Σπάνια απεικόνιση Ελοχίμ την πουStar Wars εποχή

Eλοχίμ ονομάζονται τα ζα που προέρχονται από την διασταύρωση ντόπερμαν με πιγκουίνο. Tα Ελοχίμ έγιναν ανάρπαστα κατοικίδια μετά την συμμετοχή πολλών τέτοιων πλασμάτων στην υπερπαραγωγή "O πόλεμος των Άστρων" ως κομπάρσοι. Παρότι Εβραϊκά στην καταγωγή, διατυμπανίζουν περίτρανα την Ελληνική καθαροαιμία τους.

Κατά τας γραφάςΕπεξεργασία

Σύμφωνα με τις Γραφές στο εδάφιο 1,1 ιδωμένο υπό γωνία 1,26° μοιρών και αφού το ανοιγοκλείσεις 11,7 φορές οι Ελοχίμ είναι περισσότεροι από δύο. Κατέφτασαν στην Γη μέσα σε πυρακτωμένους υπνόδισκους με ηχητικό κουκούλι με το όχημα 'TIE Fighter' που χρησιμοποιούσε γεννήτρια οσμώσεων, υπερωθητικό εκτροπέα και βαρυτικό πυλωτή.

Το επιφωνηματικό μόριο που χρησιμοποίησαν όταν πρωτοπάτησαν στον πλανήτη μας ήταν το "Αηδ" που σημαίνει "Ανύπαρκτη η δικαιοσύνη" αγγλιστί "Tanj" which means "There ain't no justice" καθώς είδαν ότι υπήρχαν μόνο 201 γυναίκες στην γη, κάτι ντόπερμαν και μερικοί πιγκουίνοι.

Κυνηγώντας πρώτα τις διακόσιες και μία, ύστερα τα ντόπερμαν και μετά τους πιγκουίνους κατάφεραν να αυξάνονται και να πληθύνονται με ταχύτατους ρυθμούς και να παράγουν απογόνους κατ' εικόνα και ομοίωση των τριγωνικών τους συνευρέσεων, γνωστούς με το όνομα Ελ.
Κάποια μέρα ένα μούλικο Ελοχίμ 'περιποιήθηκε' σε στενό ασανσέρ χωρίς φως για 69 συνεχόμενους ορόφους μία απόγονο αυτού του ερωτικού τρίο και παρήχθει η αρχή του κακού, το πρώτο ζεύγος Νεφελίμ. Ήταν τόσο άσχημα και πλακουτσομύτικα τα δυο βρέφη που τα πέταξαν με "flying backpack" στον ποταμό Αχέροντα αφήνοντάς τα να βρούν την τύχη τους όταν θα έφταναν στον προορισμό τους.

Μελετήστε ακόμαΕπεξεργασία