Ο Ηλίας Μαμαλάκης γνωστός και ως Μομολάκης είναι ένας απο τους πιο διάσημους εναπομείναντες Έλληνες συντρόφους(Σύντροφος).

Επάγγελματικη Ζωή

Στην Αντίληψη του γενικού κοινού ο Μαμαλάκης είναι μάγειρας όμως στην πραγματικότητα είναι κυνηγός μίλφ πλήρης απασχόλησης που χρησιμοποιεί την εκπομπή μαγειρκής του για να δελεάσει ανυποψίαστα μίλφς από όλη την χώρα. Όταν ερωτήθηκε γιατί κυνηγάει με τόσο πάθος τα μίλφς, απάντησε με την χαρακτηριστική του φράση "Αυτά Μ'αρεσουν.

Αυτά του αρέσουν

Τον χειμώνα που τα μίλφς πέφτουν σε Χειμέρια νάρκη Ο Μαμαλάκης εργάζεται ως δαίμονας υπνικής παράλυσης για την εταιρία Hell Inc.

Άλλα Ενδιαφέροντα Παρά την αγάπη του Ηλία για τα μίλφς δεν υπάρχει τίποτα στο σύμπαν που να εκτιμάει όσο το καλό φαγητό.Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε γα τον Σεφ και thot slayer της καρδίας μας χωρίς να αναφέρουμε την θρησκευτικών διαστάσεων λατρεία που θρέφει για τα μπριζολίτσες με μέλι και μουστάρδα, τα παξιμάδια Κρητών Άρτος(αυτά του αρέσουν) και τον χαλβά Δραπετσώνας. Πέρα όμως από λάτρης του φαγητού και των γυναικών Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι και ένας βαρία θρησκευόμενος άνθρωπος. Είναι παδικός φίλος και επαγγελματκός συνέταιρος του Σατανά με τον οποίο συχνά μαγείρευαν μπριζολίτσες και καρδίες ανήλικων ορφανών στην πίσω αυλή του Ηλία στο εξοχικό του στο Άλφα του Κενταύρου όταν ήταν μικροί. Μέχρι και σήμερα παραμένει πιστός στις θρησκευτικές του υποχρεώσεις και φροντίζει να θυσιάζει τελετουργικά τουλάχιστον μία παρθένα κάθε εβδομάδα. Βίντεο του Ηλία να εκτελεί την συγκομοιδή των ψυχών https://www.youtube.com/watch?v=33e9dHCWWqE

https://www.youtube.com/watch?v=4Enlw78q_DQ

'Βαθμίδα ύπαρξης' Ο Μαμαλάκης είναι ο Δαεδρικός Πρίγκιπας της μπριζολίτσας. Αυτό τον καθιστά οντότητα της δεύτερης βαθμίδας(100% θεοί). Αν και πιά έχει χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της θεικής του δύναμης καθώς η λατρεία του έεχει ξεχαστεί στα περισσότερα Βασίλεια παραμένει ο δυνατότερος Δαεδρικός Πρίγκιπας. Να σημειωθεί πως είναι πολύ καλοί φίλοι με τον Χιρσίν τον Δαεδρικό Πρίγκιπα του κυνηγιού ο οποίος παρέχει στον Μομολάκη τα πιο εκλεκτά κρέατα.

Ειδικές Ικανότητες

1.Τηλεμεταφορά(Ο Ηλίας μπορεί να εμφανιστεί όπου θέλει μέσα σε ακτίνα 69 ετών φωτός)

2.Έλεγχος Ονείρου(Ο Ηλίας μπορεί να εισχωρήσει στα όνειρα κοιμησμένων ανθρώπων και να τα αλλοιώσει)

3.Υπνική Παράλυση(Ο Μαμαλάκης παραλύει τα κοιμησμένα θύματα του)

4.ΖΑΖ( Ο Ηλίας προκάλει σε ένα η παραπάνω άτομα μια ακόρεστη επιθυμία για χαλβά που τα οδηγεί αναπόφευκτα στην τρέλα)

5. Μεγάλη Μάσα(Κάθε 420 χρόνια ο Ηλίας μπορεί να καταβροχθήσει ακαριαία ένα ολόκληρο ηλιακό σύστημα για να αυξήσει την δύναμη του)

Τόποι Καοικίας

1.Βασικό Παλάτι( Η βασική οικεία του Μαμαλάκη βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο της διάστασης της Λήθης(Oblivion), την 'Μεγάλη Σχάρα'.Αν και κανένας πέρα από τον ίδιο τον Μαμαλάκη και τους κοντινότερους φίλους και υπηρέτες του δεν επιτρέπεται να πατήσει το πόδι του εκεί,οι μύθοι λένε πως το έδαφος αποτελείται από άσβεστα κάρβουνα περιτριγυρισμένα από μια απέραντη θάλασσα μελιού και μουστάρδας και πως συχνά βρέχει διάφορα εκλεκτά μπαχαρικά και σος.)

2.Εξοχικό στον Proxima Centauri b (Σε αυτόν τον πλανήτη επιλέγει ο Ηλίας να περνάει τις διακοπές του. Πιθανά λόγω του εύκρατου κλίματος και της ηρεμίας του πλανήτη.)

3.Γραφείο Hell Inc.( Όταν ο Ηλίας βρίσκεται στην Κόλαση λειτουργεί συνήθως από το προσωπικό του γραφείο στον δεύτερο όροφο της Κολάσεως το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο γραφείο του υπεύθυνου διαχείρισης Ευραίων, Αδόλφου Χίτλερ.)

Μαθητευόμενοι

Είναι γνωστό πως ο Μαμαλάκης είναι σπάνια πρόθυμος να μοιραστεί την δύναμη και την γνώση του με άλλους. Έκανε όμως μια και μοναδική εξαίρεση για τον νεαρό μάγειρα Έκτορα Μποτρίνι. Δέχτηκε να γίνει ο μέντορας αυτού του απερχόμενου σεφ διότι του τον είχε στείλει ο φίλος του, Ο Σατανάς. Ο Σατανάς του υποσχέθηκε πως ο νεαρός ήταν ο καλύτερος από όλη την κουζίνα της Κολάσεως και τον παρακάλεσε να τον πάρει ως μαθητή του. Ο Μποτρίνι φοίτησε ύπο τον Μαμαλάκη για πολλές χιλιετίες όμως οι δρόμοι τους χώρισαν όταν η παραθρησκευτική οργάνωση Master Chef επιστράτευσε τον Έκτορα για να υπηρετήσει στην σκοτεινή πλευρά της κουζίνας.

Δάσκαλος και μαθητευόμενος

Τελετουργικό Επικοινωνίας

1.Ζωγραφίστε ένα αλχημιστικό κύκλο μετατροπής σε μια επίπεδη επιφάνεια

2.Τοποθετήστε έναν χαλβά στο κέντρο του κύκλου(Η πιθανότητα επιτυχίας της τελετής αυξάνεται εάν ο χαλβάς είναι από την Δραπετσώνα)

3.Λουστείτε με μέλι(δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα το είδος του μελιού που θα χρησιμοποιήσετε)

4.Ψάλτε τις καταρεμένες λέξεις για μερικά λεπτά:Λρρλη ΛαρλώμHermie - John S. Nikolaidis