Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Αλέξης Τσίπρας»

epanafora
μ (Ανάκληση των αλλαγών 213.249.63.102 (επιστροφή στην προηγούμενη αναθεώρηση 85.75.213.99))
(epanafora)
{{Dirty Harry}}
==Αλέξης Τσίπρας==
===Εισαγωγή===
Πρόεδρος,νεόκοπος, του (Τ)Συριζα, φιγουράρει σε αφίσες αναρτημένες σε δομάτια κοριτσιών από 11 έως 17.5 ετών (μέχρι να χάσουν την παρθενιά τους δηλαδή και να καταλάβουν ότι είναι φλώρος). Έχει κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την ΚΝΕ αλλά εκεί τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν άντεξε.
===Πολιτικός Βίος (εδώ γελάμε)===
Τα τελευταία χρόνια βγήκε στην επιφάνεια στην σκιά του Αλ.Αλαβάνου και ήταν το παιδί για όλες τις δουλειές. Γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΝ, εκπρόσωπος τύπου, καθαρίστρια και υπεύθυνος κυλικείου στην Κουμουνδούρου, και νυν Πρόεδρος. Διατέλεσε και υποψήφιος δήμαρχος αθηναίων με την παράταξη Ανοιχτοί Κώλοι όπου και πήρε τ'αρχίδια μου.
 
===Σχέσεις με άλλα κόμματα και το κατεστημένο===
ΟΙ ADMINS ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ[[ΚΝΕ]] ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ
Σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας παραλίγο να παρουσιαστεί στην Ελλάδα καθώς αρκετές κορασίδες και νέοι (gay), έκαναν απόπειρες αυτοκτονίας καθώς ο Αλέξης φλερτάρει επινίνδυνα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ένα φλέρτ που θα καταλήξει σε gay γάμο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το κόμμα του χοντρού (a.k.a Νέα Δημοκρατία) σχεδιάζει να φέρει τον νόμο περί συμβολαίου συμβίωσης κάνοντας τον gay γάμο ευκολότερο.
 
===ΣΥΡΙΖΑ και μεταφυσική===
Η σοβαρή φιλοσοφική διαφοροποίηση του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ είναι ότι πιστεύουν στην μεταφυσική. Τα μέλη του ΚΚΕ δεν πιστεύουν σε αυτές τις [[μαλακία|μαλακίες]]. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σαν γραμματέα της νεολαίας του, τον Αλέξη Τσίπρα και εδώ έρχεται [[Παράδοξο του Είναι|το παράδοξο]]... Που είναι η νεολαία???ΟΕΟ??? Είναι ένα ερώτημα που ούτε ο [[Μάκης|Μάκης]] ούτε ο [[Λιακόπουλος|Λιακόπουλος]] μπορεσαν να απαντήσουν.
Δεύτερο παράδοξο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Αλέξη Τσίπρα προσπαθεί να γίνει κηδεμόνας του φοιτιτικού κινήματος πέρυσι αλλά και των κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό, καθώς και της μικρής Αννούλας που είναι ορφανή... Εδώ έρχεται [[Παράδοξο του Είναι|το δεύτερο παράδοξο]] καθώς φέτος στις φοιτητικές εκλογές πήρε μόλις 5%. Αφού λοιπόν έχουμε δύο παράδοξα αυτόματα παύει να είναι παράδοξο, [[Αποδεικνύεται με μαθηματικά του λυκείου|όπως μπορεί εύκολα να αποδειχθεί και με μαθηματικά λυκείου]] και γίνεται απλώς [[μαλακία|μαλακία]].
 
===Προβολή===
Είναι ο μόνος αρχηγός πολιτικού κόμματος που σχολιαζόταν επί δύο εβδομάδες στις κουτσομπολίστικες εκπομπές της μεσημεριανής ζώνης αλλά και είχε και δικό του επεισόδιο σε σήριαλ του Alpha. Τώρα κάνει σχέδια να αλλάξει manager γιατί ο Αλαβάνος γέρασε και με την
== ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΙΔΕΙΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ==
Καθοδήγηση του Ηλία Ψινάκη να κάνει σοβαρή προσπάθεια στο Hollywood.
 
===Πλύση εγγεφάλου===
ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ
===Συμπέρασμα===
 
Προκαλεί όσο κανένας άλλος [[Σύνδρομο εκρηγνυόμενης κεφαλής|Σύνδρομο εκρηγνυόμενης κεφαλής (exploding head syndrome)]] σε ΚΝΙτες και ΚΝΙτισες καθώς και στον Κωστάκη από το 5 δημοτικό Νίκαιας γιατί από τότε που έβγαλε αφήσα του Τσίπρα το Αφισόραμα και η Super Κατερίνα τα κοριτσάκια του σχολείου δεν τον κάνουν παρέα.
[[Κατηγορία:Πολιτικοί]]
899

επεξεργασίες