Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Κοκκινοσκουφίτσα»

καμία σύνοψη επεξεργασίας
Η γιαγιά ('''G'''rand'''Ma''') είναι η εκδότρια της ή αλλιώς ΤΣΑΤΣΑ και το μόνο που κάνει όλη μέρα είναι να τρίβει τα χέρια της από τις εισπράξεις που κάνει κάθε φορά που στέλνει την εγγονή της να "χοροπηδήξει" στο δάσος. Έχει συνεπώς αναλάβει το εισπρακτικό / λογιστικό κομάτι της επιχείρησης "'''RedHooditsa'''" και σκέφτεται να δημιουργήσει υποκαταστήματα στα άλλα δάση για να αποκαταστύσει και τις υπόλοιπες εγγονές της.
 
Ποιός είναι τώρα ο μεγάλος κακός λύκος? Ο '''BBW''' (Big Bad Wolf) είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής της GMa ο οποίος έχει κλέψει την ιδέα της και εκδίδει Κοκκινοσκουφίτσες Μούφα. Η GMa [[Αρχείο:Grandma.jpg|thumb|H GranMa] δυστυχώς δεν είχε προλάβει να δηλώσει το Copyright με αποτέλεσμα να αποφανθεί στο δικαστήριο του δάσους και να χάσει πολλά χρυσά νομίσματα. Ο δικαστής (δηλαδή ο αρχηγός του δάσους) το λιοντάρι είχε λαδωθεί από τον BBW. (Προφανώς η ιστορία διεξάγεται σε δάσος στην Ελλάδα).
 
Τέλος ο περιβόητος ήρωας/κυνηγός δεν είναι άλλος από τον '''Ευαγγελάτο''', ο οποίος με κίνδυνο της ζωής του αποκάλυψε τις άθλιες συνθήκες υγιεινής κάτω από τις οποίες δούλευαν τα κορίτσια του BBW. Έτσι έκλεισε η επιχείρηση του και η GMa μπορούσε να είναι και πάλι μονοπώλιο στο δάσος. ''Και ζήσαν αυτοί καλα κι εμείς καλύτερα''...
2.149

επεξεργασίες