Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Τρεις Μάγοι»

480 bytes προστέθηκαν ,  17:50, 12 Ιουνίου 2010
μ
ορθογρφ, λινκ, κατηγορίες
μ (ορθογρφ, λινκ, κατηγορίες)
[[==Τρείς Μάγοι]]==
Ροκ συγκρότημα της εποχής π.Χ., που συνέχισε την δράση του και στην εποχή μ.Χ., αλλάζοντας όμως ριζικά εμφάνιση, γιατί μετά την εμπλοκή τους στην παράνομη οργάνωση ''ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ'' τους κυνηγούσε η [[CIA]], η [[INTERPOL]], ο [[Ηρώδης]] και ο [[Μάκης]]. Κάποιες φήμες θέλουν τα μέλη των '''Τριών Μάγων''' να αποτελούν σήμερα το συγκρότημα των [[Rolling Σtonesstones]], [[Lordi]] ή και [[Magic de Spell]].
 
Ροκ συγκρότημα της εποχής π.Χ., που συνέχισε την δράση του και στην εποχή μ.Χ., αλλάζοντας όμως ριζικά εμφάνιση, γιατί μετά την εμπλοκή τους στην παράνομη οργάνωση ''ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ'' τους κυνηγούσε η [[CIA]], η [[INTERPOL]], ο [[Ηρώδης]] και ο [[Μάκης]]. Κάποιες φήμες θέλουν τα μέλη των '''Τριών Μάγων''' να αποτελούν σήμερα το συγκρότημα των [[Rolling Σtones]], [[Lordi]] ή και [[Magic de Spell]].
 
 
== Πρώτα Χρόνια ==
 
Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στα κωλόμπαρα της Βηθλεέμ με σκοπό να γίνουν διασήμοι στην αντεργκράουντ σκηνή, γρήγορα όμως απέκτησαν πιστό κοινό και άρχισαν να υπογράφουν χρυσά συμβόλαια με μεγάλες δισκογραφικές όπως οι ''VIRGIN MARY'', ''HOLY FAMILY RECORDS'', ''ΙΝRΙ RECORDS'' κτλ. Μεγάλες επιτυχίες τους, που παίζονται μέχρι σήμερα, είναι τα ''Knocking on Heaven's Door'', ''Like a Virgin'' (στη φωνή η μητέρα του [[Η Παναγία η Σουβλακοκρατούσα|Ιησού]]), ''Stairway to Heaven'', ''Paradise'', καθώς και το ''[[Μύκονος|Paradise City]]'', ''Hotel California'' κτλ.
 
Γνωστά αναρχοκομμούνια της εποχής, κυκλοφορούσαν κυρίως με μανδίαμανδύα και σανδαλάκι, μέσα από το οποίο φορούσαν κάλτσα το χειμώνα, λόγω συνθηκών. Το στύλ αυτό υιοθετήθηκε από πιστούς ακόλουθους σε [[Αγγλία]] και [[Κίνα]]. Λόγω αυτού, πολλοί πιστεύουν πως ήταν κρυφοχίπηδες[[Χίππης|κρυφοχίππηδες]], έπιναν [[Χασίς|μπάφους]] και παίζαν [[Χυλόπιτα|προ-πο]], γι' αυτό και νόμιζαν πως βλέπουν ιδιαίτερα [[Γκόγκος|φωτεινά αστέρια]] στον ουρανό.
Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στα κωλόμπαρα της Βηθλεέμ με σκοπό να γίνουν διασήμοι στην αντεργκράουντ σκηνή, γρήγορα όμως απέκτησαν πιστό κοινό και άρχισαν να υπογράφουν χρυσά συμβόλαια με μεγάλες δισκογραφικές όπως οι ''VIRGIN MARY'', ''HOLY FAMILY RECORDS'', ''ΙΝRΙ RECORDS'' κτλ. Μεγάλες επιτυχίες τους, που παίζονται μέχρι σήμερα, είναι τα ''Knocking on Heaven's Door'', ''Like a Virgin'' (στη φωνή η μητέρα του Ιησού), ''Stairway to Heaven'', ''Paradise'', καθώς και το ''Paradise City'', ''Hotel California'' κτλ.
 
Είχαν, αρχικά, μάνατζερ τη [[Μαρί Μαγκνταλέν]], η οποία είχε σπουδαίες γνωριμίες στον καλλιτεχνικό κόσμο και στις φυλλάδες της εποχής (τότε λέγονταν [[Πινακίδα του Δισπηλιού|πλάκες]]), λεγόταν ότι τα είχε και με το Super Star της εποχής [[Ιησούς Βοσκός|Χεσούς Κρίστο]]. Ύστερα χάλασε η συνεργασία τους και προσέλαβαν για μάνατζερ τον [[Ηλίας Ψινάκης|Ηλία Ψινάκη]].
Γνωστά αναρχοκομμούνια της εποχής, κυκλοφορούσαν κυρίως με μανδία και σανδαλάκι, μέσα από το οποίο φορούσαν κάλτσα το χειμώνα, λόγω συνθηκών. Το στύλ αυτό υιοθετήθηκε από πιστούς ακόλουθους σε Αγγλία και Κίνα. Λόγω αυτού, πολλοί πιστεύουν πως ήταν κρυφοχίπηδες, έπιναν μπάφους και παίζαν προ-πο, γι' αυτό και νόμιζαν πως βλέπουν ιδιαίτερα φωτεινά αστέρια στον ουρανό.
Είχαν, αρχικά, μάνατζερ τη [[Μαρί Μαγκνταλέν]], η οποία είχε σπουδαίες γνωριμίες στον καλλιτεχνικό κόσμο και στις φυλλάδες της εποχής (τότε λέγονταν πλάκες), λεγόταν ότι τα είχε και με το Super Star της εποχής [[Χεσούς Κρίστο]]. Ύστερα χάλασε η συνεργασία τους και προσέλαβαν για μάνατζερ τον [[Ηλία Ψινάκη]].
 
 
== Μεταγενέστερα Χρόνια ==
 
Η επικρατούσα θεωρία θέλει στην μ.Χ. εποχή να αναγκάστηκαν να κρατήσουν κρυφή την ταυτότητά τους και να δημιούργησαν τη μπάντα [[KISS]], εμφανίζομενοι μόνο βαμμένοι. Λέγεται πως για να κάνουν διεθνή καριέρα πούλησαν την ψυχή τους [[αντίχριστος|στο διάολο]], αυτοί και ο Ψινάκης, με ρήτρα στο συμβόλαιο να κάνουν [[Μετάνοια|σατανιστικά κόλπα]], φτύνοντας αίματα και ανάβοντας [[Φωτιά|φωτιές]].
 
==Βιβλιογραφία==
Η επικρατούσα θεωρία θέλει στην μ.Χ. εποχή να αναγκάστηκαν να κρατήσουν κρυφή την ταυτότητά τους και να δημιούργησαν τη μπάντα [[KISS]], εμφανίζομενοι μόνο βαμμένοι. Λέγεται πως για να κάνουν διεθνή καριέρα πούλησαν την ψυχή τους στο διάολο, αυτοί και ο Ψινάκης, με ρήτρα στο συμβόλαιο να κάνουν σατανιστικά κόλπα, φτύνοντας αίματα και ανάβοντας φωτιές.
[[Οι Τρεις Σωβρακοφύλακες]]
[[Κατηγορία:Ρόκ μουσική]]
[[Κατηγορία:Ανάρμοστα]]
18.506

επεξεργασίες