Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Ζινεντίν Ζιντάν»

καμία σύνοψη επεξεργασίας
μ (Ρομπότ: Προσθήκη: no:Zinedine Zidane)
[[Εικόνα:5nt2.gif|thumb|ΧΑΙ ΓΙ[[ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!]]]]
 
==Το γεγονόςΓεγονός==
Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε πολλές μεγάλες υπεργαλαξιακές ομαδάρες όπως η [[Ρεάλ Μαντρί]], ή [[Τζουβέντους]] και η [[Μπορδώ]]. Από το 2006 και μετά το ονομά του πέρασε στην ιστορία οταν στον τελικό του Πανγαλαξιακού Κυπέλλου κατατρόπωσε τον ασεβή [[Marco Materazzi|Μάρκο Ματεράτσι]] με μια υπερηχητική κουτουλιά στο στήθος του.Επίσης είναι ένας πολύ ικανός Ζ fighter με χαρακτηριστηκή κίνηση το Καμε-χάμε-κουτουλια,κάποιοι πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανό μία τόσο ισχυρή επίθεση να είναι ίση με μία {ΣΚΤΝ}(Στριφογυριστη Κλωτσιά του Τσάκ Νόρις).
 
Ο '''Ζινεντίν Ζιντάν''' ήταν ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε πολλές μεγάλες υπεργαλαξιακές ομαδάρες όπως η [[Ρεάλ Μαντρί]], ή [[Τζουβέντους]] και η [[Μπορδώ]]. Από το 2006 και μετά το ονομά του πέρασε στην [[ιστορία]] οταν στον τελικό του Πανγαλαξιακού Κυπέλλου κατατρόπωσε τον ασεβή [[Marco Materazzi|Μάρκο Ματεράτσι]] με μια υπερηχητική κουτουλιά στο στήθος του. Επίσης είναι ένας πολύ ικανός Ζ fighter-Fighter με χαρακτηριστηκήχαρακτηριστική κίνηση το Καμε-χάμε-κουτουλιακουτουλιά, κάποιοι πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανό μία τόσο ισχυρή επίθεση να είναι ίση με μία {ΣΚΤΝ}([[ΣΚτΤΝ|Στριφογυριστη Κλωτσιά του Τσάκ Νόρις]]).
==Το παρασκήνιο==
Πολλά ακούστηκαν σε όλο το γαλαξία για το τι ήταν αυτό που ώθησε τον Ζινεντίν Ζιντάν να κατακεφαλίσει τον συναθλητή του [[Marco Materazzi|Μάρκο Ματεράτσι]]. Βγήκαν και είπαν πολλά, ότι του έβρισε τη μάνα και το καναρίνι, του κορόιδεψε τη γυαλιστερή κασίδα και άλλα πολλά. Όλα αυτά είναι αθλιότητες των [[βριλ]], που έχουν σκοπό να καταστρέψουν το πρωτάθλημα γιατί ποτέ δική τους ομάδα δεν έχει κερδίσει. Η αλήθεια είναι ότι ο [[Marco Materazzi|Μάρκο Ματεράτσι]] χρωστούσε 4 χαρτάκια Thundercats στον Ζιντάν και εκείνη τη στιγμή του είπε ότι δεν θα του τα δώσει. Το ένα από αυτά έδειχνε τον Λάιονο να φτιάχνει τη βιονική αφάνα με ζελέ.
 
==Το Παρασκήνιο==
Άλλο σενάριο αναφέρει πως ο διαολεμένος Ματεράτσις είπε στον Ζινεντίν Ζινεντάν ότι βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία για να πάρει μεταγραφή στην greek power team Olympiakos ή για να πάρει θέση αναπληρωματικού ανάμεσα στους άλλους παππούδες της Μίλαν αυξάνοντας τον μέσο όρο ηλικίας της ιταλικής ομάδας στα 108,2 γήινα χρόνια...
 
Πολλά ακούστηκαν σε όλο το γαλαξία για το τι ήταν αυτό που ώθησε τον Ζινεντίν Ζιντάν να κατακεφαλίσει τον συναθλητή του [[Marco Materazzi|Μάρκο Ματεράτσι]]. Βγήκαν και είπαν πολλά, ότι του έβρισε τη [[μάνα]] και το [[καναρίνι]], του κορόιδεψε τη γυαλιστερή [[κασίδα]] και άλλα πολλά. Όλα αυτά είναι αθλιότητες των [[βριλ]], που έχουν σκοπό να καταστρέψουν το [[πρωτάθλημα]] γιατί ποτέ δική τους [[ομάδα]] δεν έχει κερδίσει. Η [[αλήθεια]] είναι ότι ο [[Marco Materazzi|Μάρκο Ματεράτσι]] χρωστούσε 4 χαρτάκια [[Thundercats]] στον Ζιντάν και εκείνη τη στιγμή του είπε ότι δεν θα του τα δώσει. Το ένα από αυτά έδειχνε τον Λάιονο[[Λάιον-ο]] να φτιάχνει τη βιονική αφάνα με [[ζελέ]].
 
Άλλο σενάριο αναφέρει πως ο διαολεμένος ΜατεράτσιςΜατεράτσης είπε στον Ζινεντίν ΖινεντάνΖιντάν ότι βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία για να πάρει μεταγραφή στην greek power team Olympiakos ή για να πάρει θέση αναπληρωματικού ανάμεσα στους άλλους παππούδες της [[Μίλαν]] αυξάνοντας τον μέσο όρο ηλικίας της ιταλικής ομάδας στα 108,2 γήινα χρόνια...
 
==Δείτε επίσης==
Ανώνυμος χρήστης