Ευρωπαική Ηγεμονία (Μερκελική Αυτοκρατορία)

Yourope
800px-European flag.svg.png
Oooooooo.jpg
Πληθυσμός Αλβανοί/Ελληνάρες
Έκταση 666 τετρ. χλμ.
Πρωτεύουσα Βρυξέλλες Βερολολívo Καρδίτσα
Θρησκεία Δεν μας χέζετε...
Εθνικότητα Εβραίοι (πλην Ελλάδιστάν)
Νόμισμα Euros
Εθνικός ύμνος Αυτά που αρέσουν στην Μέρκελ
Επίσημη γλώσσα Τουρκομερκελικά, Ελληνομερκελικά Ολαντομερκελικά, Μερκελομερκελικά, Ινδομερκελικά, Σλαβομερκελοσερβομερκελοβουλγαρομερκελοαλβανικομερκελοκροατικομερκελικά
Κυβέρνηση Δικτατορία του Άνγκελα Μέρκελ

Ευρωπαϊκή Ένωση ή Μερκελική Αυτοκρατορία είναι το ισχυρότερο γαμιστερότερο και καλύτερο κράτος του κόσμου. Είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο ισχυρό από οποιοδήποτε άλλο κράτος, ενώ έχει αγοράσει το 423061121% του ηλιακού συστήματος. Ιδρύθηκε από τις ΗΠΑ με αρχηγό μία αραπίνα ολκής ονόματι Κριστίνα Λαγκ-χάρντ (την οποία ευτυχώς εξημέρωσαν το 1945. Η σημερινή δικτατοροαυτοκρατορία Ιδρύθηκε το 1945 μετά την ήττα της Γερμανίας με πρωτεύουσα το Βερολίνο. Οι Σύμμαχοι προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο να κάνουν την Ευρώπη να μην ξαναδεί πόλεμο. Το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν είναι να παραδοθούν στη Γερμανιστάν πριν αυτή τους απολύσει! Ιδιοφυές, ε; Ποιός θα το σκεφτόταν;

ΕπικράτειαΕπεξεργασία

Η Μερκελοκρατία, λοιπόν, αποτελείται από Τα τρία προτεκτοράτα, 10 λουξάτα, 4 ιερές πόλις, 1.000.000 χώρες, την Βικιπαίδεια, 2 δήμους (βερύκιος, λιακόπουλος), όλα τα μη αναγνωρισμένα μικροέθνη, όλο τον κόσμο, 1 παντελίδη, 5 τροχιές με πιπέρι, 2015⁴⁴⁴ φεγγάρια 4 ήλιους, 3 άπειρα, όλους τους μετεωρίτες, 4000000000000000000000000000000000000000000000000000 γαλαξίες και έναν φάρο. Κάθε ένας έχει την υποχρέωση να δίνει 99,99% του πληθυσμού του στην μέρκελ για δούλους, αλλιώς θα του επιτεθεί και θα τους κάνει ΟΛΟΥΣ Δούλους! Και δεν τους συμφέρει!!!!!!!!!!!

ΟικονομίαΕπεξεργασία

Η οικονομία της ΜΑ είναι μια η αθλιότερη οικονομία στον κόσμο. Σκλαβώνει τους πάντες και τα πάντα για το Τίποτε! Πιο παλιά τα επιμέρους κράτη στηρίζονταν στους δικούς τους πόρους, όταν αυτοί εξαντλήθηκαν είπαν να πάνε αλλού, αλλά τελικά δεν έφυγαν, γιατί δεν είχαν δολάρια σε άλλα μέρη του κόσμου.

ΚοινωνίαΕπεξεργασία

Η ΜΑ είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου δεν υπάρχει πλήρης ελευθερία των πάντων. Είναι ευρωπαϊκή παράδοση να μην τηρούνται τα ήθη και τα έθιμα, αλλά να αντικαθίστανται από το τι γουστάρει ο Άνγκελα Μέρκελ. Αυτή η παράδοση έδεσε την κοινωνία της ΜΑ και την οδήγησε σε μία οικουμενική συνείδηση. Επιπλέον, σημαντική εξέλιξη είναι η ανεξιθρησκεία στην Ευρώπη. Η απαγόρευση και το βρίσιμο Όλων των θρησκειών είναι ελεύθερα υπό την προϋπόθεση ότι τα έσοδα είναι μερκελικά.

ΓεωγραφίαΕπεξεργασία

Η Μερκελική Αυτοκρατορία ουσιαστικά δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια χερσόνησο της Ασίας στον Ατλαντικό. Οι μεγάλες πεδιάδες και η έλλειψη πλωτών ποταμών άφησαν χώρο για την ανάπτυξη τεράστιων πόλεων. Φημολογείται ότι πριν από 422012 χρόνια στην Μερκελοκρατία υπήρχαν και δάση! Μάλιστα μερικές μάλλον υπερβολικές αναφορές κάνουν λόγο και για ζώα που ζούσαν μέσα στα δάση!!!

ΙστορίαΕπεξεργασία

Κάποτε πολύ παλιά υπήρχε ο πίθηκος. Αργότερα ο Έλληνας(μοιάζανε λίγο, τώρα που τα λέμε). Οι Έλληνες χωρίστηκαν σε πίθηκους και Εβραίους. Αυτοί εξαπλώθηκαν και κάποια στιγμή εμφανιστηκαν κάτι δημοκρατίες. Αυτές πολεμούσαν για 11888 χρόνια. Κάποια στιγμή τα βαρέθηκαν όλα αυτά και είπαν να ενωθούν.