Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Φρικηλεξικό:πεοστύφτης»

μ
λίγο νεράκι, θα αφυδατωθείτε / Γούντι προσπάθησα
μ (Το άρθρο Φρικηλεξικό:πεοστυφτης μετονομάστηκε σε Φρικηλεξικό:πεοστύφτης: ξέφυγε ο τόνος, όσο για το στίφτης γράφεται και με υ)
μ (λίγο νεράκι, θα αφυδατωθείτε / Γούντι προσπάθησα)
 
{{λεξικό}}
 
ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ
''πεοστύφτης, ο - (ουσ.) συνθ.''<br />
Πεοστύφτης, προέρχεται απο τις λέξεις πέος ( νταξ ξέρετε τι είναι ) και στύβω.
Πεοστύφτη αποκαλούμε εναένα αρσενικό το οποίο προσευχήθηκε στον Αυνάν και έκανε την [[Μάρτυρες του Αυνάν|κατάλληλη κατάθεση]] ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝτουλάχιστον 7 φορές σε ένα 24ωρο.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ
Αυτό το άτομο, δηλαδή ο πεοστύφτης ( μη φοβάστε πείτε το και εσείς) αφουγγράζεταιαφουγκράζεται του περιεχομένου του Φατσοβιβλίου[[Φατσοβιβλίο]]υ, του Πορνοσωλήνα και πολλών ακόμη πορνο-ιστοτόπων, με σκοπό να ξεζουμίσει κυριολεκτικά οποιοδήποτε ίχοςίχνος τεστοστερόνης υπάρχει μέσα του και με αποτέλεσμα να αφυδατωθεί. <br />
Πεοστύφτη αποκαλούμε ενα αρσενικό το οποίο προσευχήθηκε στον Αυνάν και έκανε την κατάλληλη κατάθεση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 φορές σε ένα 24ωρο.
ετυμ. - σύνθετο εκ του ''[[Φρικηλεξικό:πέος|πέος]]'' και του ''στύβω''
Αυτό το άτομο, δηλαδή ο πεοστύφτης ( μη φοβάστε πείτε το και εσείς) αφουγγράζεται του περιεχομένου του Φατσοβιβλίου, του Πορνοσωλήνα και πολλών ακόμη πορνο-ιστοτόπων, με σκοπό να ξεζουμίσει κυριολεκτικά οποιοδήποτε ίχος τεστοστερόνης υπάρχει μέσα του και με αποτέλεσμα να αφυδατωθεί.
 
ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ
χρήσεις / παραδείγματα:
Παραδείγματα της χρήσης της λέξεως πεοστύφτης :'''''1.''' Ρε μαλάκα, πεοστύφτη, παράτησες τις τσόντες με τις γκόμενες και άρχισες τις τσόντες με τα ζώα;''
18.506

επεξεργασίες