“Πλήττω σα βλίτο.”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την πλήξη


Η "Θεωρία της Πλήξης" είναι μία από τις Θεωρίες της δημιουργίας όπως και η "Θεωρία που υποστηρίζει ότι ο Τσακ Νόρις πρώτος κατοίκησε τον πλανήτη και σκότωσε όλους τους δεινόσαυρους επειδή πάτησε κατά λάθος μια κουράδα τους". Η Θεωρία της Πλήξης, σε αντίθεση με τις περισσότερες Θεωρίες τις οποίες έμαθαν οι αρχαίοι Έλληνες από τον Τσακ Νόρις, υπήρχε από την στιγμή που νοήμονα όντα (εκτός του Τσακ) άρχισαν να πλήττουν.

Βασικές αρχέςΕπεξεργασία

Μετά από σκληρές μελέτες οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι:

Μονάδα μέτρησης της πλήξης είναι το 1b (τιμές 0 και 1) προς τιμή του τεμπέλη Βαρεμάρα Δενκουναωτίποτα ο οποίος ξύπνησε για πέντε λεπτά μόνο και μόνο για να διατυπώσει τη θεωρία: "Η πλήξη μπορεί να είναι τριών ειδών. Τα εξής τέσσερα:".

  1. Ελαφριά - 10 λεπτά βαρετού κηρύγματος, αξίας 100b. Ο μέσος άνθρωπος το αντέχει.
  2. Μέτρια - Πάνω από 1 ώρα κηρύγματος πάνω σε ανιερά πράγματα όπως κόκκαλα μήκους χιλιοστών σε ένα ζώο που έζησε κάτι εκατομμύρια χρόνια πριν, αξίας 1000b.
  3. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ - Φτάνεις σε σημείο να αναρωτιέσαι για την ελιά στη μύτη του ομιλητή που μιλάει για ανιαρές ιστορίες του τύπου της κβαντικής φυσικής σε συνδυασμό με τα χρήματα που αντικαταπαρατίθενται (τι λέω ο πούστης!) για την καταπολέμηση της ασθένειάς του βελουνισιασμού σε συνδυασμό με τις συνολικές απάτες που μπορεί να κάνει μια χοντρή σε ολόκληρη τη ζωή της. Μιλάμε φυσικά για τάσεις αυτοκτονίας...
  4. Θανατηφόρα: Όταν έχει κολλήσει ο σταθμός στο ραδιόφωνο και παίζει συνέχεια το "Μοναξιά μου όλα" των Πυξ-λαξ.

Όπως βλέπετε, αν η ποσότητα της βαρεμαρίτιδας είναι μεγαλύτερη από την ποσότητα διασκέδασης, τότε ισχύει:
π = Προβλήματα
δ = διασκέδαση
ψ = ψυχολογική κατάσταση
ι = ικανοποίηση

  + (-  ) - (  +  ) =

  1. b>δ   KΦ (κατάσταση Κόβω Φλέβες)
  2. b<δ   ΧΜ (κατάσταση Χαρά Μεγάλη)
  3. b=δ τότε δεν βαριόμαστε ούτε διασκεδάζουμε.

Όπλο μαζικής καταστροφήςΕπεξεργασία

Τη θεωρία της πλήξης και τις θανατηφόρες συνέπειές της γνώριζαν οι αρχαίοι Ελληνες και γι' αυτό είχαν αναπτύξει ένα όπλο μαζικής καταστροφής που λεγόταν "Βαρεμάρι". Αν και κανείς (εκτός από το Μάκη) δεν έχει δει αρχαιολογικά υπολείμματα αυτού του όπλου, σύμφωνα με τις περιγραφές του Πατρός Παϊσίου και του Δόκτωρος Λιακό αποτελείτο από ένα CD player και ένα CD σε στίχους/μουσική/τραγούδι Φίλιππου Πλιάτσικα και Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο οποίο Συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας, προλογίζει ο Γιαννης Μπακ(ουρ)ογιαννόπουλος και σκηνοθετεί ο Θόδωρος Αγγελόπουλος.

Δείτε α-κώμαΕπεξεργασία