Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Emo κατηγοριες»

414 bytes προστέθηκαν ,  09:55, 26 Ιουνίου 2010
μερικες προσθηκες στην αρχικη παραγραφο, το προηγουμενο παρεπεμπε πιο πολυ σε γκοθαδες παρα σε ΕΜΟ
(θα σχολιάσω στο συζτσ του.)
(μερικες προσθηκες στην αρχικη παραγραφο, το προηγουμενο παρεπεμπε πιο πολυ σε γκοθαδες παρα σε ΕΜΟ)
Στα '80ς κοιτούσα στο κενό με βλέμμα σοβαρό, έκλαιγα συνέχεια για την άχρηστη ζωή μου, φορούσα πάντα μαύρα, με λέγανε κλαψο|\/|0Υ|\|! και έκαιγα τα χέρια με τσιγάρα.
Στα '80ς κοιτούσα στο κενό με βλέμμα σοβαρό, φορούσα πάντα μαύρα, με λέγανε punkιάρα και έκαιγα τα χέρια με τσιγάρα. Στα '90'ς εξελίχθηκα κοιτούσα στο κενό, προσπάθησα να Cureυτώ, αδίκως πήγαν όλα, το μόνο που μου έμεινε, από την εποχή αυτή, ήτανε που άλλαξα το χρώμα στο μαλλί, το έβαψα μαύρο, για να είναι ασορτί. Στα '00ς βρήκα παρέα, μια τάχα νεολαία, την πέσαμε στα μνήματα, όπου κοιτούσαμε μαζί, με βλέμμα σοβαρό, το ατέλειωτο κενό, έκοψα το καψάλισμα & άρχισα το χαράκωμα. Στα '10ς τους έχασα..πού πήγανε ΡΩΤΩ; Κρύβονται;
 
Στα '90'ς εξελίχθηκα κοιτούσα στο κενό, έκλαιγα συνέχεια για την άχρηστη ζωή μου (άντε πάλι με το κλάμα...), προσπάθησα να Cureυτώ, αδίκως πήγαν όλα, το μόνο που μου έμεινε, από την εποχή αυτή, ήτανε που άλλαξα το χρώμα στο μαλλί, το έβαψα μαύρο, για να είναι ασορτί.
 
Στα '00ς βρήκα παρέα, μια τάχα νεολαία, την πέσαμε στα μνήματα, όπου κοιτούσαμε μαζί με βλέμμα σοβαρό το ατέλειωτο κενό, κλαίγαμε συνέχεια για την άχρηστη ζωή μας (τι πρωτότυπο...) έκοψα το καψάλισμα & άρχισα το χαράκωμα μπάς και μπορέσω να αυτκτονήσω κόβοντας τις φλέβες μου.
 
Στα '10ς τους έχασα..πού πήγανε ΡΩΤΩ; Κρύβονται;
 
==Κρύβονται μέσα στα ανθρωπίνως ανθρώπινα οι:==
4.679

επεξεργασίες