Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Προβελέγγιος»

154 bytes προστέθηκαν ,  16:50, 18 Ιουνίου 2010
ο ανδρέας είναι ή ο αριστομένης ή & οι δύο?(να γράψω & για την γιαγιά μου ένα αρθρο?)ξελινκαρα την {έλενα}
(ο ανδρέας είναι ή ο αριστομένης ή & οι δύο?(να γράψω & για την γιαγιά μου ένα αρθρο?)ξελινκαρα την {έλενα})
Μέγας [[Μεταμαθηματικά|Μεταμαθηματικός]], φυσικός, γιόγκι, αθλητής, φιλόσοφερ και στιχουργός του 21ου Αιώνα πού έγινε παγκόσμια γνωστός μετά την λύση του [[Γκατ]]. Έχει γράψει επίσης τους στίχους από το μεγάλο σουξέ ''"Πρόσκληση, μωρό μου, πρόκληση, με τα φώτα ανοιχτα μπροστά στην τηλεόρασή"'' (η τελευταία λέξη δίτονη για να βγει το μέτρο), που έχει τραγουδήσει με μεγάλη επιτυχία η [[Έλενα Βέντη]]. Η [[ετυμολογία]] του ονόματός του προέρχεται από το διάσημο τυρί με χαμηλά λιπαρά '''Προβέλ''', τρώγοντας το οποίο η μητέρα του έμεινε '''έγκυος'''. Έτσι αντί να αδυνατίσει (η μητέρα του) έγινε σαν βουβάλα.
 
Έχει γράψει επίσης τους στίχους από το μεγάλο σουξέ ''"Πρόσκληση, μωρό μου, πρόκληση, με τα φώτα ανοιχτά μπροστά στην [[Πολυτονικό Σύστημα|τηλεόρασή]]"'' (η τελευταία λέξη δίτονη για να βγει [[Ποίημα|το μέτρο]]), που έχει τραγουδήσει με μεγάλη επιτυχία η [http://binelikia.realmsn.com/forum-f4/topic-t7.htm Έλενα Βέντη].
 
Η [[ετυμολογία]] του ονόματός του προέρχεται από το διάσημο τυρί με χαμηλά λιπαρά '''Προβέλ''', τρώγοντας το οποίο η μητέρα του έμεινε '''έγκυος'''. Έτσι αντί να αδυνατίσει (η μητέρα του) έγινε σαν βουβάλα.
[[Κατηγορία:Συγγραφείς]]
18.506

επεξεργασίες