Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Τρεις Μάγοι»

4 bytes αφαιρέθηκαν ,  16:59, 28 Ιουνίου 2008
καμία σύνοψη επεξεργασίας
 
----
Ροκ συγκρότημα της εποχής π.Χ., που συνέχισε την δράση του και στην εποχή μ.Χ., αλλάζοντας όμως ριζικά εμφάνιση, γιατί μετά την εμπλοκή τους στην παράνομη οργάνωση ''ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ'' τους κυνηγούσε η CIA, η INTERPOL, ο Ηρώδης και ο Μάκης. Κάποιες φήμες θέλουν τα μέλη των '''Τριών Μάγων''' να αποτελούν σήμερα το συγκρότημα των ''Rolling Σtones'', ''Lordi'' ή και ''Magic de Spell''.
 
----
Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στα κωλόμπαρα της Βηθλεέμ με σκοπό να γίνουν διασήμοι στην αντεργκράουντ σκηνή, γρήγορα όμως απέκτησαν πιστό κοινό και άρχισαν να υπογράφουν χρυσά συμβόλαια με μεγάλες δισκογραφικές όπως οι VIRGIN MARY, HOLY FAMILY, ΙΝΒΙ RECORDS κτλ. Μεγάλες επιτυχίες τους, που παίζονται μέχρι σήμερα, είναι τα Knocking on Heaven's Door, Like a Virgin (στη φωνή η μητέρα του Ιησού), Stairway to Heaven, Paradise, καθώς και τη συνέχεια αυτού, Paradise City, Hotel California κτλ.
 
----
Γνωστά αναρχοκομμούνια της εποχής, κυκλοφορούσαν κυρίως με μανδία και σανδαλάκι, μέσα από το οποίο φορούσαν κάλτσα το χειμώνα, λόγω συνθηκών. Το στύλ αυτό υιοθετήθηκε από πιστούς ακόλουθους σε Αγγλία και Κίνα. Λόγω αυτού, πολλοί πιστεύουν πως ήταν κρυφοχίπηδες, έπιναν μπάφους και παίζαν προ-πο, γι' αυτό και νόμιζαν πως βλέπουν ιδιαίτερα φωτεινά αστέρια.
Είχαν, αρχικά, μάνατζερ τη Μαρί Μαγκνταλέν, η οποία είχε σπουδαίες γνωριμίες στον καλλιτεχνικό κόσμο και στις φυλλάδες της εποχής (τότε λέγονταν πλάκες), λεγόταν ότι τα είχε και με το Super Star της εποχής Χεσούς Κρίστο. Ύστερα χάλασε η συνεργασία τους και προσέλαβαν για μάνατζερ τον Ηλία Ψινάκη.
 
----
Η επικρατούσα θεωρία θέλει στην μ.Χ. εποχή να αναγκάστηκαν να κρατήσουν κρυφή την ταυτότητά τους και να δημιούργησαν την μπάντα ''KISS'', εμφανίζομενοι μόνο βαμμένοι. Λέγεται πως για να κάνουν διεθνή καριέρα πούλησαν την ψυχή τους στο διάολο, αυτοί και ο Ψινάκης, με ρήτρα στο συμβόλαιο να κάνουν σατανιστικά κόλπα, φτύνοντας αίματα και ανάβοντας φωτιές.
Ανώνυμος χρήστης