Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση χρήστη:The official Takis»

Αντικατάσταση σελίδας με '<span style="font-size:500%">Ο ❤ Τάκης ❤ είναι '''μικρός ακόμα αλλά και ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ'''!</span>'
(Αντικατάσταση σελίδας με '<span style="font-size:500%">Ο ❤ Τάκης ❤ είναι '''μικρός ακόμα αλλά και ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ'''!</span>')
Ετικέτα: Αντικατάσταση
<span style="font-size:500%">Ο ❤ Τάκης ❤ είναι '''μικρός ακόμα αλλά και ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ'''!</span>
<center>{{sm}}Βλ. '''[[Συζήτηση χρήστη:The official Takis/Αρχείο 01|εδώ]]''' για παλιότερες συζητήσεις.{{sm}}</center>
== Φρικηβιβλία ==
 
Ποιος ο λόγος να δημιουργηθεί εγχείρημα Φρικηβιβλία που περιέχει ανακατευθύνσεις σε ήδη υπάρχοντα άρθρα; Το ίδιο ισχύει και για Φρικηταξίδια, Uncyclovision Greece, δεν είναι βέβαια ανακατευθύνσεις, αλλά σε τι διαφέρει από μια Κατηγορία, για παράδειγμα-> [[:Κατηγορία:Γεωγραφία]], [[:Κατηγορία:Ποίηση]], [[:Κατηγορία:Τραγούδια]];--[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 16:18, 24 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)
 
Έχεις δίκιο, άλλα δε βοθάς κι εσύ καθόλου. Εγώ έγραψα αυτό για τη θρησκεία (και δεν ήταν καθόλου απλό να ξεχωρίσω τους τοπ θεούς και να συμμαζέψω τις πληροφορίες για αυτούς). Θα δω μήπως μπορώ να γράψω και τίποτε άλλο. Όσο για τα Φρικητραγούδια, γιατί να μην προσθέσω τα ήδη υπάρχοντα στο εγχείρημα; Το ίδιο ισχύει και για τα Φρικηταξίδια. Τέλος, μην ξεχνάς ότι, όχι εγώ, αλλά [[Χρήστης:Wikia.gr|κάποιος άλλος]] δημιούργησε αυτό το εγχείρημα. Εγώ προσπαθώ απλώς να το επεκτείνω.--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 14:21, 14 Ιανουαρίου 2017 (UTC)
:Το "έχεις δίκιο" είναι δικαιολογία. Δεν βοηθάω γιατί τα εγχειρήματα αυτά δεν έχουν μέλλον, δεν υπάρχει κανένας συντάκτης νέου άρθρου σχετικά με αυτά, κάτι που να πυροδοτήσει την έναρξη εγχειρήματος. Δεν είπα πως πρέπει να γράψεις τίποτα ή πως το βιβλίο για τη θρησκεία ήταν απλή αντιγραφή (σημείωσα "ημιαντιγραφή"), αυτό που ρώτησα είναι "Ποιος ο λόγος να δημιουργηθεί εγχείρημα Φρικηβιβλία που περιέχει ανακατευθύνσεις σε ήδη υπάρχοντα άρθρα;" Τι νέο έχουν τα Φρικηταξίδια, Uncyclovision Greece πέρα από ήδη υπάρχοντα άρθρα; "σε τι διαφέρει από μια Κατηγορία"; Και ρωτώ σήμερα, γιατί αναίρεσες την αφαίρεση των ανακατευθύνσεων που έκανα από το Φρικηβιβλία; --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 14:39, 14 Ιανουαρίου 2017 (UTC)
:Εγώ είδα ότι είχαμε αρκετά τραγούδια και σκέφτηκα να φτιάξω ένα εγχείρημα, όπως υπάρχει και στην uncyclo. Και αφού είχε τεθεί το θέμα των Φρικηταξιδιών, σκέφτηκα πως δεν υπάρχει πιο απλό πράγμα, από το συμμάζεμα της κατηγορίας Γεωγραφία :D :D (για το οποίο, εντάξει, δεν είμαι και πολύ περήφανος). Όσο για την αναίρεση της αφαίρεσης των ανακατευθύνσεων, σου είπα, το έχω ήδη μετανιώσει και παραδέχομαι πως είχες δίκιο. Άσε όμως λίγο το εγχείρημα να ζήσει και βλέπουμε.[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 20:50, 14 Ιανουαρίου 2017 (UTC)
----
"Το άρθρο Flashback (ψηφισμένο) πού είναι;" ..τώρα το έπιασα! Flashback δεν είναι άρθρο, εννοούσα κυριολεκτικά [[wiktionary:el:φλας μπακ|φλας μπακ]]. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ό,τι αγαπάς. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 17:25, 24 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)
 
== Χρόνια πολλά ==
 
Καλώς μας [[Φέτος|μπήκε]]! --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 15:55, 1 Ιανουαρίου 2017 (UTC)
 
== poll ==
 
[[Φρικηπαίδεια συζήτηση:Φρικησκοπήσεις|Πρότεινε ένα νέο poll]] --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 11:16, 7 Ιανουαρίου 2017 (UTC)
 
== Χρήστης:Frikipedia.gr ==
 
Δεν είναι νέος λογαριασμός, πιθανότατα κάποιος ''γνωστός'' είναι από πίσω του. Το [[Φρικηπαίδεια:Φάε σκατά]] είναι ίδιο με το [[Φρικηπαίδεια:Φάε Σκατά]] που εσύ (και 'γω και ο Λινουξάς) διέγραψες και κλείδωσες. Να είσαι σε επιφυλακή. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 10:49, 15 Ιανουαρίου 2017 (UTC)
 
Ναι, το γνωρίζω, τώρα πήγαινα να τον φράξω.--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 10:54, 15 Ιανουαρίου 2017 (UTC)
 
== Πειραχτήρι ==
 
Περιττό να σου πω πως δεν γνωρίζεις τίποτα για CSS και HTML κώδικα.{{Sm|11}} Αυτό απέδειξες αντιγράφοντας copypasta [http://frikipaideia.wikia.com/wiki/MediaWiki:Monobook.css?curid=6&diff=122998&oldid=122991 τα πάντα όλα] στο mediawiki, κρατώντας βεβαίως βεβαίως και τα όσα ήδη είχε μέσα. Κρίμα που δεν έχει Προεπισκόπηση ε; {{sm|3}} Σε συμβούλεψα στη σελίδα μου "Μη πειράζεις ότι δεν γνωρίζεις τι είναι και τι κάνει". Αλλά σαν πειραχτήρι που είσαι και επειδή [[Διαχοιριστής|μπορείς]] συνέχισες τους πειραματισμούς σου. Φίλτατε μου νεαρέ STOP! Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις καμία κακή πρόθεση αλλά, απλά θα στο πω, δεν ξέρεις τι κάνεις. Μη σε δω να ξαναπειράξεις το mediawiki. Μη ξεχάσεις, παράλληλα με HTML και CSS, να μάθεις και την [[Σταμάτλαμπ]]. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 10:08, 3 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
Μ' έπιασες και πάλι... Τώρα να σου πω ότι όσο έγραφες αυτό, εγώ ψαχούλευα Monobook γαλλικής, ισπανικής και γερμανικής; Αν και δεν το θεωρώ τόσο δύσκολο να το υποψιαστείς και μόνη σου...{{sm}} Όσο για την επεξεργασία, είδα σε help page της wikia ένα site που εντοπίζει (αλλά τελικά μάλλον δε διορθώνει) τυχόν "σφάλματα" στο css. Νόμιζα πως θα εμφάνιζε καμία διαφορά και άνοιγα κάθε λίγο και λιγάκι τη Φρικηπαίδεια, μπας και δω καμιά διαφορά. Μάπα το καρπούζι... Οκ, δε θα ξανακάνω τέτοια χοντράδα, αλλά ούτε λιγουλάκι δε μ' αφήνεις να το επεξεργαστώ; Σε παρακαλώ, είμαι πολύ φιλόδοξος για τα παρατήσω τώρα.--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 10:37, 3 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
Σου έγραψα "Φίλτατε μου νεαρέ STOP!" και συ τι έκανες αμέσως μετά; Επεξεργάστηκες το mediawiki. Για να στο πω καλύτερα, μιας και δεν τα παίρνεις τα ελληνικά που σε γράφω, [http://community.wikia.com/wiki/Help:Customization_policy '''αντιγράφω'''] «Any changes are permitted in your personal CSS and JS. These are available for you to personalize your experience as much as your code knowledge allows! You can find help from many of our most experienced users on the Community Forums.» Ο.κ? Παίξε όσο θες στο personal CSS δλδ. στο '''User:<username>/monobook.css'''. [http://community.wikia.com/wiki/Help:Personal_CSS_and_JS σχετικά] & [http://community.wikia.com/wiki/Help:Advanced_CSS_and_JS για advanced σαν και σένα τρομάρα σου]. '''Μη τυχόν σε δω να ξαναπειράξεις το mediawiki'''. Προειδοποίηση, γιατί τα πειράματά σου επηρεάζουν όλους μας. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 23:49, 3 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
== Patrolling ==
 
Μπορώ να επισκέπτομαι τη Φρίκη ανά 2 ώρες από 10 πμ - 2 άντε 3 μετά τα μεσάνυχτα. Αρκεί, για να μείνεις ήσυχος και να διαβάσεις. Κακώς δεν με ενημέρωσες νωρίτερα. Πολλές ερωτήσεις μου έκανες και δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε όλες (μπαίνω στο final dungeon), όσο για τις αναιρέσεις αιτιολόγησα. Μία ερώτηση από μένα, τί Πλάνο χρησιμοποιείς στις προτιμήσεις σου, Wikia ή Monobook; Γιατί δεν βλέπω καμία αλλαγή σε Monobook (αυτό το ρωτάω για το "Κι εγώ μπορούσα παλιά να τα βρω αυτά, αλλά η wikia τώρα έχει κάνει το σάιτ σαν τα μούτρα της!" που αναφέρεις). Η νέα μορφή Αναζήτησης (κυλιόμενη, με εικόνα, με άσταναπάν αποτελέσματα) είναι [[σκατά]]. Θα το διορθώσω όταν βρω χρόνο (μετά το final Boss οπωσδήποτε). :P --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 17:18, 15 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
Monobook χρησιμοποιώ. Όσο για την κυλιόμενη αναζήτηση, μερικές φορές ψάχνω να δω αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο άρθρο για να ξέρω αν θα βάλω διασύνδεση ή όχι. Δεν ξέρω εσύ τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά ναι, όντως θέλει βελτίωση. Εγώ πάντως ξαναρωτάω, τι εννοείς με το [email protected]^#@%^!:); Και για ποιο λόγο αναίρεσες το Number of Files στην αρχική; Και τι και αν το δείχνει στα στατιστικά; Περιμένω <u>κανονική απάντηση</u> αυτή τη φορά.--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 18:58, 15 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
Α! Τώρα που το σκέφτομαι, θα μπορούσε να κυλάει μόνο ο μεγεθυντικός φακός και όταν τον πατάς να εμφανίζεται όλο το κουτί!!! Βέβαια, αυτό θέλει πολύ ψάξιμο σε sites, forums κλπ. Εσύ τι σκέφτεσαι;--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 19:02, 15 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
:Γιατί; Για πιο λόγο; Και τι κι αν; Τι εννοείς;
:Λοιπόν, 1) τι εννοείς με το [email protected]^#@%^!:) = Δεν ήθελα να βρίσω και εξακολουθώ να μη θέλω να ανοίξω το βρωμόστομα μου.
:2)Πήγαινε στο πρότυπο [[:Πρότυπο:Ανακοινώσεις]], έλεγξε την δική σου έκδοση και δες ότι και τα 2 λινκ οδηγούν στο ειδικό:Στατιστικά. Γι αυτό αιτιολόγησα "φαίνονται στο statistics". Χέστηκε ο επισκέπτης για τον αριθμό των αρχείων που λιμνάζουν στη Φρίκη.
:3)Σκέφτομαι πως "Μη τυχόν σε δω να πειράξεις ξανά το mediawiki". Ο.κ.?
:Και τώρα ήρθε η σειρά σου! Για πέμε, [http://frikipaideia.wikia.com/index.php?title=Λαμία&diff=123006&oldid=122064 τι ακριβώς (ξανα)κάνεις εδώ]; Δες στην δική μου έκδοση την αιτιολόγηση "[[Βοήθεια:Spam|Spam is unwanted advertisements and links to other websites...Remove the link or revert the edit in which it was added...]] και πες μου ότι δεν είναι spam να στέλνεις το επισκέπτη της wikia σε Λίστα (όχι απλά βίντεο) χρήστη του youTube; Αυτά που κάνω στη Φρίκη τα κάνω γιατί είμαι [[Ειδικό:Editcount/Fililost|wikian από το 2009]] και προσπαθώ να τηρώ τους όρους χρήσης της wikia, όχι γιατί συμφωνώ με τους όρους αλλά γιατί αυτή μας φιλοξενεί στο ίντερνετς και υπάρχουμε. Καπίτο;--[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 20:10, 15 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
== Common block protocol ==
 
[[Βοήθεια:Blocking|Most blocks should be for short periods, especially if IP-based.]] --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 17:05, 19 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
Συγγνώμη. Έχω συνηθίσει πια να επιλέγω φρσγές αορίστου χρόνου, συν το ότι πάνω στον εκνευρισμό μου, ξέχασα τον κανόνα. Μέχρι και υπεράνω μπήκε πια! Τι θα κάνουμε μ' αυτόν τον Αλέκο;--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 19:43, 19 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
== MediaWiki:Monobook.css ==
 
Αυτές είναι [http://frikipaideia.wikia.com/index.php?title=MediaWiki%3AMonobook.css&diff=123025&oldid=121862 οι αλλαγές που έκανες]. Μετά από '''55''' αναθεωρήσεις! Αναλυτικά, πρόσθεσες το !important; στο p-personal (κακό δεν έκανε), άλλαξες στο p-search τη θέση από position: absolute; σε fixed; (γι αυτό η αναζήτηση σέρνεται μαζί με το scroll και δε μένει σταθερή), άλλαξες τις διαστάσεις στο p-search .pBody σε 190px για να χωράει η εικόνα και τέλος προστέθηκε το p-search:hover που έχωσε εικόνα μέσα στην αναζήτηση. Προβλήματα δημιούργησε, προβλήματα δεν έλυσε. Ένα revert θα λύσει όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 10:28, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
'''User:<username>/monobook.css''', αυτό είναι η σελίδα για τους πειραματισμούς σου. Δλδ. [[Χρήστης:The official Takis/monobook.css]]. Βοήθεια έχει πιο πάνω, στη συζήτηση σου, στο Πειραχτήρι. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 10:35, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
Υπόσχομαι να μην ξανακάνω σαχλαμάρες. Ούτως ή άλλως, μετά από την αντιγραφή του css της ιταλικής και την προσθήκη [[τα πάντα|των πάντων]] στο css, το πήρα το μάθημά μου, αν και άργησα πολύ, δε λέω. Τέτοιες χοντράδες πάντως δεν ξανακάνω. Α, και ευχαριστώ για την πληροφορία.--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 10:38, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
Σε προειδοποίησα, με έγραψες. Μπορείς να αναιρέσεις τη φραγή σου (unblockself), να ξεφραχτείς δλδ. αν σου πέφτουν πολλές οι 2 ώρες. Μάθε πρώτα css στο πρόχειρό σου Χρήστης:The official Takis/monobook.css και μετά άλλαξε κάτι στο MediaWiki:Monobook.css που επηρεάζει όλους μας. {{sm}} --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 10:49, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
Μισό... μπορούσα να ξεφραχτώ; '''Σε μισώ!'''--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 13:38, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
Μετά από τόσες παρατηρήσεις, προειδοποιήσεις, +μία φραγή, πείραξες πάλι το mediawiki. Είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως (60 αναθεωρήσεις), πεισματάρης (ας ρίξω άλλη μία αλλαγή στο mediawiki), ξεροκέφαλος, ενεργείς χωρίς συνεννόηση και ψεύτης (αν ξαναδιαβάσεις όλα τα "Υπόσχομαι να..Τέτοιες χοντράδες πάντως δεν ξανακάνω..πήρα το μάθημά μου.. συγνώμη..). Δεν σε εμπιστεύομαι. Τα ήθελε ο κώλος σου, πάρτα. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 19:06, 22 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
== αναζήτηση ==
 
[[Αρχείο:Search.PNG|150 px|right]]
Ναι. Η διαφορά στα αποτελέσματα αναζήτησης προφανώς οφείλεται σε wikia update του Φεβρουαρίου. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 12:33, 27 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
Ναι. Εμφανίζεται μπάρα αποτελεσμάτων, με scroll. Θες να ανεβάσω ένα screenshot? Σε σένα δεν εμφανίζει αποτελέσματα καθόλου; Περιέγραψε εδώ το πρόβλημα αναλυτικά για να καταλάβω περίπου τι συμβαίνει.
:Υ.Γ. Γιατί να σε βρίσω; Λάθος με έχεις καταλάβει. Όσο για τη συνεισφορά στο Ψυχή, ήταν άκυρη, "Ψυχή ονομάζεται.." στο τέλος του άρθρου και συσχετισμός διατροφής με κλανιά. Αλλά δε με λες θα σου αναλύω κάθε αντού που κάνω; --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 18:58, 27 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
:Ακόμη, πάρε άλλη μία συμβουλή. Το κουμπί της επαναφοράς (rollback) να το χρησιμοποιείς μόνο σε περιπτώσεις ξεκάθαρου βανδαλισμού. Αντ' αυτού να χρησιμοποιείς το κουμπί της Αναίρεσης γιατί σου δίνει δυνατότητα αιτιολόγησης στη Σύνοψη (σε αντίθεση με την Επαναφορά) έτσι ώστε να καταλαβαίνει κάποιος γιατί έκανες ότι έκανες. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 19:13, 27 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 
Ανέβασα φωτο... Το θέμα είναι ότι αυτό συμβαίνει σε όλες τις uncyclo, άρα δεν είναι θέμα monobook...--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 15:03, 3 Μαρτίου 2017 (UTC)
 
 
----
"[http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%95%CE%A1%CE%A4?diff=prev&oldid=121943 Έχει και κάποια καλή συνεισφορά.."]--[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 20:25, 18 Μαρτίου 2017 (UTC)
 
Ε οκ, τι να πω... Κάποιος πρέπει να διορθώσει αυτή την αηδία που έχει γράψει και μόνο αυτός μπορεί. Δεν κρύβω πως το μετάνιωσα λίγο, αλλά πιστεύω ότι δύο μήνες είναι αρκετοί. Άσε που μετά από δύο αποτυχημένες παρακλήσεις να τον ξεφράξουμε, δε νομίζω να ξαναμπεί. Τάκης--[[Ειδικό:Συνεισφορές/46.198.206.145|46.198.206.145]] 21:40, 18 Μαρτίου 2017 (UTC)
 
Αυτή την ασυναρτησία που έχει γράψει την έστειλα προς εκτέλεση στο χορό των ανέμων. Έκρινες πως "Έχει κάποια καλά σημεία.." οπότε κάτσε και ανέδειξε τα γιατί εγώ δεν τα βλέπω. Ποια είναι η "κάποια καλή συνεισφορά" που έκανε ώστε να αιτιολογήσει άρση φραγής. Ο τύπος είναι αλλού γυαλού. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 17:27, 19 Μαρτίου 2017 (UTC)
:Διάβασε και το [[Βοήθεια:Common mistakes|Please try to avoid these!]] για να σταματήσεις να "κλειδώνεις" αναίτια. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]]
 
Δεν κλείδωσα τη σελίδα αυτή αναίτια. Είναι μία σελίδα στην οποία δεν μπορεί κανείς να γράψει τίποτα παραπάνω, όπως και το άρθρο που περιέχει μόνο μια τελεία.--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 16:07, 20 Μαρτίου 2017 (UTC)
 
== Εγχειρήματα ==
 
Δοκίμασες να δημιουργήσεις νέο άρθρο σε Φρικηλεξικό/νέα/ταξίδια/βιβλία/uncyclo; Εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα δημιουργίας; Αν ναι, τι μήνυμα σου βγάζει; --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 09:42, 6 Μαΐου 2017 (UTC)
:Δεν έχω πρόβλημα δημιουργίας, απλώς δε φορτώνει το πρότυπο. Νομίζω έφθασε ο καιρός να στείλουμε ένα μέιλ στη wikia για το πρόβλημα αυτό. Τι λες;
::Τι εννοείς δεν φορτώνει το πρότυπο; '''Τι μήνυμα παίρνεις όταν πας να δημιουργήσεις μία σελίδα''' (στα παραπάνω εγχειρήματα); --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 11:24, 6 Μαΐου 2017 (UTC)
:::Αυτό:
[[Αρχείο:Δημιουργία άρθρου στα Φρικηνέα.PNG]]
Υ.Γ.: Στην αρχή είδα ότι έχω νέο μήνυμα και νόμιζα ότι θα με μάλωνες για το Sitenotice.--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 11:19, 6 Μαΐου 2017 (UTC)
:Ότι γουστάρω κάνω είσαι, έτσι κι αλλιώς. Είναι επειδή είσαι ο '''μόνος''' χρήστης (με εξαίρεση εμένα) και φυσικά έχεις τη [[δύναμη]] να το κάνεις. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 11:27, 6 Μαΐου 2017 (UTC)
 
[[:Αρχείο:Στιγμιότυπο από 2017-05-06 14-32-53.png|αυτό βλέπω εγώ]]. standby για αναλυτική βοήθεια που θα σε δώσω.--[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 11:39, 6 Μαΐου 2017 (UTC)
:Τα 'χει παίξει.. Ειδικά στα Windows δε δουλεύει καν το search... Στο δικό σου δουλεύει, έτσι δεν είναι;--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 11:42, 6 Μαΐου 2017 (UTC)
 
----
Βασικά δεν έχω χρησιμοποιήσει Windows από το 2009. Είμαι '''Λινουξού''', τρέχω Debian Stretch, πλοηγός Firefox. Και τώρα η βοήθεια που είπα:
#Βήμα 1->Πήγαινε στις προτιμήσεις σου
#Βήμα 2->Πήγαινε στο Επεξεργασία
#Επιλέγεις ->Preferred editor:'''Source editor'''
#Αποθήκευση
--Κλείνω γιατί έχω δουλειά. Θα ξαναμπώ για να δω τι έγινε, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο για να τελειώσω. Να'σαι καλά
:Ευχαριστώ, αλλά κοτζάμ διαχειριστής που είμαι, φυσικά και δεν ξεχνάω να βάλω το κατάλληλο πρότυπο. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι να βελτιώσουμε το περιβάλλον του [[Απλός χρήστης|απλού χρήστη]].--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 11:56, 6 Μαΐου 2017 (UTC)
--[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 11:48, 6 Μαΐου 2017 (UTC)
 
== ανορθόγραφε ==
 
Γιατί μετακίνησες τη σελίδα σε ανορθόγραφο τίτλο; Τώρα το διαπίστωσα και αγκρρρρ τα νεύρα μου! --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 16:51, 11 Μαΐου 2017 (UTC)
 
Είναι ξένη λέξη. Όπως θες τη γράφεις. Και: Πώς σου φαίνεται μέχρι στιγμής το άρθρο για το Κιλκίς;--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 17:06, 11 Μαΐου 2017 (UTC)
 
Άλλα λένε οι [[Δήθεν ειδήμονες]] για το πώς γράφεται. Και: Σκατά. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 17:18, 11 Μαΐου 2017 (UTC)
 
Και: <small>είναι τουλάχιστον καλύτερο (σημ. είναι ημιτελές ακόμα) από πριν;</small>--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 17:22, 11 Μαΐου 2017 (UTC)
 
== Τι με θες ==
 
Είμαι συνεχώς συνδεδεμένη, 24 ώρες το 24ωρο. Πες μου τι με ήθελες; Η τεχνολογία δεν είναι καταραμένη, φρόντισε όταν έχεις πολύ δουλειά να κάνεις σε ένα άρθρο να το σώζεις (right click->copy) στο πισί σου (right click->paste σε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου) και όταν τελειώσεις κάποτε, κοπυπαστα εδώ. Μου'χει τύχει και μένα πολλές φορές να χάσω επεξεργασία, ιδίως από διακοπή ρεύματος. Όσο για την ψηφοφορία, είμαστε 3 εδώ μέσα και οι 2 ψήφισαν υπέρ, άρα δε χρειάζεται καν να ψηφίσω. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 15:16, 25 Μαΐου 2017 (UTC)
 
Α, ωραία. Μου άρεσε ιδιαίτερα η τελευταία φράση. Από το καλοκαίρι όμως θα αρχίσει το project. Έχω εξετάσεις τώρα... Ουφ. Και μόνο που το σκέφτομαι... Που λες, έχω αρχίσει να συμμαζεύω τελευταία άρθρα που βρίσκω σε σελίδες χρηστών και, βρήκα και έναν χρήστη: [[Χρήστης:George Frikipedia|George Frikipedia]] και θυμήθηκα τον Wikia.gr... Χεχε. Παρόμοια περίπτωση, δε νομίζεις;--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 17:46, 25 Μαΐου 2017 (UTC)
 
:Στρώσου στο διάβασμα. Εδώ μπορώ να περιπολώ εγώ. Όσο για τον George..μη μου τον θυμίζεις. Με πάει σε συγκεκριμένη περίοδο που θέλω να ξεχάσω και δεν έχω ξεχάσει ακόμα. Θα σε παρακαλέσω πολύ (σε ότι αφορά τις συνομιλίες μας) να μην αναφερθείς ποτέ σε οτιδήποτε από/και το 2013 και πίσω. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 12:28, 29 Μαΐου 2017 (UTC)
 
== Διακοπές ==
 
Ειδοποίησε όταν (αν δεν, ακόμα) πας διακοπές για να περιπολώ τακτικότερα εγώ. Θα κάνω το ίδιο κι εγώ. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 10:05, 22 Ιουλίου 2017 (UTC)
 
Ήμουν μέχρι και χθες στο Ξυλόκαστρο, όπου θα πάω ξανά μεθαύριο. Σε μια εβδομάδα όμως και για είκοσι ημέρες δε θα έχω πρόσβαση στο ίντερνετ.--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 14:14, 22 Ιουλίου 2017 (UTC)
:Πιθανότατα μερικές από τις 20 μέρες που λες θα λείπω κι εγώ. Για ίντερνετ δεν ξέρω αν θα'χω, εξαρτάται από το ξενοδοχείο. Θα ειδοποιήσω και τον Λινουξά μόλις φύγω. Τες πα δε θα γίνει χαμός και αν γίνει, θα αναιρεθούν όλα από τον πρώτο από μας που θα μπει. Μη στεναχωριέσαι, τη Φρίκη την προστατεύουν και οι ανώνυμοι χρήστες. Πάντα την προστάτευαν. Καλά [[Ελεύθερη κατάδυση|μακροβούτια]] {{sm}}. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 15:25, 23 Ιουλίου 2017 (UTC)
 
[[Εξολοθρευτής|I'm back]], όχι πως έλειψα για πολύ. {{sm}}--[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 19:48, 20 Αυγούστου 2017 (UTC)
----
Thnx --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 09:29, 27 Αυγούστου 2017 (UTC)
----
Δεν βρήκα κανένα πρόβλημα στο ανέβασμα βίνδεο. Τεστ ανέβασμα, στη σελίδα μου, μπορείς να το χαρείς μέχρι να το διαγράψω--αύριο.--[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 12:36, 5 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)
 
ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΗ,
 
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΟΥ.ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΚΡΥΕΣ; ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. ΑΚΟΜΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΗ, ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΒΡΥΛ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΠΡΙΝ 1.000.000 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΦΑΣΙΣΜΟ" ΤΩΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΩΝ-ΦΡΙΚΗΠΑΙΔΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ". ΜΕ ΑΠΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΥΡΙΕ; ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΕΙΕΡΩΝΩ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΛΙΑΡΑ.
 
Dimitris96
 
ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ "ΗΛΙΘΙΟΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ.ΑΚΟΜΗ, ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 3 ΣΤΟΥΣ 10, ΕΝΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ "ΠΙΑΣΕΙ" ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΣΤΕΙΟ.ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΛΙΑΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ "ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ", ΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ "ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΜΦ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣΤΡΟΥΦ, ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΜΦ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΧΡΩΜΑΤΟΣ;ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
 
DIMIRTIS 96
 
== Καλές γιορτές ==
 
Συγνώμη για την απουσία μου. Παρακολουθώ καθημερινά τη Φρίκη αλλά είμαι σε "near death status". Μη ξεχνάς, είμαι πάντα online για οτιδήποτε χρειαστεί. Να'σαι καλά --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 06:14, 18 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)
----
Το παρατήρησα. Μην ανησυχείς, ακόμη κι εγώ δεν μπαίνω τόσο συχνά πια, κυρίως λόγω του ότι από το β' μισό του Νοεμβρίου δεν υπάρχουν επεξεργασίες (και δε βλέπω να βελτιώνεται και πολύ η κατάσταση...) συν το ότι έχω και πολλά διαγωνίσματα αυτή την περίοδο. Είδες το νέο ανθρωπάκι δίπλα στο όνομα χρήστη;;; '''Τέλειο δεν είναι;'''
 
Υ.Γ.: Μαθαίνω κώδικα φέτο στο σχολείο.--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 15:24, 18 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)
----
Συνάδελφε, πήρες την πρότασή μου ([[Φρικηλύσεις:Οικονομική Κρίση|Αποξήρανση κοπράνων]]) και την ενσωμάτωσες με άλλη. Έτσι, αλλοίωσες το περιεχόμενο της άλλης και κατέστεψες το νόημα της αρχικής. Αν δεν σου αρέσει, αφαίρεσέ την, αλλά μην ενσωματώνεις ανόμοια.
 
Υ.Γ. Ναι, ωραίο το ανθρωπάκι. Και ναι, να στρωθείς στο διάβασμα! --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 09:11, 22 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)
----
Ποιο διάβασμα; Έκλεισαν τα σχολεία. Του χρόνου πάλι{{sm|3}}.--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 13:58, 22 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)
 
Επιπλέον, σουλούπωσα τα [[Σκατά]] και ξεκαθάρισα τον ρόλο της σελίδας [[Είδη σκατών]] (επεξήγηση και όχι σκέτη επανάληψη της σελ. Σκατά). Παρακαλώ πολύ λάβε μέρος στη [[Φρικηπαίδεια:Ψηφοφορία επιλεγμένων άρθρων|συζήτηση για την Ψηφοφορία επιλεγμένων άρθρων]].--[[Χρήστης:The official Takis|The official Takis]][[Συζήτηση_χρήστη:The_official_Takis|<sup>Ξέρασέ τα όλα!!!</sup>]] 17:58, 22 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)
 
== Επέστρεψα! ==
 
heya! --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 10:03, 25 Απριλίου 2018 (UTC)
 
Χαχα! Είχα αρχίσει να ανησυχώ και νόμιζα ότι μας παράτησες.... (Γιατί δε ανοίγεις μια νέα ενότητα;;;;). Ανακάμπτει σταδιακά η Φρικηπαίδεια, γιατί είχαμε πολύ μεγάλη πτώση στα τέλη του '17. Γράφονται καινούρια άρθρα, γίνονται λιγότεροι βανδαλισμοί(!) και είναι όλα ωραία. Θα σε συμβούλευα, μιας και είσαι καλή κριτής, να κοιτάξεις τις αλλαγές Ιανουαρίου και μετά -από τότε δηλαδή που λείπεις- και να κάνεις τα απαραίτητα rollback. Συγκεκριμένα, όσο λείπεις, σουλουπώσαμε μαζί με τον λινουξά το άρθρο της [[ΕΡΤ]] και το [[Αλέξης Τσίπρας|Τσίπρα]] και προς ψηφοφορία έχουμε το: [[Φρικηπαίδεια:Ψηφοφορία επιλεγμένων άρθρων]].
 
Υ.Γ.: Συνεχίζεται η μάχη στον Τεκέ κατά της δικτατορικής και [[Ντούρκοι|τουρκικών συμφερόντων]] Wikiaς. Έστειλα και μήνυμα σε δήθεν ειδήμονες (όχι της Βικιπαίδειας), αλλά με έγραψαν.
:Δεν παρακολουθώ τη σελίδα σου (όπως και καμία άλλη) γι αυτό δε ΣΕ απάντησα. Υ.Γ. Περίμενες απάντηση από αυτούς? --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 14:21, 23 Μαΐου 2018 (UTC)
 
== ενίσταμι ==
 
1) Γιατί διορθώνεις προτάσεις χρηστών στις Φρικηλύσεις? Απίστευτο ότι διαγράφεις ότι δεν σε ''κάθεται'' (για κάποιο δικό σου λόγο), τονίζεις ή ορθογραφείς ή μεταποιείς προτάσεις άλλων χρηστών. Δεν είναι άρθρο.
Βου) Γιατί επιλέγεις επιλεγμένο άρθρο μόνος σου? Καταργήθηκε η ψηφοφορία και δεν το έμαθα? Ή κάτι άλλο συμβαίνει? Περιμένω απαντήσεις (στη σελίδα μου για να ειδοποιηθώ από τη wikia, όταν απαντήσεις).
Φιλικά η [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 18:51, 23 Ιουνίου 2018 (UTC)
----
Επιλεγμένο γίνεται ένα άρθρο όταν ψηφιστεί σαν τέτοιο. Με μία ψήφο δεν ορίζεται επιλεγμένο. [[Πρότυπο:Επιλεγμένο άρθρο/Αρχείο|Εδώ]] γράφει 6 άρθρα επιλεγμένα για το 2018 (8 Ιουνίου). Από ποιόν επιλέχθηκαν? Κανένας διαχειριστής από την ίδρυση της Φρίκης ως σήμερα δεν έχει επιλέξει μόνος του άρθρο για την κεντρική σελίδα. Δεν ψήφισα γιατί δεν αντιλήφθηκα ότι είχαν προταθεί νέα άρθρα στην Ψηφοφορία επιλεγμένων άρθρων. [[Θα]] το κάνω όταν βρω χρόνο.
 
Όσο για τις Φρικηλύσεις, κακώς πειράζεις κάτι που δεν έχεις γράψει εσύ. Κακώς αφαιρείς ή μεταποιείς ότι δεν σου αρέσει. Δεν συμφωνώ, γιατί όπως είπα παραπάνω δεν είναι άρθρο. --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 20:17, 26 Ιουνίου 2018 (UTC)
----
Επαναλαμβάνω και περιμένω απάντηση:
 
# Δεν το ''πιάνω''. Ρώτησα "Γιατί διορθώνεις προτάσεις χρηστών στις Φρικηλύσεις?..κτλ.." και εσύ απαντάς "ναι, διόρθωσα ορθογραφικά λάθη και εμπλούτισα ελάχιστα το περιεχόμενο..mpla mpla". Τις βλέπω τις αλλαγές στο ιστορικό, δεν χρειάζεται να μου πεις τί έκανες, αλλά, γιατί το έκανες.
# [[Πρότυπο:Επιλεγμένο άρθρο/Αρχείο|Εδώ]] γράφει 6 άρθρα επιλεγμένα για το 2018 (8 Ιουνίου). Από ποιόν επιλέχθηκαν? Στο συγκεκριμένο Αρχείο τοποθετούνται άρθρα που έχουν '''φιλοξενηθεί στην Αρχική''' σαν Επιλεγμένα κατόπιν ψηφοφορίας.
 
Σε παρακαλώ μη μου απαντήσεις με "Παρακαλώ ψηφίστε για να κατατοπιστούμε" (στον πληθυντικό for both of us). Προσπάθησε να καταλάβεις τι σε ρωτάω και απάντησε ανάλογα. Καλό βράδυ --[[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|Φιλι]] 19:59, 1 Ιουλίου 2018 (UTC)
 
== 11880 ==
Athlia eine ta moutra sou. An xanapeiraxeis ta arthra mou, opos ekanes sto [[11880]] kai sto [[Fyge Tora!!!!!]], tha fas fragi kai tha sou [[ΦΑΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙ|FAO TIN POUTSA]]
Ανώνυμος χρήστης