Φρικηπαίδεια:Η λέξη του μήνα

(Ανακατεύθυνση από Η λέξη του μήνα)


Λοιπόν, είμαι ο χρήστης --Νικος Κ. και έχω μια καλή ιδέα. Εδώ θα γράφουμε διάφορα ονόματα άρθρων και όσοι μπαίνουν θα τα διαβάζουν τα άρθρα και θα ψηφίζουν. Αν τους αρέσει θα γράφουν Καλο, ενώ αν δεν τους κάνει κούκου να γράφουν Μαλ,. Μετά από δύο εβδομάδες, το καλύτερο θα γίνεται το λήμμα του μήνα και θα καταγράφεται σε ένα αρθράκι που θα φτιάξω με όνομα τα καλύτερα άρθρα. ΜΟΝΟ εγώ θα επεξεργάζομαι αυτό το άρθρο με τα καλύτερα. Εσείς απλά προτείνεται άρθρα και ψηφίστε.

Πρώτος Διαγωνισμός

8/1/09 - 22/1/09

Ας κάνω την αρχή... Προτείνω το άρθρο μου χουρτοσουπα.

ΨΗΦΟΙ:
2

Ας προτείνετε κάποια άλλο...

Μπατιστούρτας

εντωμεταξύνομαι

Oppose vote.png Κατά JimmyX® 20:07, 17 Ιουνίου 2009 (UTC)

Θα έβαζα το άρθρο Ρόδος αλλά κάποιος μαλάκας το χάλασε και γιαυτό προτείνω το Μαγνητικό Μπουζούκι...--tzellos 20:51, 24 Μαρτίου 2009 (UTC)

Υπερ!

Εγω ,πάλι, αντικειμενικά προτείνω το Χριστιανοπουλο, ένααα αριστοτεχνικό δημιούργημα της ελληνικής φύσης, την έμπνευση της θεϊκής βλακείας και τη βοήθεια των τριάντα αργύρων, σαρανταπέντε γιάννηδων και δώδεκα μαθητάδων, καθώς όταν το ρολόι του Αγίου Σουλπικίου εσήμανε τη δωδεκάτη μεταμεσονύκτια ώρα,τρεις σκιαί μυστηριώδεις ακολούθησαν τρία διαφορετικά αστέρια,τα οποία εν συνεχεία συνενώθησαν σε ένα,το οποίο έκανε στάση στα jumbo,προκειμένου αι σκιαί να αγοράσουν δώρα, και κατόπιν σταμάτησε πάνω απ'την καλύβα του μπαρμπα-Θωμά(δίπλα σε αυτήν του Μπαρμπαμυτούση), όπου και παραμένει ως σήμερα,ενώ τα ελληνικά πετρέλαια το τροφοδοτούν αδιάκοπα με μαζούτ,προκειμένου να ακτινοβολεί και να μπορεί να πλέκει η γιαγιά μας η καλή τα ζιπουνάκια του εγγονού της που θα πάει φαντάρος στην ακριτική Σαλαμίνα και την παρμεθώριο της Βουλιαγμένης!

Support vote.png Υπέρ JimmyX® 20:07, 17 Ιουνίου 2009 (UTC)

Το Μπατιστούρτας είναι πολύ κακό, θα το προτείνω για διαγραφή. Όσο για εδώ, προτείνω το μόνο μου άρθρο μέχρι τώρα: ΗΙΜ.. TwistedTool 12:06, 13 Μαΐου 2009 (UTC)

Πρέπει να αλλάξουμε λέξη και άρθρο. Για λέξη προτείνω το Σάρισσα και για άρθρο ή το Είδη σκατών το οποίο είναι πολύ καλό ή τον Ζητά. Άβε.--Γούντιος ΙΔ' ο Μυγοκτόνος 13:13, 10 Ιουνίου 2009 (UTC)