ΕΠ.ΟΠ (ή Επάρατος Οπισθογέμισις)

Ως ΕΠ.ΟΠ ορίζεται, σύμφωνα με το (ανέκαθεν) ανεπίσημο και ασόβαρο ελληνικό "μη-κράτος" [κατά το παλαιό "πόλις-κράτος"] η πανελλήνια συνομοταξία εκείνων συγκεκριμένα των πανηλιθίων (διότι υπάρχουν, ομολογουμένως και άλλοι, ανήκοντες σε άλλες κατηγορίες, βλ. πχ. "χριστιανόπουλο"), οι οποίοι αντί να προβαίνουν άμα τη γενέσει τους σε μαζικό αυτολιθοβολισμό, αυτοκαννιβαλισμό και αυτοεξοστρακισμό, οδηγούνται περι την ηλικίαν των 18 και πλέον ετών σε μαζικό αυτοαυνανισμό.
Ο αυτοαυνανισμός πραγματώνεται εντός φρουρούμενου περιβάλλοντος (για να μην πάρουν τα σκάγια και τους υπόλοιπους) ευρισκομένου εντός είδικών αγροτοτεμαχίων, εντός ή εκτός πόλεως, κατοικημένων σχεδόν αποκλειστικά από φαντάρους, μονιμάδες και άλλα σαπρόφυτα.

Ως ουσιαστικά ουδετέρου γένους, τα "ΕΠΟΠ" ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια των "Αχρήστων Λυμαινόντων Δημοσίου Οίκτου" και εμπίπτουν στην πιο καταδικασμένη σε πλήρη εγκεφαλική νέκρωση κατηγορία των "Στρατιωτικών Μικροβίων".

Τα ΕΠ.ΟΠ δεν ξέρουν να μιλάνε (ενώ κανονικά θα 'πρεπε), δεν ξέρουν να περπατούν (ενώ κανονικά θα 'πρεπε), δεν επικοινωνούν (ενώ κανονικά θα 'πρεπε), ενίοτε αναπνέουν (ενώ κανονικά δε θα 'πρεπε), φοβούνται ως και τον ίσκιο τους (ενώ κανονικά δε θα 'πρεπε), τρέφονται με ό,τι βρουν μπροστά τους (ενώ κανονικά δε θα 'πρεπε), κοιμούνται ακόμα και όταν δεν κοιμούνται (ενώ κανονικά δε θα 'πρεπε) και ζουν χίλια χρόνια (ενώ κανονικά δε θα 'πρεπε)μόνο και μόνο απο βαρεμάρα να ξεκινήσουν να πεθαίνουν!

Τα "καλά" ΕΠ.ΟΠ τα ξεχωρίζετε απ'το καλό, πράσινο, σαπισμένο χρώμα και την αλησμόνητη βλακεία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Παράγονται σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά εξαιρετικής προελεύσεως είναι τα προερχόμενα απο την ευρύτερη περιοχή του "Έβρου" ή Γκάτζας ή Γκατζωλίας ή Γκατζόχωρας ή Γκατζοχωρίου!

Όμως,μην ξεγελαστείτε: "Τα ΕΠ.ΟΠ δεν είναι τόσο καθυστερημένα όσο φαίνονται... ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

Καλά, φρεσκοσαπισμένα ΕΠ.ΟΠ μπορείτε να βρείτε στα χειρότερα καλάθια της λαϊκής αγοράς!
Πριν τα καταναλώσετε, συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσεως για ιδιαίτερες προφυλάξεις πριν, μετά και κατά τη χρήση και επισκευτείτε σύντομα τον κτηνίατρό σας!


Τα ΕΠ.ΟΠ. χωρίζονται σε πέντε (5) κατηγορίες, τις εξής τέσσερις (4):

  1. ΠΡΩΤΟΖΩΑ: Πρόκειται για ΕΠ.ΟΠ. που δεν έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν, παρά μόνο με άλλα ΕΠ.ΟΠ. Αγαπημένη τους συνήθεια είναι η πειστικότατη προσποίηση του ροφού.
  2. Ε-POP STARS: Η πιο κοινή και παράλληλα ενδιαφέρουσα, από επιστημονικής πλευράς, κατηγορία. Η συμπεριφορά τους μπορεί να μας διδάξει πολλά σχετικά με τις συνήθειες των Ούνων, των Οστρογότθων, των Μογγόλων και λοιπών βαρβαρικών φυλών. Έχουν την τάση να υψώνουν τη φωνή τους χωρίς λόγο. Μπορεί κάποιος να τους ακούσει να επικοινωνούν σε ακτίνα 15χλμ. Φήμες λένε πως είναι κομβικό μέρος του σχεδίου της Ελλάδας για την επανάκτηση της αυτοκρατορίας του μέγιστου ειρηνιστή Μ. Αλεξάνδρου, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για αντιπερισπασμό και πρόκληση σύγχυσης και πανικού, όσο και για χημικό πόλεμο, καθώς τα ΕΠ.ΟΠ. αυτής της κατηγορίας, είναι η κύρια πηγή μεθανίου στην ατμόσφαιρα. Θεωρούν πως είναι ο ουρανός με τ' άστρα και γι' αυτό, τα αυτιά όσων θεωρούν κατωτέρους τους βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο. Όταν δουν τον πραγματικό ουρανό με τ' άστρα, έχουν την απίστευτη ικανότητα να γίνονται αέρας, σαν άλλοι Σαντιάγο. Σε περίπτωση που ο ουρανός με τ' άστρα τους απευθύνει το λόγο, έχουν την τάση να παριστάνουν τα ΠΡΩΤΟΖΩΑ.
  3. ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ: Πρόκειται για τα πιο σπάνια ΕΠ.ΟΠ. Η επικοινωνία μεταξύ τους και με άλλους οργανισμούς κυμαίνεται από στοιχειωδώς ευγενική και πολιτισμένη, μέχρι φιλική. Συνεργάζονται πιο εύκολα με οργανισμούς που θεωρούν κατώτερους ενώ δεν υπάρχει φόβος απώλειας της αίσθησης της ακοής. Έχουν, επίσης, μία στοιχειώδη αίσθηση διακριτικότητας, πράγμα που κάνει την παρουσία τους σχεδόν ευχάριστη. Οι επιστήμονες εκτιμούν πως αν τα ΕΠ.ΟΠ. αυτής της κατηγορίας ήταν περισσότερα, η ζωή των άλλων οργανισμών θα ήταν τουλάχιστον υποφερτή, όσο αναγκάζονταν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με αυτά.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα ΕΠ.ΟΠ. έχουν την τάση να διαμαρτύρονται για το φόρτο εργασίας τους. Ακόμα και όταν δεν υπάρχει φόρτος.