Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Προ Χριστού»

83 bytes προστέθηκαν ,  08:23, 29 Νοεμβρίου 2007
καμία σύνοψη επεξεργασίας
(Προ Χριστού)
''(Να μην συγχέεται με τα π.χ., λ.χ., ι.χ.)''
Αναφέρετε στην εποχή πριν την γέννηση του Χριστού, όπου ο κόσμος ήταν άκεφος, μουτρωμένος και μουρτζούφλης. Κανείς δεν έλεγε καλημέρα σε κανένα , όλοι ρουφιανεύανε και σφαζόντουσαν.
 
Με τη γέννηση του Χριστού ο πατέρας του ο Ιωσήφ έκανε ένα τρελό γλέντι στο κέντρο της πλατείας στη Βηθλεέμ, όπου κάλεσε και τους τρεις Μάγους (ροκ συγκρότημα της εποχής). Έγινε χαμός καθώς υπήρχαν άφθονα αρνιά στη σούβλα , κόκκινα αυγά , κρασιά και τσικουδιές. Αυτό το πάρτι ήταν τα εγκαίνια για την μετά Χριστό εποχή, την γνωστή εποχή των sixties. Ο Χριστός ήταν ο ''superstar'' της περιόδου αυτής , καθώς και χίπης και παιδί των λουλουδιών. Λάνσαρε το νέο look με αγκάθινο στεφάνι , ενώ λίγα μπορούμε να πούμε για το τι θαύματα έκανε στις πίστες της Ιερουσαλήμ.
Αναφέρετε στην εποχή πριν την γέννηση του [[Χριστού]], όπου ο κόσμος ήταν άκεφος, μουτρωμένος και μουρτζούφλης. Κανείς δεν έλεγε καλημέρα σε κανένα , όλοι ρουφιανεύανε και σφαζόντουσαν.
Με τη γέννηση του Χριστού ο πατέρας του ο Ιωσήφ έκανε ένα τρελό γλέντι στο κέντρο της πλατείας στη Βηθλεέμ, όπου κάλεσε και τους [[τρεις Μάγους]] (ροκ συγκρότημα της εποχής). Έγινε χαμός καθώς υπήρχαν άφθονα αρνιά στη σούβλα , κόκκινα αυγά , κρασιά και τσικουδιές. Αυτό το πάρτι ήταν τα εγκαίνια για την μετά Χριστό εποχή, την γνωστή εποχή των [[sixties]]. Ο Χριστός ήταν ο ''superstar'' της περιόδου αυτής , καθώς και χίπης και παιδί των λουλουδιών. Λάνσαρε το νέο look με αγκάθινο στεφάνι , ενώ λίγα μπορούμε να πούμε για το τι θαύματα έκανε στις πίστες της Ιερουσαλήμ.
Ανώνυμος χρήστης