Διαδήλωση της ΚΝΕ κατά της εξεταστικής.

Εξεταστική ορίζεται ως το σύνολο των ψυχικών διαταραχών που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εξετάσεων κυρίως το καλοκαίρι. Βασικός πυρήνας του προβλήματος είναι η έννοια διάβασμα που θέτει την ψυχή (= μαγική/αδιαδικαστική ανεγκεφαλική αυτόγονη προσωποσύνη εναντίον της νευροεπιστήμης και του εγκεφάλου) σε κατάσταση συνεχούς οδύνης. Το άτομο καταντά δυσλειτουργικό, δηλαδή χωρίς λειτουργία και λόγο ύπαρξης, σαν τα λουλούδια στα κέντρα διασκέδασης, ιδιαίτερα στο κλαμπ 22 με τον Πάνο Κιάμο. Σε αυτή την κατάσταση χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου το άτομο να παρέμβει και πάλι στα γεγονότα που το αφορούν. Η χρήση καφεΐνης μπορεί να προβεί μοιραία, καθώς, λόγω της ήδη υπάρχουσας έντασης που έχει το άτομο, το καθιστά ικανό να βλέπει κόκκινους δράκους, βατράχους που πουλούν πυροτεχνήματα και ταράτσες σε σχήμα κώνου. Λύση στο πρόβλημα είναι η λοβοτομή και εγκλεισμός σε δωμάτιο χωρίς νερό και φαγητό, μέχρι να βγει η απαιτούμενη ύλη του εκάστοτε μαθήματος. Σημαντικά γεγονότα επανάστασης για την εξεταστική είναι το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, ο Δεύτερος Παγκόσμιος, καθώς επίσης το κίνημα των αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος και η βδελυγματοφαγία πολιτικών.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ, (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ)Επεξεργασία

365 -8 ώρες ύπνου τη μέρα = 121 μέρες

244 -2 ώρες να πιούμε ένα καφέ και να ξυπνήσουμε = 30 μέρες

214 -2 ώρες να φάμε και να πλύνουμε τα πιάτα = 30 μέρες

184 -2 ώρες ο χρόνος να πάμε στη σχολή να περιμένουμε το λεωφορείο κτλ = 30 μέρες

154 -2 ώρες τη μέρα να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε, να βγούμε μια βόλτα = 30 μέρες

124 -4 ώρες τη μέρα μάθημα + αυτά που χρωστάμε = 60 μέρες

64 -2 ώρες που περιμένουμε στις γραμματείες = 30 μέρες -1 ώρα να συνεννοηθούμε πού θα πάμε για καφέ = 15 μέρες

19 μέρες -3 μέρες που είμαστε άρρωστοι

16 -1 ώρα τη μέρα να τα πούμε στο msn και να γραφούμε τέτοιες μαλακίες = 15 μέρες

1 μέρα

Ε, αυτή η μέρα είναι τα γενέθλια σου, σπίτι θα τη περάσεις;

Και δεν βάλαμε μέσα: Τελικό CL, UEFA, μπάσκετ (τo sex μπαίνει στις ώρες ύπνου), Ονομαστική Εορτή, γενέθλια κολλητών, πρωτοχρονιά, Κυριακή του Πάσχα, κτλ. κτλ.

Συμπέρασμα,

τον πούλο και φέτος...

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΕπεξεργασία

Έπειτα από μεγάλες έρευνες από εγκεκριμένους επιστήμονες, με μάνατζερ της όλης ερευνητικής προσπάθειας τον γνωστό σε όλους μας από τα μαθητικά χρόνια Αϊνστάιν, φτάσαμε σήμερα στο συμπέρασμα πως η γνωστή σε όλους μας εξεταστική περίοδος έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην αρχαιότητα, και συγκεκριμένα στην αρχαία Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από 2-3 μελέτες σε τοιχογραφίες και σε διάφορες χαζές ζωγραφιές πάνω σε πιθάρια (τα γνωστά pithar με τα οποία έπαιζαν οι αρχαίοι μουσική, εξού και ο όρος guitar, ο οποίος πήρε την προέλευση του από το pithar), έφτασε μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας, και όχι μόνο, να πιστεύει πως η πρώτη εξεταστική περίοδος ανακαλύφθηκε από τον καθηγητή του γνωστού σε όλους μας Αρχιμήδη (που το πραγματικό του όνομα ήταν Μήτσος ο Μπαρμπέρης).

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, όταν ο καθηγητής του Αρχιμήδη του ανακοίνωσε πως θα τον εξετάσει μία φορά τον Γενάρη και μία τον Ιούνη (και εφόσον με μαθηματική ακρίβεια κοπεί στο 90% των εξετάσεων να προσέλθει και το Σεπτέμβρη) στα μαθηματικά που του είχε διδάξει όλη τη χρονιά, μαζί με την Κούλα την γειτόνισσα (μεγάλος έρωτας του δασκάλου του Αρχιμήδη), αυτός τότε τσαντίστηκε και είπε τη μέχρι σήμερα ευρέως χρησιμοποιημένη έκφραση: "Μη μου τους κύκλους τάραττε". Με την έκφραση αυτή, ο Αρχιμήδης ήθελε να πει: "Μην μου ζαλίζεις τα αρ^%$^$", αλλά λόγω της ομοιότητας που έχουν τα αρ^&$^$^ με τους κύκλους, και λόγω του σεβασμού που έτρεφε προς τον δάσκαλο του (τον Μπαρμπα Γιάννη τον Κανατά) και στην προαναφερθείσα γειτόνισσα Κούλα χρησιμοποίησε την προαναφερθείσα έκφραση.

Έτσι, για ιστορικούς λόγους, και για να αποδοθεί τιμή στον Αρχιμήδη για την πρωτάκουστη τότε φιλοσοφημένη έκφραση (την οποία σήμερα εστερνίζονται όλοι οι φοιτητές της Ελλάδας αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών), δόθηκε στον Αρχιμήδη το όνομά του όπως το ξέρουμε σήμερα, διότι όπως προαναφέρθηκε πάνω, το πραγματικό του ήταν Μήτσος ο Μπαρμπέρης.

Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη εμφάνιση της εξεταστικής περιόδου, και με την παραπάνω εξήγηση μπορούμε πλέον όλοι να καταλάβουμε από που προέρχεται η έκφραση "θα μας ζαλίσουν τα αρ%#^%#" η οποία σχετίζεται στενά με την εξεταστική περίοδο και αναφέρεται από στόματα αγανακτησμένων φοιτητών τουλάχιστον 635,78 φορές την ημέρα (όταν έχουν εξετάσεις).

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΕπεξεργασία

Λίγα είναι γνωστά για το πως εξελίχθηκε η εξεταστική περίοδος από την πρώτη της εμφάνιση μέχρι τη σημερινή της μορφή. Χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως αυτό το κενό γνώσης δημιουργήθηκε έπειτα από την επίσκεψη των εξωγήινων στην Γη, οι οποίοι ως γνωστόν είχαν έρθει για να συνεργαστούν με την Google, με στόχο τη δημιουργία του δημοφιλούς πακέτου google earth, το οποίο δεν είναι τυχαίο που ανακαλύφθηκε από μία ομάδα φοιτητών γύρω στο 1146 στη Γαλλία, κατά την περίοδο της εξεταστικής.

Οι εξωγήινοι όμως δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στο οικονομικό ζήτημα με τους φοιτητές (για τις φωτογραφίες που τους έδωσαν για το google earth). Ο κύριος λόγος ήταν ότι οι φοιτητές λόγω της εξεταστικής περιόδου έλεγαν συνέχεια την έκφραση "μας ζαλίσατε τα αρ%#$%^#$", αναφερόμενοι στους καθηγητές τους, πράγμα που παρεξήγησαν οι εξωγήινοι, και έτσι μία μέρα έκαψαν για αντίποινα όλα τα έγραφα της βιβλιοθήκης της Γαλλίας, η οποία και ήταν η μόνη που είχε ιστορικά στοιχεία για την πορεία της εξεταστική περιόδου μέχρι σήμερα.

Έτσι η ανθρωπότητα αγνοεί την πορεία της εξεταστική περιόδου μέχρι και σήμερα, αύριο, ίσως και μεθαύριο (επιπροσθέτως να αναφέρουμε πως ο εγκέφαλος της καταστροφής ήταν ο E.T. από την γνωστή σε όλους μας ταινία).

Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑΕπεξεργασία

Η εξεταστική σήμερα είναι το φετίχ των σπασίκλων που είναι όλη τη χρονιά χωμένοι σε ένα βιβλίο, οι οποίοι όταν περάσουν με 10 τα μαθήματα τους, πεθαίνουν από υπερβολική έκθεση σε ραδιενέργεια, καθώς μιλάνε την υπόλοιπη ζωή τους στο κινητό για να εξηγήσουν στη μάνα τους, τη γιαγιά τους, τη γειτόνισσα, το αδέσποτο που ταΐζει ο ταβερνιάρης της γειτονιάς, και γενικά κάθε ζωντανό οργανισμό από το χωριό τους, για το πώς περάσανε τη χρονιά και το πώς λύσανε μόνο αυτοί τα θέματα.

Επιπλέον είναι από τις πιο ευχάριστες περιόδους για τις φοιτητριούλες που είναι λίγο πεταχτούλες και όλως τυχαίως ξέρουν πριν από την εξέταση τα θέματα ή δεν πάνε καν να γράψουν διότι με άγνωστες σε όλους μας μεθόδους έχουν το 10 στο τσεπάκι της μίνι φούστας τους.

Τέλος υπάρχει και η μερίδα των φραποφοιτητών. Οι συγκεκριμένοι τα πρώτα 3 χρόνια της φοίτησης τους προπονούνται στο τάβλι και στον καφέ χαμηλής ποιότητας και μέσα σε ένα χρόνο καταφέρνουν να πάρουν το πτυχίο τους με τη γνωστή σκονακιακή μέθοδο, ή αλλιώς, μιλώντας σε πιο μαθηματικό υπόβαθρο, εφαρμόζοντας την σκονακιακή μέθοδο ολοκλήρωσης των σπουδών. Η εφαρμογής αυτής της μεθόδου στην εξεταστική έχει ως αποτέλεσμα συνήθως πτυχίο με 4,999999999 το οποίο από τα μαθηματικά λυκείου είναι γνωστό πως κάνει το πολυπόθυτο σε πολλούς 5.

Χαρακτηριστική είναι και η έκφραση ενός σπασίκλα όταν βλέπει κάποιον να αντιγράφει:

      "θα σε πιάσουν ρε, θα σε πιάσουν!!! γι'αυτό πρόσεχε, για το καλό σου το λέω... χιχιχι"

Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΥΡΙΟΕπεξεργασία

Πολλοί είναι οι φοιτητές που θα ήθελαν να ξυπνήσουν την άλλη μέρα και να μάθουν πως καταργούνται οι εξεταστικές, δυστυχώς γι' αυτούς, μόνο λίγες συζητήσεις έχουν γίνει για το θέμα αυτό στη βουλή, τα μέλη της οποίας σκέφτονται πολύ σοβαρά να προσθέσουν και άλλους άχρηστους ψευτοκαθηγητές στα πανεπιστήμια, για να γίνει ακόμα πιο δύσκολη η εξεταστική περίοδος, έπειτα από την συμβολή τους.