Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Ζήνα»

252 bytes προστέθηκαν ,  22:05, 18 Σεπτεμβρίου 2008
καμία σύνοψη επεξεργασίας
μ (Ρομπότ: Προσθήκη: cs:Xena)
Η '''Ζήνα''' (3000 π.χ-) είναι η μεγαλύτερη (και όχι μόνο) ηρωίδα (και όχι μόνο) της Αρχαιότητας (και όχι μόνο). Γνωστή (και όχι μόνο) για το [[ξύλο]] (και όχι μόνο) που έριχνε (και όχι μόνο) και τις ενδογενείς (και όχι μόνο) λεσβιακές (και όχι μόνο) τάσεις της (και όχι μόνο).
 
== Πρώτα χρόνια ==
 
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Αμαζόνων με Μ.Ο.Β.Μ 4.3/10, η Ζήνα γενικότερα γαμούσε και έδερνε (όταν δεν το 'ριχνε στο [[τζιβιτζιλίκι]]).
 
== Μετέπειτα χρόνια ==
 
Η Ζήνα συνεχίζει να μαμάει και να δέρνει... Πρώτη ιστορικά καταγεγραμμένη συνάντηση το 2006 π.χ. με τον [[Ηρακλής|Ηρακλή]], τον οποίο και μαυρίζει στο [[ξύλο]]. <br> <br>
 
'''1800 πχπ.χ.''' Η Ζήνα σκοτώνει την [[Λερναία Ύδρα]].
 
'''1669 πχπ.χ. ''' Η Ζήνα δολοφονεί και τους 12 Θεούς ταυτόχρονα ! 1(Μεγάλες φόρμες)
 
'''1650 πχπ.χ. ''' Η [[Λερναία Ύδρα]] επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση από την Ζήνα την οποία συνάντησε στα [[starbucks]] (αστεροδολάριααστροδολάρια). Η Ζήνα την σκότωσε ξανά.
 
'''1500 πχπ.χ.''' Η Ζήνα δέρνει τον [[Ράμπο]].
 
'''1300 πχπ.χ.''' Η Ζήνα δέρνει τον Εξολοθρευτή.
 
'''1200 πχπ.χ.''' Ξεσπάει μεγάλο [[σκάνδαλο]] για την κυκλοφόρηση της ροζ κασέτας μεταξύ της Ζήνας και του Νίκου Κατέλη (Katman).
 
'''2048 μχμ.χ.''' Η Ζήνα σταματάει εισβολή εξωγήινων.
 
'''1000 πχπ.χ.''' Η Ζήνα συναντάει τον [[Κωνσταντίνος Μητσοτάκης|Μητσοτάκη]]. Η Ζήνα τρομάζει για πρώτη φορά.
 
'''850 πχπ.χ. ''' Ύστερα από μια επιτυχημένη απόπειρα πειρατείας η Ζήνα "δανείζεται" το [[διαστημόπλοιο]] των 'Ε' τους οποίους, πρώτα δέρνει έτσι για ζέσταμα. Αρχίζει εκστρατεία στην [[Κίνα]] όπου και σκοτώνει όλο τον στρατό των [[Μογγόλοι|Μογγόλων]], ενώ ύστερα από μια ιδιαιτέρως εύκολη [[μάχη]] σκοτώνει και τον [[Αττίλας|Αττίλα]].
 
'''400 πχπ.χ. ''' Η Ζήνα συναντιέται με τους [[Λένιν]], [[Μάο Τσε Τουνγκ]], [[Ένγκελς]], [[Κάρολος Μαρξ|Κάρολο Μαρξ]], [[Ιωσήφ Στάλιν]] και την [[Αλέκα Παπαρήγα]]. Θεμελιώδεις αρχές κομμουνισμού, κατάθεση κομμουνιστικού μανιφέστου.
 
'''100 πχπ.χ.''' Η Ζήνα εξαφανίζεται μυστηριωδώς.
 
'''35 πχπ.χ.''' Η Ζήνα εμφανίζεται μυστηριωδώς.
 
'''32 πχπ.χ.''' Η Ζήνα γίνεται [[EMO ]]
 
'''99- 36 πχπ.χ.''' Στρατιωτική εκστρατεία στον πλανήτη [['Αρης|Άρη]]. Καταστροφή πολιτισμού και ολική γενοκτονία [[Αρειανοί|Αρειανών]].
 
'''10 μ.Χ.''' Η Ζήνα επιστρέφει ξανά στην [[Ελλάδα]] μετά από χρόνια και πλήθος κόσμου έρχεται να την καλωσορίσει. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η [[κόρη]] του [[Κωνσταντίνος Μητσοτάκης|Μητσοτάκη]]. Όταν το έμαθε αυτό η Ζήνα κρύφτηκε. Οι [[ειδήσεις]] την επόμενη μέρα ανακοίνωσαν ότι αγνοείται η [[τύχη]] της
 
'''110 μ.Χ.''' Μετά από 100 χρόνια η Ζήνα εμφανίζεται να διασκεδάζει στο κέντρο που τραγουδούσε η ξαδέρφη της [[Πέγκυ Ζήνα]]
 
== Παρόν ==
[http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4795755.stm Η Ζήνα πήρε προαγωγή και έγινε [[πλανήτης]]!]. Επειδή όμως προορίζεται για μυστικές αποστολές, της δόθηκε το πρακτορικό όνομα '''[[2003 UB313]]'''. Εκείνος που την πάτησε άσχημα είναι ο δύστυχος ο [[Πλούτων]], ο οποίος υποβιβάσθηκε λόγω προαγωγής νεοτέρου. Άστα διάλα πια και μετά σου λένε να πάει [[φαντάρος]] να πήξει το [[μυαλό]] του. Παντού περνάει το [[βύσμα]], κύριοι, [[αξιοκρατία]] [[μηδέν]]!
 
== Μέλλον ==
Ανώνυμος χρήστης