Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων»

καμία σύνοψη επεξεργασίας
μ (Reverted edits by 87.80.66.150 (talk) to last version by Corsakias)
Είναι ένα πράγμα που έμοιαζε στον [[Pikachu]] και στον [[Σεφερλής|Σεφερλή]], είχε πολύ υψηλή νοϋμοσύνη για την εποχή του και τραγουδούσε [[ποπ]] με την [[Άννα Βίσση]].Σύμφωνα με τους επιστήμονες ([[Λιακόπουλος]], Κεραμυδάς κτλ) έζησε πριν απο 1.328.345 χρόνια και 42 μέρες και εικάζεται οτι πρόκειται για [[Ελ]] που ξέμεινε κάνοντας διακοπές στη Χαλκιδική. Φήμες που θέλουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να έχει βρεθεί και στο [[Νεάτερνταλ]] ελέγχονται ως ανακριβείς.
 
 
Οι εκδόσεις [[Λιακό]] θα εκδόσουν λίαν συντόμως την βιογραφία του με τίτλο "Το ζειν με στυλ στην αρχαιότητα"
'''Το έργο του'''
 
Ο Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων,ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τα Κάτω Πετράλωνα.Ξεκίνησε ως ένας απλός άνθρωπος των Πετραλώνων,μα οι συνδημότες του λόγω της εξαιρετικής του ευγενειας του δώσανε τον τίτλο του "Αρχ" και έγινε Αρχάνθρωπος,Διοικητής στα Πετράλωνα.
 
Οι πρώτες ιστορικές αναφορές ξεκινούν από τους πολύ πιο αρχαίους Ελλήνες από τους πολύ Αρχαιούς Ελλήνες.Μάλιστα στις Ελληνικές πυραμίδες του Χεόπα υπάρχει η εντυπωσιακή φωτογραφία του Αρχάνθρωπου να άρχει.Στην φωτογραφία(προσεχώς)είναι εμφανές το κίτρινο χρώμα(εκ του Πίκατσου) και η γυαλιστερή καράφλα(Σεφερλής) σημάδι εξουσίας.
 
Επίσης από το D.N.A πιστεύεται οτι εξελίχθηκαν όλες οι ανώτατες φίλες της Ρούλας Βροχοπούλου αλλά ΚΑΜΙΑ της Ρούλα Κορομηλά.
 
Οι εκδόσεις [[Λιακό]] θα εκδόσουν λίαν συντόμως την βιογραφία του με τίτλο "Το ζειν με στυλ στην πολύ πολύ πολύ μακριά αρχαιότητα" και "Ο Αρχάνθρωπος γαρ πολύ παλιός" και το " 1.328.345 χρόνια και 42 μέρες που άλλαξαν τον κόσμο"
)
{{stub}}
Ανώνυμος χρήστης