Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»

λίφτινg
μ
(λίφτινg)
[[Αρχείο:Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών.PNG|thumb|Ένας άρχοντας των δαχτυλιδιών.]]
{{Βελτίωση}}
{{αργός θάνατος}}
Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών είναι [[Ταινία|μια ταινία]] όπου μιλάει για κάτι κοντοστούπες (νάνους) και για κάτι ξενέρωτους με μυτερά αυτιά (ξωτικά). Αα και για κάτι ανθρώπους που μάλλον είναι πρόγονοι του Τσακ Νόρρις (δηλαδή [[Ξύλο|τρώνε το ξύλο]] της ζωής τους και ζουν ακόμα!).
 
Ο ''Άρχοντας των Δαχτυλιδιών'' είναι τίτλος τιμής της Αγγλίας. Σήμερα τον έχει ο Νταρθ Σίντιους.
Όλοι αυτοί οι τυπάδες λοιπόν πολεμάνε κάτι ζόμπι [[Ορκ|ονόματι Ορκ]] που κατασκευάστηκαν κατά αναρίθμητες κόπιες στην [[Μόρντορ|Χώρα του Ανατέλλοντος Μόρντορ]], από τον έξαλλο τυπά [[Σάουρον]] (ήταν λίγο ανώμαλος) για να εξουσιάσει μια περιοχή που την λέγανε [[Middle-earth|Μέση Γη]] και να πάρει πίσω το δαχτυλίδι που είχε χάσει. Πολλά τραγούδια γράφτηκαν για να τον κοροϊδέψουν, όπως: Δεν θα το βρεις δεν θα το βρεις το δαχτυλίδι που ζητείς. Kατάλαβες μαλακίες ο τυπάς;
 
==Ιστορία==
Τέλος κάτοι άλλοι στούπες ονομαζόμενοι Χόμπιτ με μια επίλεκτη μονάδα που την αποτελούσαν οι Φρόντο, ο Μάριος, ο Πιπίνης και ο Σάμης ανέλαβαν την αποστολή να πάνε το δαχτυλίδι που έφτιαξε ο Σαουρόν (και που κατα κάποιο ανεξήγητο κληρονομικό λόγο βρέθηκε στα χέρια τους) στο Βουνό του [[Αυνανισμός|Χυμού της Λάβας]] για να καταστραφεί λόγω θερμότητας.
 
Μια φορά και έναν καιρό ο βασιλιάς της Αγγλίας [[Ριχάρδος ο Σχιχτοκωλάριος]] κατέκτησε κάτι υφαλοκρηπίδες στη μέση του ειρηνικού. Για να μπορέσει να τα διοικήσει αποφάσισε να δημιουργήσει έναν τίτλο, του κυβερνήτη της περιοχής. Έτσι, σε μία πομπώδη τελετή στην οποία συμμετείχαν όλοι οι κάτοικοι των υφαλοκρηπίδων, ο εξάδελφος του βασιλιά της Γαλλίας, και ο μπατζανάκης του Λόρδου της διπλανής επικράτειας της εξαδέλφης της αδελφής της θείας του πατέρα της δούκισας Αντουανέττας της ψηλής έχρισε το Φρόντο ως ''Δούκας των ...'' εμ βασικά δεν είχε ακόμα αποφασιστεί το όνομα της περιοχής. Επειδή ο Φρόντο ήταν αμόρφωτος δεν ήξερε τί στο καλό ήταν η περιοχή που διοικούσε, του είπαν ότι ήταν δακτύλιοι άμμου. Ο Φρόντο ως υπέρμαχος της δημοτικής αναφώνησε: ''Τί δακτύλιοι και ξεδακτύλιοι είναι αυτά που μου τσαγκουνάτε; Δαχτυλίδια θα τα λέτε!'' Κάπως έτσι γεννήθηκε ο τίτλος του ''Δούκα των δακτυλιδιών''. Ύστερα, το άλλαξε σε ''Άρχοντα των δαχτυλιδιών'' για να είναι πιο σικ.
 
[[Κατηγορία:Κινηματογράφος]]
[[Κατηγορία:Επέκταση]]
[[Κατηγορία:Λογοτεχνία]]
 
[[cs:Pán prstenů]]
[[zh-tw:魔戒]]
[[zh:指环王]]
 
[[Κατηγορία:Κινηματογράφος]]
[[Κατηγορία:Επέκταση]]
[[Κατηγορία:Λογοτεχνία]]
3.805

επεξεργασίες