Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων»

μ
Ανάκληση των αλλαγών 62.74.194.176 (επιστροφή στην προηγούμενη αναθεώρηση 94.68.175.50)
μ (Ανάκληση των αλλαγών 62.74.194.176 (επιστροφή στην προηγούμενη αναθεώρηση 94.68.175.50))
Είναι ένα πράγμα που έμοιαζε στον [[Pikachu]] και στον [[Μάρκος Σεφερλής|Σεφερλή]], είχε πολύ υψηλή νοήμοσύνη για την εποχή του και τραγουδούσε [[ποπ]] με την [[Άννα Βίσση]].Σύμφωνα με τους επιστήμονες ([[Λιακόπουλος]], [[Ανέστης Κεραμυδάς|Κεραμυδάς]] κτλ.) έζησε πριν από 1.328.345 χρόνια και [[42]] μέρες και εικάζεται ότι πρόκειται για [[Ελ]] που ξέμεινε κάνοντας διακοπές στη Χαλκιδική. Φήμες που θέλουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να έχει βρεθεί και στο [[Νεάτερνταλ]] ελέγχονται ως ανακριβείς.
 
==Το έργο του==
Ο Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τα [http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF_%CE%A0%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD Κάτω Πετράλωνα]. Ξεκίνησε ως ένας απλός άνθρωπος των Πετραλώνων, μα οι συνδημότες του λόγω της εξαιρετικής του ευγένειας του δώσανε τον τίτλο του "Αρχ" και έγινε Αρχάνθρωπος, Διοικητής στα Πετράλωνα.
 
Οι πρώτες ιστορικές αναφορές ξεκινούν από τους πολύ πιο αρχαίους Ελλήνες από τους πολύ Αρχαιούς Ελλήνες. Μάλιστα στις Ελληνικές πυραμίδες του Χέοπα υπάρχει η εντυπωσιακή φωτογραφία του Αρχάνθρωπου να άρχει. Στην φωτογραφία (προσεχώς) είναι εμφανές το κίτρινο χρώμα (εκ του Πίκατσου) και η γυαλιστερή καράφλα (Σεφερλής) σημάδι εξουσίας.
 
Επίσης από το D.N.A πιστεύεται ότι εξελίχθηκαν όλες οι ανώτατες φίλες της [[Ρούλα Βροχοπούλου|Ρούλας Βροχοπούλου]] αλλά ΚΑΜΙΑ της Ρούλα Κορομηλά.
 
Οι εκδόσεις [[Λιακό]] θα εκδόσουν λίαν συντόμως την βιογραφία του με τίτλο "Το ζειν με στυλ στην πολύ πολύ πολύ μακριά αρχαιότητα" και "Ο Αρχάνθρωπος γαρ πολύ παλιός" και το "1.328.345 χρόνια και 42 μέρες που άλλαξαν τον κόσμο"
 
== Σχετικές Συνδέσεις ==
 
*[[Παλιάνθρωπος των Πετραλώνων]]
* Λυκάνθρωπος των Πετραλώνων
* Πετράλωνος των Αρχανθρώπων
*[[Χιονάνθρωπος των Πετραλώνων]]
 
== Σχετικά ==
Ολές οι εκδόσεις [[Λιακό]].
[[Κατηγορία:Αρχαιολογία]]
[[Κατηγορία:Προϊστορική περίοδος]]
3.805

επεξεργασίες