Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Άρης»

4.613 bytes αφαιρέθηκαν ,  09:30, 14 Οκτωβρίου 2009
==Ιστορία==
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η ομάδα "Αρης" δημιουργήθηκε στις 25 Μαρτίου το 1914 σε ένα καφενειο στην περιοχή του Βότση (περιοχή της Θεσσαλονίκης) απο 12 μεθυσμένα πρώην μέλη του Ηρακλή ενώ πολλοί απο αυτούς ήταν Εβραίοι, γι'αυτό και το παρατσούκλι "ΕΒΡΑΙΟΙ". Απο τη πρώτη στιγμή αυτή η ομάδα φαινόταν οτι θα είναι κομπλεξική απο το γεγονός και μόνο οτι πήρε όνομα θεού "Άρης" για να είναι πιο δυνατή απο την προηγούμενη ομάδα των ιδρυτών της που είχε όνομα ημίθεου "Ηρακλής". Η μέρα που δημιουργήθηκε δεν είναι τυχαία αφού αυτή η ομάδα εκτός απο πολεμιστές παίκτες έχει και πολεμιστές οπαδούς. "Ο Άρης είναι το αφεντικό του Βορρά και η πολυπλυθέστερη ομάδα στον Βορρά και ας λένε κάτι διαφορετικό τα γκαλοπ και τα ΜΜΕ αφού είναι όλα ΠΑΟΚτσήδικα και προπαγανδίζουν πάντα" όπως λένε όλοι στον Άρη. Η ομάδα αυτή έχει κερδίσει πολλά πρωταθλήματα στο μπάσκετ και είναι ο Αυτοκράτορας και όχι ο Παναθηναικός που λένε στην Αθήνα αφού και αυτοί είναι προπαγανδιστές και 3 στο ποδόσφαιρο τότε που στην Ελλάδα πολεμούσαν για την ελευθερία τους. "Και οι παίκτες του Άρη μπορεί να μην ήταν στα βουνά να σκοτώνουν εχθρούς όμως σκότωναν τους αντίπαλους τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα" όπως ομολογούν στο Χαριλάου. Μπορεί ο Άρης να έπεσε 2 φορές στη Β' εθνική (και άλλη μια την έσωσε ο Χατζάρας στην τελαυτάια αγωνιστική και στη συνεντευξη τύπου ομολόγησε "κλείστε τις κάμερες και τα μικρόφωνα να σας πω πως σώθηκε ο Άρης..") αλλά γι'αυτό φταίνε ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής και ο Γκαγκάτσης που και γι'αυτό στον Άρη έχουν αδιάωψευτα στοιχεία. Ο Άρης διάλεξε τα κίτρινα χρώματα που είναι τα χρώματα του πολέμου αλλά και τα χρώματα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας κάτι που δείχνει οτι αυτή η ομάδα συνδέει το δωδεκάθεο με τη ορθοδοξία και το Βυζάντιο. Μεγάλος εχθρός της ομάδας αυτής είναι ο ΠΑΟΚ που τους θεωρούν "Τούρκους" μη αναγνωρίζοντας οτι η Μικρά Ασία,η Σμύρνη και το Βυζάντιο (απο εκεί μάλιστα που λένε οτι πήραν τα χρώματα τους..) ήταν κάποτε ελληνικές περιοχές και "γύφτους" γιατί ο ΠΑΟΚ υποστηρίζεται απο τη λαική και φτωχή τάξη ενώ ο Άρης απο τους πλουσίους στη πόλη. Σε λίγα χρόνια ο Άρης θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ύπαρξης του και θα γίνει η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που θα το καταφέρει αυτό "αφού ο Παναθηναικός είναι το 1925 κανονικά και στον Ηρακλή λένε πάντα ψέμματα και είναι ανύπαρκτοι" όπως λέγεται απο τους οργανωμένους της ομάδας.
 
==Λαός==
Όλοι γνωρίζουν τον Super-3 σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Super-3 είναι ο μεγαλύτερος και ο δυναμικότερος σύνδεσμος στην Ευρώπη όπως λένε στη περιοχή του Χαριλάου και έχει πάνω απο 200.000 μέλη (!!), δηλαδή περισσότεροι απο τους μισούς Αριανούς είναι συνδεσμίτες.. Σαν λογότυπο του συνδέσμου επιλέχθηκε το μπουλντογκ μου μαζί με τον θεό απο το δωδεκάθεο και κάτι απο Ισπανία και Αργεντινή έκαναν τέλειο συνδυασμό κάτι που "εξιτάρει" τους νεαρούς φίλους της ομάδας αφού η ομάδα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο σαν ιστορία όπως ΠΑΟΚ, Αεκ, Πανιώνιος, Ηρακλής κτλ.. Απο τότε που δημιουργήθηκε αυτός ο σύνδεσμος οι ΠΑΟΚτσήδες στην Θεσσαλονίκη που είναι σχεδόν το 45% τους τρέμουν και τους βγάζουν το καπέλο και ας είναι 18% αυτοί. Ο άλλος σύνδεσμος των Νεροχιτών (Ιερολοχίτες) όπως τους ονομάζουν δεν υπάρχει καν για τον Super-3 αφού είναι τα ποντίκια και κρυφοΠΑΟΚτσήδες και μόνο για να την "λένε"
στους σουπεράδες υπάρχουν και είναι "όλα κι όλα 20 άτομα". Όνειρο του Super-3 είναι να γίνουν σαν τους σύνδέσμους του ΠΑΟΚ στην Μακεδονία και σε όλο τον Βορρά, δηλαδή να έχουν πολλά μέλη και να υπάρχουν παντού, ας είναι περίπου το 10% εκτός Μακεδονίας. Ο Σουπεράς που είναι περήφανος για την ομάδα του αφού είναι η τελευταία ομάδα που έφερε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον Βορρά το 1998 στην Β' εθνική. Ο κάθε αριανός πρέπει πρώτα να είναι ΑΝΤΙ-ΠΑΟΚ μετά σουπεράς και μετά Άρης. Ο Super-3 λέει οτι οι Αριανοί είναι περισσότεροι απο τους ΠΑΟΚτσήδες και σε όποιες περιοχές είναι περισσότεροι οι "ασπρόμαυροι" είναι χαμηλότερου επιπέδου και γύφτοι. Απίστευτες εκδρομές έχει διοργανώσει αυτός ο υπέροχος σύνδεσμος όπως στο 6-0 στο Μόναχο, που ήταν περισσότεροι απο τους Γερμανούς όπως φαίνεται σε μερικές φώτογραφίες τους, μεγάλες εκδρομές στην Αθήνα απο το 1990 και μετά, που όμως μια έφτασε μέχρι το Σχηματάρι και επεέστρεψε πίσω γιατί δε θα υπήρχε συνοδεία αστυνομικής δύναμης και τότε βγήκε το περίφημο "Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ" που έχει φωναχτεί κατα καιρούς σε όλα τα γήπεδα. Επίσης θρυλική εκδρομή διοργάνωσε ο σύνδεσμος πριν 3-4 χρόνια απο την περιοχή του Χαριλάου μέχρι την Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα με τον Ηρακλή που και εκεί ο λαός μετέτρεψε το γήπεδο σε Χαριλάου. "Ο Άρης είναι το αφεντικό και ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα του δημοσίου" όπως λένε στη περιοχή του χαριλάου και ας έχει η ομάδα τους κρατική χορηγία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και έχει υπαχθεί στο άρθρο-44 και ας της έχουν χαρίσει τα χρέη στο μπάσκετ τότε που επι εποχής Γκάλη όλα τα λεφτά τα τρώγανε στα λουλούδια στη Μαρινέλλα και αλλού και ας είναι ο ΠΑΟΚ η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που ξεχρεώνει μόνη της.
 
==Γήπεδο==
Ανώνυμος χρήστης