ("ρε μπάμπη χικ πιάσε μου την κνούτα χικ") ενώ μετά από 16 ποτηράκια εμφανίζεται ως "αρργκτκ" (ρε Μπουυου-πως σε χικκ λένε- πιάαασε μ την αρργκτκ")
 
Δυστυχώς, ως γνωστόν οι [[Ελ]]-ληνες είναι φοβερά αγνώμονες και αντί να δαφνοστολίσουν το Μπάμπη γι αυτό του το ηρωικό πόνημα, τον χαντάκωσαν τον άθρωπα και άρχισαν να τον βρίζουν γιατί λέει μπέρδεψε τους ΑΕΚτζίδες με τους Βούλγαρους, τη βούρτσα με την π..ταβανόβουρτσα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Από τότε ο Μπάμπης αποσύρθηκε για τα καλά στην πιτσαρία του και αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων (ο Μήτσος ο περιπτεράς ισχυρίζεται πως έχει έγκυρες πληροφορίες για το ότι ο Μπάμης ετοιμάζει σύντομα το επόμενό του κτύπημα)
 
 
Κάποτε γυρίστηκε μια τηλεοπτική [[Σήριαλ|σειρά]] για χάρη του, προς τιμήν του και εις μνήμη του, ονόματι ''Τα παιδιά της Νιώτης''. Δυστυχώς, όπως και ο ίδιος ο Μπάμπης, η σειρά πήγε άπατη.
46

επεξεργασίες