Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Φρικηπαίδεια:Τεκές/Αρχείο 2012»

::::Από το 2008-2012 υιοθετήθηκαν ΦρίκηNews ([[Φρικηπαίδεια:Ειδήσεις|απερρίφθησαν]]), το [[:Κατηγορία:Αλμανάκ|Αλμανάκ]] (ενεργό), [[Φρικηλεξικό]] (με χρήση prefix-preload, στο ίδιο namespace) και ξεκίνησα να στήνω [[:Κατηγορία:Πρότυπα αρχικής σελίδας|μια βάση]] για την τελευταία πρόταση της Αυτοδιαχείρισης (δλδ. όλα σχεδόν στην Αρχική αυτοματοποιημένα και /τυχαία). Το τελευταίο λόγω μειωμένης δραστηριότητας (εξεταστικές, πανελλαδικές). Και προβολή μέσω facebook, twitter, πειραματικά google+ (forum & blog ανενεργά).
::::Γίνεται και σημείωσε 4παρών, 2ΑΑ από προηγούμενες προσπάθειες. Ακόμη υπάρχει και το ενδο-Φρικηπαίδεια chat (στο "Οι προτιμήσεις μου" Layout:New Wikia Look, αλλά πρέπει να το δοκιμάσουμε τουλάχιστον 3 μαζί γιατί με 2 δοκιμάστηκε επιτυχώς). Κλείνω προτείνοντας αισιοδοξία & γελάτε γιατί χανόμαστε, ο ήλιος βγήκε σήμερα και στις 24 του μηνού η Φρίκη κλείνει τα 6.--[[Χρήστης:Fililost|Φιλι]] <small> [[Συζήτηση_χρήστη:Fililost|☎]]</small> 08:43, 17 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)
:::::Λοιπόν φιλαράκι, εγώ δεν παίρνω χαμπάρι, να ξες. Θα είμαι στο freenode σήμερα όπως κάθε μέρα. Εκεί οι Δήθεν Ειδήμονες έχουν κανάλια τα #wikipedia-el και #wiktionary-el. Είμαι τώρα και στο #frikipedia-el (το χωρίς ελ το έχουν κάτι άσχετοι που μιλάν ξένα). Μπείτε τζαμπέ από [http://webchat.freenode.net/ εδώ] όσοι θέλετε για να κανονίσουμε ή να πούμε καμιά σαχλαμάρα. [[Χρήστης:CeeKay|Κλεάνθης]] 15:19, 17 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)
 
== Καμπύλες ==
899

επεξεργασίες