Ελληνική γλώσσα
331393033 21d2b78fa4.jpg
Δημιουργία Μαθηματική
Ομιλείται παγκοσμίως
Εφευρέθηκε από τους Ελ
Ομιλητές Ελληνίκιοι
Επίσης Ινδοευρωπαίοι-Ομογενείς
Λεξάριθμος πι
Μεταφράσεις Γκρίκλις

Η Ελληνική γλώσσα είναι η αρχαιότερη και ομορφότερη γλώσσα που υπάρχει. Πρόκειται για την παρακαταθήκη των Ελ στους απόγονούς τους τους Ελληνίκιους και οι οποίοι την διατήρησαν αναλοίωτη για 88888 χρόνια περίπου όπως ήταν όταν κατέβηκαν από τον Σείριο. Μιλιόταν αναλλοίωτη ως περίπου 12000 χρόνια πριν σε όλες τις ηπείρους καθώς και παραφθαρμένη από τα αυτόχθονα και καταγόμενα από τους πιθήκους όντα. Τα τελευταία, ουσιαστικά έμαθαν να μιλάνε από τους Ελληνίκιους αλλά ανίκανα να καταληφθούν από το μεγαλείο της γλώσσας την εκφύλισαν σε τεράστιο βαθμό. Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας ακόμα και οι ίδιοι οι Ελληνίκιοι έχοντας πάθει αμνησία εκφυλίζουν την γλώσσα και μάλιστα με επιταχυνόμενους ρυθμούς.

Απόδειξη ανωτερότητας της ελληνικής γλώσσης (λες και χρειαζόταν δηλαδή)Επεξεργασία

Σε αντίθεση με τις άλλες φτωχότατες γλώσσες του πλανήτη, η Ελληνική γλώσσα είναι μία πλήρως μαθηματική δημιουργία. Κατά την εποχή του ελληνίκιου στοχαστή Πυθαγόρα, αλλά και προγενέστερα από αυτόν και ακόμα προγενέστερα, οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν τα σύμβολα των γραμμάτων για να συμβολίζουν τους αριθμούς. Κάθε λέξη έχει τοιουτοτρόπως ένα άθροισμα, το οποίον και ονομάζεται λεξάριθμος. Ειδικότερα δε, όταν δύο λέξεις ή προτάσεις έχουν τον ίδιο λεξάριθμο, τότε έχουμε λεξαριθμική ισοψηφία και επομένως ταυτότητα μεταξύ αυτών. Όπως αποδεικνύεται από την επιστημονική λεξαριθμική μέθοδο, η ελληνική γλώσσα γνωρίζει όλους τους νόμους της φύσης και κατά συνέπεια όλη την αλήθεια για τα πάντα.

Η απόδειξη ότι η ελληνική γλώσσα είναι μαθηματική προκύπτει αβίαστα από την λεξαριθμική εξαγωγή του αριθμού πι: ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΥ/ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ=2294/730=πι. Εκτός των μαθηματικών σταθερών και όλων των γνωστών νόμων της φυσικής, η ελληνική γλώσσα γνωρίζει επιπλέον την ανθρώπινη ανατομία και δημιουργία. Ο μεταμαθηματικός Γερμανός ερευνητής Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun (γνωστός για τον περίφημο Νόμο Κολλητικότητας Τραγουδιού) απέδειξε μετά από χρόνια ερεύνης πως λεξαριθμικά ΣΤΥΣΙΣ = ΧΥΜΟΣ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ = ΦΥΣΙΣ = 1310, γεγονός που φανερώνει ότι ο άνθρωπος δημιουργείται από την στύση του ανδρικού γεννητικού οργάνου που παράγει το σπέρμα (χυμός) και είναι ένα ον ταυτιζόμενο με τη φύση.

Βασικό στοιχείο για την κατανόηση του μεγαλείου της ελληνικής γλώσσας αποτελεί επίσης το γεγονός πως διαθέτει προβλεπτική ισχύ, καθότι οι λεξαριθμικές της ισότητες μπορούν να αφορούν και μελλοντικά συμβάντα και γιατί Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ = ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ = 595. Ως ελάχιστα παραδείγματα, αναφέρουμε ότι η ελληνική γλώσσα είχε προβλέψει την αποτυχία της Βικιπαίδειας (εκ της ταυτότητας ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ=ΜΑΛΑΚΙΑΝ=153), καθώς και την νίκη της Παπαρίζου στη Γιουροβίζιον.

Αμετανόητοι οπαδοί της Δέσποινας Βανδή χρησιμοποιούν δολίως τον λεξάριθμο ως εξής: επειδή ο λεξάριθμος της Απόλυτης Ελληνίδας σταρ Άννας Βίσση είναι 450 (και 4+5+0=9), ισχυρίζονται ότι αυτό προδίκασε την 9η θέση που πήραμε στη Γιουροβίζιον! Ψεύδη ασύστολα! Αίσχος! Αίσχος! Αλητεία! Φασισμός! Αρκουδέηδες!!! Η αλήθεια είναι απλή: το 9ο γράμμα του αλφαβήτου είναι το Θ. Δηλαδή η Άννα Βίσση είναι ΘΕΑ. Όπερ έδει δείξαι.