Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Φρικηπαίδεια:Μεταρρυθμίσεις»

Αντικατάσταση σελίδας με 'u'
(Αντικατάσταση σελίδας με 'u')
u
{{tocright}}[[Κατηγορία:Φρικηπαίδεια]][[Κατηγορία:Μεταρυθμίσεις]]
Εδώ θα μπαίνουν προς διαβούλευση οι προστάσεις για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της Φρικηπαίδειας. Προτείνετε μεταρρυθμίσεις '''πάνω-πάνω'''*. Για γενικά σχόλια/ερωτήσεις: [[Φρικηπαίδεια:Τεκές]]
 
== ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ==
 
===Αυτοδιαχείριση===
 
Επειδή οι διαχειριστές της Φρικηπαίδειας πότε βαριούνται..., πότε λείπουν..., σκέφτηκα να μετατρέψουμε όλα τα συστήματα της αρχικής σε ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΑ, όπως λειτουργεί το αλμανάκ. Απο κει και πέρα μια φορά το χρόνο όποτε και αν έχουμε όρεξη θα κυρήσσουμε διαγωνισμό για τα εξής:
*Επιλεγμένο άρθρο
*Επιλεγμένη φράση
*Επιλεγμένη λέξη
*Αγγλικές φράσεις
*κτλπ...
 
Οι 12 καλήτερες προτάσεις ανά κατηγορία θα καταχωρούνται στο αντίστοιχο σύστημα και θα ανανεώνονται ανά μήνα (ή ανά ημέρα στην ταινία επιστημονικής φαντασίας ''Η ανακύρηξη των 365''.)
 
Κατ'εξαίρεσην θα μπορούν σε έκτατες περιπτώσεις να μπαίνουν και άλλα εκτός προγράμματος. Αλλά γενικά δεν είναι καλήτερα να μη στηριζόμαστε πλέον στην <s>αδιαφορία</s> ανθρώπινη φύση των διαχειριστών; Ε, όλα κι όλα έχουμε και [[μαλακία|δουλείες]] να κάνουμε! --[[Χρήστης:Άσεμνος|Άσεμνος]] 17:39, 12 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
:Βασικά μπορεί και ο ίδιος ο διαγνωισμός να είναι αυτοδιαχειριζόμενος (π.χ. να αυτοπροκυρήσσεται κάθε Ιανουάριο). --[[Χρήστης:Άσεμνος|Άσεμνος]] 17:39, 12 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
::Ίσως, γιατί όχι, να φτιάξουμε επιτέλους και ένα ΜΠΟΤ το οποίο θα φροντίζει για τις διαγραφές και τα μηνύματα...--[[Χρήστης:Άσεμνος|Άσεμνος]] 17:39, 12 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
 
Σωστός. Ναι Ας, αλλά το αλμανάκ λειτουργεί με {LOCALDAYNAME} bla, bla, πράγμα που είναι αδύνατον σε άρθρα, υπάρχει όμως η επιλογή choose-option που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στη "φωτογραφία" και στα "Είπαν για εμάς", "Θησαυρός Αγγλικών", "Λέξη με σύμβαση" (αφού πρώτα δημιουργηθούν τα πρότυπα '''βάσεις'''). Ποιος αναλαμβάνει έστω και συνεργατικά; Και δε με λες όσοι δεν έχουν [[μαλακία|δουλείες]], τι θα κάνουν; Κρατοτέτοιο?
:Αυτοπροκηρυσσόμενος Διαγωνισμός! Ουάου, επαναστατική ιδέα! Σήκω Ανδρέα να δεις το παιδί της Αλλαγής!
::Αυτοποίητα άρθρα πώς θα δημιουργηθούν πέμε.
:::Τι είναι bot? Και πόσο πάει το edit? Θέλω τα δεδουλευμένα μου!--[[Χρήστης:Fililost|Φιλι]] <small> [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|☎]]</small> 18:18, 12 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
 
Δύο ναι κανένα όχι σημαίνει "μέσα". Στο "ποιος αναλαμβάνει;" η μη απάντηση σημαίνει "κάντο μόνος σου and . Έλαβα το μήνυμα & ξεκινάω, και ό,τι αρχίζει κάποτε τελειώνει. Αν νομίζετε ότι θα πτοηθώ, γελιέστε σφόδρα. Διότι το σύστημα πταίει και όχι ο Σούπερ Κουικάρα, που έπιασε φωτιά η αποθήκη του Σάιμον και κινδυνεύει η Λόλα!--[[Χρήστης:Fililost|Φιλι]] <small> [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|☎]]</small> 17:48, 13 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ. Σκέφτομαι καιρό λίγους αυτοματισμούς, αλλά α. δεν ξέρω τι δυνατότητες υπάρχουν, β. βασικά πράγματα όπως Επιλεγμένο άρθρο κλπ δεν υπάρχει θέμα αλλάζουν αρκετά συχνά, γ. η μόνη που θα προθυμοποιύνταν να το κοιτάξει σοβαρά θα ήταν η φιλιλοστ και ήδη την έχουμε φορτώσει με σωρεία πραγμάτων, <s>δ.κρίνεις λίγο εξ'ιδίων τ'αλλότρια</s> δ. το bot είναι το ποιο χρήσιμο από όλα που προτείνεις. Να προσθέσω πως θα ήταν ιδανικό γαι προσθήκη άρθρω στο Χορό των ανέμων και κυρίως χαιρετισμό των χρηστών! Να το μεταφέρω στις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις; -[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 04:00, 14 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
::Λίγα έμειναν, το δε βραβείο είναι ακόμη με λίγα παραδείγματα και δεν το προχωράω. Για το επιλεγμένο θα κάνω την αρχή για όλα τα επιλεγμένα ώστε να χρειάζονται 1α κλικ για να μπουν, θα δημιουργήσω και την random σελίδα του αλλά '''δεν''' θα την βάλω στην Αρχική. Το μόνο που θα χρειάζεται σε όλα τα /Τυχαία είναι να προσθέτονται καινούργια ή κατά διαστήματα να καταργούνται τα /Τυχαία και έτσι να μένουν για μεγαλύτερα διαστήματα οι νέες λέξη, είπαν, φώτο, κτλ. Δεν καταλαβαίνω μόνο γιατί ενώ το [[Ειδικό:Έκδοση|RandomSelection]] είναι εγκατεστημένο δουλεύει γρήγορα στην "προεπισκόπηση" σε επεξεργασία και ανάλογα με τα κέφια του μετά το save. Επικίνδυνος ο αυτοματισμός στον χαιρετισμό, ιδίως για ΙΡ! Να το μεταφέρεις όπου θέλεις.--[[Χρήστης:Fililost|Φιλι]] <small> [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|☎]]</small> 11:02, 14 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
:::Κάνε το παραπάνω λίγο λιανά :P --[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 16:16, 14 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
::::Ανοίγεις επεξεργασία στο πρ.Επιλεγμένο άρθρο, copy-pasta σε [Πρότυπο:Επιλεγμένο άρθρο/Άγιο Πνεύμα], save. Έχουμε ως τώρα 42 επιλεγμένα άρα 42 νέα πρότυπα, μετά ανοίγεις πρ.Επιλεγμένο άρθρο/Τυχαίο και βάνεις όλα τα 42 {πρότυπα} random και μετά στην αρχική τοποθετείς το {πρότυπο/τυχαίο}. Δεν το θέλεις; το βγάζεις και βάζεις ένα νέο άρθρο, '''αλλά''' μη ξεχνάς να το κάνεις Πρότυπο για να προστεθεί στο {τυχαίο}. Ο δε αυτοματισμός στον χαιρετισμό, όπου τον έχω δει (κυρίως υιοθετημένα wiki, λόγω έλλειψης admin) πέφτει σε κάθε first edit χωρίς διαχωρισμό εγγεγραμένου ή ΙΡ, φαντάσου να χαιρετάς έναν βάνδαλ. Τα έκανα λιανά.--[[Χρήστης:Fililost|Φιλι]] <small> [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|☎]]</small> 22:03, 14 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
:::::Βάλε αναλυτικό documentation να μπορεί να το καταλάβαίνει κι η Barbie. 1. Δε με νοιάζει ιδιαίτερα άμα χαιρετήσω κανα βάνδαλο. 2. Δε μας νοιάζουν οι IP, γτ δε θα δουν ποτέ τη σελίδα τους.. Εμεις έχουμε λίγους χρήστες και αν υπάρχει δυνατότητα να χαιρετάται ο χρηστης με τη δημιουργία του, δε δημιουργούμε πρόβλημα για το σύστημα. Παρεμπιπτόντως, εξαφάνισα το 'σελίδα, 'συζήτηση', 'μετακίνηση, 'διαγραφή', 'άρση προστασίας' και 'ιστορικό' από την αρχική. Νομίζεις υπάρχει πρόβλημα με αυτό; Την παρακολούθηση την άφησα με το άστρο, να την εξαφανίσω κι αυτή; (πάτα ctrl+f5 gia na ta deis) -[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 06:53, 15 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
:Πείραξες πολλά, και εξαφάνισες [[τα πάντα]], δεν μπορώ να κάνω edit πουθενά (πλην ενοτήτων), ξέρω ζηλεύεις που είμαι top-user αλλά τι πταίει ο [[απλός χρήστης]]; Ε; Τσακίσου να τ'αλλάξεις (το πώς;{ξέχασες το -main και μπήκε παντού;} είναι δικό σου θέμα) άμα και όποτε ξυπνήσεις. Εδώ [[w:c:help:Help:Welcome tool|έχει βοήθεια]], και σήμερα έχω σιδέρωμα. :P--[[Χρήστης:Fililost|Φιλι]] <small> [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|☎]]</small> 10:29, 15 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
::Oops, τό φτιαξα! --[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 15:50, 15 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
 
=== Θέσπιση κανόνων παραχώρησης και ανάκλησης δικαιωμάτων διαχειριστών και πισωκυλώντας ===
 
'''Προσοχή! Ακολουθεί σοβαροφανές κείμενο!'''
Προτείνω να θεσπιστούν κανόνες και πολιτικές αφαίρεσης των δικαιωμάτων διαχείρισης είτε λόγω μακράς απουσίας και αχρηστίας αυτών των δικαιωμάτων (πάνω από ένας χρόνος, χωρίς να μετράνε πολύ περιοδικές μη διαχειριστικές εργασίες ή γενικά σχόλια σε συζητήσεις), είτε λόγω κακοδιαχέιρισης και κατάχρησης εξουσίας. Αν δε θέλουμε αυτοματισμούς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο [[Χορός των ανέμων]].
*Για τους πισωκυλώντας, μιας που δεν είναι εκλεγμένοι και δεν έχουν ιδιαίτερα δικαιώματα προτείνω να μείνουν στη διακριτική ευχέρια των γραφειοκρατών και των διαχειριστών.
*Επίσης, μπορούν να θεσπιστούν κανόνες για την αφαίρεση δικαιωμάτων γραφειοκράτη, καθώς 4 από τους 5 γραφειοκράτες είναι ανενεργοί (στους 3 αρχαίους προτείνω να αφαιρεθεί το διαχειριστικιλίκι αλλά να μείνει τιμητικά η γραφειοκρατία), αλλά πέρα από το ότι αδυνατώ να είμαι αντικειμενικός σε αυτό, δεν είναι κάτι που γίνεται μέσα στην κοινότητα αλλά με αίτηση στη wikia, η οποία έχει ήδη σχετικά guideines ...
 
'''Αναμένω την άποψή σας για τα παραπάνω και τις προτάσεις σας για συγκεκριμένες πολιτικές.''' --[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 06:25, 14 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
:Anybody? --[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 22:35, 15 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
*{{υπέρ}} Χωρίς αυτοματισμούς, μήνυμα ειδοποίηση στη σελίδα τους, +mail αν έχουν. Σε περίπτωση μη απάντησης (μετά από -βάλε νούμερο- μέρες) πάτα τα κουμπιά σου. Θέσπιση κανόνων για αφαίρεση ή προσθήκη δικαιωμάτων και χρονικά όρια απουσίας για τους μεν ή αιτίες για αναβάθμιση για τους δε, μετά.--[[Χρήστης:Fililost|Φιλι]] <small> [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|☎]]</small> 23:09, 15 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
:Προτάσεις για τις αιτίες και τα όρια θέλω. --[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 23:19, 15 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
<u>Προτάσεις χρήστη [[Χρήστης:Fililost|Φιλι]]:</u>
*Όριο αφαίρεσης δικαιωμάτων διαχοιριστή: 3~6 μήνες "πλήρως ανενεργός". Μόλις πλησιάζει τα όρια "ειδοποίηση" π.χ. "αν δεν σε δούμε το επόμενο 15~30μερο χάνεις έξτρα κλικ". Αν δεν, καθαίρεση. Εξαιρούνται δικαιολογημένες από τον ίδιο/α στην σελίς του απουσίες, του τύπου "δίνω πτυχίο", "πανελληνίω", "έχω περίοδο" (εξαιρούνται οι γυναίκες), "με πήρανε φανδάρο", "είμαι σε ταξίδι μέλιτος" και όχι του τύπου "έχω πήξει", "μου την έχει δώσει", "σας σιχάθηκα", "βαριέμαι", "είμαι σκατά" κτλ.
*Αιτίες αναβάθμισης χρήστη σε rollback: ενεργός χρήστης τουλάχιστον 2~3 φορές την εβδομάδα για διάστημα π.χ. 3μηνο. Αλλά με τι δράση; Το ένα επιπλέον κουμπί που του δίνεται έχει ένα μόνον στόχο "γρήγορη αναστροφή", άρα πρέπει να έχει αποδείξει ό,τι κάνει patrol τις πρόσφατες αλλαγές και ενδιαφέρεται για την διατήρηση ενός "επιπέδου φρίκης" για '''όλα''' τα τμήματα της Φρίκης και όχι μόνο για το/τα άρθρα του/τομέα του. Όχι ΑΣΤΟ θα το διορθώσει "κάποιος άλλος" ή "δεν με αφορά" ή "πού να μπλέκω τώρα". Νομίζω αυτά αρκούν.
*Αιτίες αναβάθμισης σε διαχοιριστή: Ό,τι ισχύει και για rollback, + min γνώσεις wiki, έμπιστος χρήστης δλδ. κάποιος που τον εμπιστεύεται η κοινότητα γιατί είναι τουλάχιστον "ουδέτερος", "συνεργάσιμος", "δίκαιος", "ήρεμος", να γνωρίζει την πολιτική και να την έχει εφαρμόσει, να συμμετέχει στα κοινά δλδ. "προτάσεις", "ψηφοφορίες", "απαντήσεις σε ερωτήσεις". Απαράβατος κανόνας να προτείνεται στην εκλογή διαχειριστών και να ψηφίζεται αιτιολογημένα από την κοινότητα.
*Αιτίες υποβάθμισης γραφειοκράτη: Πέραν της κατάχρησης, το "πλήρως ανενεργός".
*Αιτίες αναβάθμισης σε γραφειοκράτη: Ένα-δύο τα επιπλέον κουμπιά, αλλά κρίσιμα. Στη μεμονωμένη περίπτωση της Φρικηπαίδειας απλά γιατί χρειάζεται και άλλος ένας, δύο, δεν ξέρω αποφασίστε.
:--[[Χρήστης:Fililost|Φιλι]] <small> [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|☎]]</small> 08:42, 16 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
 
=== Κυπριακό portal & [[Κυπριακό Φρικηλεξικό]] ===
Είσαι από την Κύπρο, σωστά; --[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 16:42, 4 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
::Σωστα!
:Μπορείς να βοηθήσεις με το σουλούπωμα των κυπριακών/σχετικών με την κύπρο άρθρων. Να φτιάξεις μερικά άρθρα σχετικά με την κύπρο (όχι μόνον για τον κυπριακό φούρπο :P ) στα κυπραίικα -όχι πολύ χωρκάτικα, να βγάζουν χαμπάρι κι οι καλαμαράδες, να μας μάθεις και λίγα κυπραίικα, να κάνεις λίγο μάρκετινγκ στην Φρίκηπαίδεια στη Μεγαλόνησον, γιατί τζαμέ η Φρίκη εν έσηει υπόθεση! Το κυπριακό portal είναι πολλά καλή ιδέα, μιας τζαι μιαν ξεχωριστή τζυπραΐικη φρικηπαίδεια δε νομίζω να συγκέντρωνε την κρίσιμη μάζα για να εδραιωθεί, αλλά στα πλαίσια της Φρίκης μια κυπριακή κοινότητα μπορεί άνετα να φτουρήσει και να flourish-ει!Τέλος, καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με τον μιτσοτάτζη, γιατί αλλιώς θα σας ευχηθεί! Και τότε δε θα δείτε πετρέλαιο ούτε στο όνειρό σας, γούτου γούτου, γούτου γούτου! --[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 23:58, 5 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
 
Μηπως εσυ ξερεις ποτε ειναι οι εκλογες? :P
:Οι εκλογές είναι [[πάντα]]. Για να γίνεις διαχοιριστής πρέπει να σε προτείνει ένας διαχειριστής ή μια ομάδα ενεργών χρηστών. Μεταξύ μας είσαι ακόμα πολύ νέος χρήστης για να γίνεις διαχειριστής σύμφωνα με τα δεδομένα και τις established παραδόσεις της φρίκης. Έχεις ακόμα να περάσεις τα βασανιστήρια της μύησης. ΜΟυχαχαχαχαχαχαχα. Εν πάση περιπρώση, αν δείξεις καλά δείγματα (βλέπε πάνω) θα σε βάλω σε fast track τροχιά για το υπουργείο Κύπρου και άλλων αποικιών :P --[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 23:58, 5 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
::[http://community.wikia.com/wiki/Help:User_access_levels Εδώ] [[Χρήστης:Georgy90|Georgy90]] θα βρεις τα πώς και τα γιατί των δικαιωμάτων και των αναβαθμίσεων. Πάνω-κάτω οι αιτίες των αναβαθμίσεων που αναφέρονται τηρούνται [[χούντα|δημοκρατικότατα]] και στη Φρικηπαίδεια.--[[Χρήστης:Fililost|Φιλι]] <small> [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|☎]]</small> 10:22, 6 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
 
Xαχα αν γινομουν πρεσβης Κυπρου στην φρικηπαιδιλανδη θα ειμαι ΟΚ! ;P
Μια αλλη φαινη ιδεα που εχω, και πιστευω πως θα πετυχει ειναι ενα Κυπριοσαξονικο λεξικο!! Αμαν ο καλαμαρας θελει να μαθει τζυπριοτικα να τα μαχχενει δκιο παλλιες!! Πιστευω πως θα πετυχει καλυτερα απο το φρηκιλεξικο που δεν πατα ουτε μυγα, απο μονος μου μπορω να γραψω 5 λεξεις κυπριακες με ελληνικη εξηγηση! Τι λετε? εν να εσιη πασιαμα οξα?
:Θα μπορέσεις να το κάνεις να είναι και αστείο; Κάνε μερικά παραδείγματα. --[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 00:27, 11 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
::Eτοιμο [[Κυπριακό Φρικηλεξικό]]. Ακομα ειναι στα σκαρια, το εκανα σε Θκιο Παλλιες (βλεπε λεξικο). Εβαλα και χιουμοριστικο στοιχειο, δεν τρελενεσε ομως!!! :) ακουω σχολια!
:::Εμένα μου αρέσει. Να συζητήσουμε με τους άλλους πώς μπορούμε να το αναπτύξουμε και να το κάνουμε να αλληλεπιδράσει με την υπόλοιπη Φρίκη. Επίσης, μην ξεχνάς να υπογράφεις όταν συζητάς, να είναι πιο εύκολο να σε αναγνωρίζει κάποιος... το κάνεις αυτό βάζοντας 4 κυματιστές παύλες. --[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 06:12, 14 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
::::Χαιρομε που σου αρεσε!Εγω παντος προτεινω να γινει ξεχωριστο λεξικο, υπο την εννοια οτι θα πατας πανω στο φρικηλεξικο και θα σου εχει ταχα 2 επιλογες ελληνικα και κυπριακα γιατι αλλιως θα χαθουν τα κυπριακα μες τα ελλαδιτικα!! --[[Χρήστης:Georgy90|Georgy90]] 11:22, 14 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
:::::Σίγουρα πρέπει να υπάρξει μια διαφοροποίηση. Ακριβώς πως τεχνικά θα επιτευχθεί αυτό θα το δούμε με τον Woody! και τον φρικιλινουξα. Πάντως άμα σε κάποιο λήμμα, στην επεξήγηση, έχεις μια λέξη πολλά χωρκάτικη ώστε να μη γίνεται κατανοητή από ένα μέσο καλαμαρά, κάντη κι αυτή λήμμα, με λίγο πιο κατανοητές λέξεις, ώστε εν τέλει να βγαίνει κάποιο νόημα! --[[User:JimmyX|Frikikanzler irresponsable]] <small><small>[[User talk:JimmyX|Complain here!]]</small></small> 16:08, 14 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
 
===[[/Πύλη φριχτών|Πύλη φριχτών]]===
Η πύλη φριχτών της φρίκης σε δοκιμαστική λειτουργία
 
<div style="display:inline; border:1px solid grey; background-color:#EDEDED; height:auto; width: 61px; padding: 1px;">[[Χρήστης:Κονγρ|Κονγρ]]|[[Συζήτηση χρήστη:Κονγρ|D]]|[[Ειδικό:Contributions/Κονγρ|C]]</div>
16:37, 14 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
 
 
{{Υπέρ}}--Μίστer [[Χρήστης:Άσεμνος|Α]]<sup>[[Συζήτηση χρήστη:Άσεμνος|ς]]</sup> 18:40, 1 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
:{{Υπέρ}}--Fililost 19:04, 1 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
:
:
:{{Πρότυπο:Υπέρ}} Θέλει και ρώτημα?? [[Χρήστης:Pizifliker|Τζίφος στο Ημίφως]] 16:04, 25 Ιανουαρίου 2011 (UTC)
:
 
{{Υπέρ}} η πυλη φρικτων ομως θελει φτιαξιμο γιατι το rendering εχει γινει σκατα και η σελιδα φαινεται σαν να την εκλασε ο κομης...[[file:GothIcon.png|link=User:FrikiLinuks]][[file:Emesene.png|link=User talk:FrikiLinuks]][[file:Blogger.png|link=User blog:FrikiLinuks]] 00:55, 16 Μαρτίου 2011 (UTC)
::Τι λέτε για [[Χρήστης:Mimo&maxus/TESTING|αυτό]]? Το ξέρω ότι θέλει δουλειά ακόμα αλλά είναι καλύτερο από το άλλο. --[[Χρήστης:Mimo&amp;maxus|μiμο&amp;μάξους]] 18:53, 18 Μαρτίου 2011 (UTC)
:Καλό. Άλλαξες Υπουργείο monacus-monacus; Ποιός [[:Χρήστης:JimmyX|Τον]] ακούει!--[[Χρήστης:Fililost|Fili]] <sup> [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|lost]]</sup> 19:21, 18 Μαρτίου 2011 (UTC)
::Μα ο [[:Χρήστης:JimmyX|αυτός]] με άλλαξε. --[[Χρήστης:Mimo&amp;maxus|μiμο&amp;μάξους]] 19:25, 18 Μαρτίου 2011 (UTC)
 
==<font color=green> ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ </font>==
===[[Φρικηλεξικό/δοκιμή]]===
Η νέα δοκιμαστική σελίδα για το νέο Φρικηλεξικό!
 
{{Κατά}} Ποτέ δε μου άρεσε ως ιδέα... --[[Χρήστης:JimmyX|'''Jίμιος''']] [[Συζήτηση χρήστη:JimmyX|<small>Τι θες?</small>]] 14:30, 22 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
 
:Εννοείται {{υπέρ}} ξέρεις πόσες λέξεις σκο΄'των την ημέρα!!!-0-Μίστer [[Χρήστης:Άσεμνος|Α]]<sup>[[Συζήτηση χρήστη:Άσεμνος|ς]]</sup> 18:41, 1 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) (κι όχι μόνο λέξςι)
 
{{Κατά}} του προηγούμενού μου {{Κατά}}={{υπέρ}} Θα γίνει πεδίο δοκιμών Ατομικών Βομβών. Fililost 19:04, 1 Φεβρουαρίου 2010 (UTC). Και γιατί να μην γίνει βομβαρδισμός;[[Χρήστης:Fililost|Fili]] <sup> [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|lost]]</sup> 19:17, 19 Μαρτίου 2011 (UTC)
 
:Προφανώς δε χρειάζεται να με διορθώνεις!!!!--Μίστer [[Χρήστης:Άσεμνος|Α]]<sup>[[Συζήτηση χρήστη:Άσεμνος|ς]]</sup> 14:07, 2 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
:: Αλοίθηα? --[[Χρήστης:JimmyX|'''Jίμιος''']] [[Συζήτηση χρήστη:JimmyX|<small>Τι θες?</small>]] 18:47, 2 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
::Μα τί σόΪ φρικηλεξικό θα φτιάξουμε; Πορφανώς ανωρθώγρραφοο!![[Χρήστης:Περίεργος|Περίεργος]] 19:03, 2 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--
::πραίπη να αγωράσουμαι τω ναίυμ σπαίοις φρικηλεξικό<div style="border: 1px dotted blue; background-color: rgb(220, 220, 230); font-weight: bold; display:inline;">[[User:Κονγρ|<span style="color:black">Κονγρ</span>]]<sup>[[User Talk:Κονγρ|<span style="color:green">D</span>]]</sup></div>16:33, 3 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
:Ζυμφονό (ΑΝΝΝ κε δαιμ κςάιλο οι ηνε ω namme spayce)--Μίστer [[Χρήστης:Άσεμνος|Α]]<sup>[[Συζήτηση χρήστη:Άσεμνος|ς]]</sup> 17:08, 3 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
:μαλων {{Κατά}} θα αιλαιγα, γοιατει ποιθανων θα καταντοισυ πτειαιλωδωχυω αφου ω καθαι γλοσοκλαστοισ θα βαζυ ωτει παπαρεια του καταιβυ γοια λαιξι...[[file:GothIcon.png|link=User:FrikiLinuks]][[file:Emesene.png|link=User talk:FrikiLinuks]][[file:Blogger.png|link=User blog:FrikiLinuks]] 01:03, 16 Μαρτίου 2011 (UTC)
 
==<font color=red> ΑΠΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ </font>==
 
== [[Χρήστης:Georgy90/Αστειατόρειο|Αστειατόρειο]] ==
{{:Συζήτηση χρήστη:Georgy90/Αστειατόρειο}}
----
<nowiki>*</nowiki><small>'''Ναι ρε ζώον, τι δεν καταλαβαίνεις; Πάνω-πάνω στις μεταρρυθμίσεις, κάτω-κάτω στον τεκέ!'''</small>
29

επεξεργασίες