Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Μπάμπης Νιώτης»

καμία σύνοψη επεξεργασίας
Ο '''Μπάμπης Νιώτης''', λαμπρός Μαθηματικός του 8888ου αιώνα π.Χ., ξάδερφος του [[Μπάμπης Σουγιάς|Μπάμπη Σουγιά]] και του [[Κύριος Προκοπίου|Κύριου Προκοπίου]], γεννήθηκε πριν από καιρό [[Κάπου αλλού]] απ' την μάνα του και τον πατέρα του (αν και υπάρχουν φήμες ότι γονείς του είναι η μάνα του και ο [[Γείτονας]]). Έχει μία πιτσαρία και, αν και πάντα ονειρευόταν να αγοράσει την εταιρία Μπαμπ-ούλας Α.Ε. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν την αγόρασε. Σπούδασε μία επιστήμη που είναι ακόμη άγνωστη στους ασπούδαστους και από τότε όποτε δεν φτιάχνει πίτσες ασχολείται με αυτή την ιδιαίτερη ασχολία γράφοντας διάφορα, βλακείες σύμφωνα με τους αμόρφωτους, σημαντικά συγγράματα για τους μορφωμένους. Ακόμη δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα τί είναι τελικά. Ο γνωστός ιστορικός, ο [[Μήτσος ο Περιπτεράς]] έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με την ζωή της λαμπρής αυτής προσωπικότητας.
 
Έχει μία πιτσαρία και, αν και πάντα ονειρευόταν να αγοράσει την εταιρία Μπαμπ-ούλας Α.Ε. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν την αγόρασε. Σπούδασε μία επιστήμη που είναι ακόμη άγνωστη στους ασπούδαστους και από τότε όποτε δεν φτιάχνει πίτσες ασχολείται με αυτή την ιδιαίτερη ασχολία γράφοντας διάφορα, βλακείες σύμφωνα με τους αμόρφωτους, σημαντικά συγγράματα για τους μορφωμένους. Ακόμη δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα τί είναι τελικά. Ο γνωστός ιστορικός, ο [[Μήτσος ο Περιπτεράς]] έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με την ζωή της λαμπρής αυτής προσωπικότητας.
 
Κάποτε γυρίστηκε μια τηλεοπτική [[Σήριαλ|σειρά]] για χάρη του, προς τιμήν του και εις μνήμη του, ονόματι ''Τα παιδιά της Νιώτης''. Δυστυχώς, όπως και ο ίδιος ο Μπάμπης, η σειρά πήγε άπατη.
 
[[Κατηγορία:Ζουν ανάμεσά μας]]
{{stub}}
1.457

επεξεργασίες