Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»

Ετικέτα: sourceedit
 
Η ειρηνική έκβαση της μάχης ήταν αιτία της ενοποίησης της Σκωτίας με την Αγγλία στο [[Ηνωμένο Βασίλειο]]. Προς τιμήν του Γουίλιαμ, ο τίτλος "Σερ" αντικαταστάθηκε με τον τίτλο "Αρχοντας των Δαχτυλιδιών".
 
=== Ακρούστερη εποχή ===
===ακρουστερη εποχη===
 
ΚαταΚατά το 1426, οι ανθρωποι[[Άνθρωπος|άνθρωποι]] καταλαβανκατάλαβαν πως ο μονοςμόνος τροποςτρόπος για να μηνμη σκοτωνονταισκοτώνονται οι ανθρωποι[[Άνθρωπος|άνθρωποι]] μεταξυμεταξύ τους ταχειαταχεία και βαναυσαβάναυσα, ειναιείναι να σκοτωνουνσκοτώνουν τον εαυτοεαυτό τους αργααργά και βασανιστικαβασανιστικά. ΟποτεΟπότε, την αμεσωςαμέσως επομενηεπόμενη χρονιαχρονιά, θεσπιστικανθεσπίστηκαν σε παγκοσμιοπαγκόσμιο επιπεδοεπίπεδο οι αγωνες'''Αγώνες δαχτυλοκαπνισματοςΔαχτυλιδοκαπνίσματος''', οι οποιοιοποίοι γρηγοραγρήγορα εγινανέγιναν πολυπολύ αγαπητοιαγαπητοί και αποαπό αγαπητοιαγαπητοί εγινανέγιναν παθοςπάθος και αποαπό παθος...πάθος ακομαέγιναν πιοπόθος πολυκαι παθος!από Αυτοπόθος... οδηγησεΑυτό πολλουςοδήγησε διαγωνιζομενουςπολλούς διαγωνιζόμενους να χρησιμοποιουνχρησιμοποιούν πλαγιουςπλάγιους τροπους για να νικησουννικήσουν, οπωςόπως ο ΓκολουμΓκόλουμ -σπουδαιοςσπουδαίος αγωνιστηςαγωνιστής, καθωςκαθώς κερδισε τον τιτλο του "αρχοντα των δαχτυλιδιων" πανω απο μιαμισι φορα (δηλαδη δυο)- κατασκευασε ενα χρυσο δαχτυλιδι το οποιο τον βοηθουσε να δινειδίνει πολύ ψαγμένο σχημασχήμα στον καπνοκαπνό.
Ομως το 1562, ο ερασιτεχνης διαγωνιζομενος Μπιλμπο Μπαγκινς εκλεψε το δαχτυλιδι απο τον Γκολουμ και χρησιμοποιωντας το κερδισε τον τελικο και ετσι ξεσπασε πολεμος της Αφρικανικης Σκωτιας εναντια των Ινδονισιακων Ακτων Κανταιφιου Και Πατσά για να δωσουν λυση στο αν θα φερει ο Μπιλμπο τον τιτλο του αρχοντα του δαχτυλιδιου ή οχι. Τελικα τελος σε αυτον τον πολεμο εδωσε ο ανηψιος του Μπιλμπο, ο Φροντο, ο οποιος κατεστρεψε το δαχτυλιδι καιγοντας το με τον καπνο απο τα αποτσιγαρα και οχι μονο εφερε παγκοσμια ειρηνη αλλα και το χιπστεριλικι στο μεινστριμ.
 
Το 1562, ο ερασιτέχνης διαγωνιζόμενος Μπίλμπο Μπάγκινς έκλεψε το δαχτυλίδι από τον Γκόλουμ και χρησιμοποιώντας το κέρδισε τον τελικό. Έτσι, ξέσπασε πόλεμος μεταξύ της Αφρικανικής Σκωτιας και των Ινδονησιακών Ακτών Κανταϊφιου Και Πατσά, για να δώσουν λύση στο αν θα φέρει ο Μπίλμπο τον τίτλο του άρχοντα των δαχτυλιδιών ή όχι. Τελικά, τέλος σε αυτόν τον πόλεμο έδωσε ο ανιψιός του Μπίλμπο, ο Φρόντο, ο οποίος κατέστρεψε το δαχτυλίδι καίγοντάς το με τον καπνό από τα αποτσίγαρα. Ο ίδιος, όχι μόνο έφερε παγκόσμια ειρήνη, αλλά και το χιπστεριλίκι στο μέινστριμ.
 
[[cs:Pán prstenů]]
[[zh-tw:魔戒]]
[[zh:指环王]]
 
 
{{DEFAULTSORT:Αρχοντας των δαχτυλιδιων}}
4.117

επεξεργασίες