Το Θιβέτ αποτελεί μια χώρα της Κεντρικής Ασίας και μητέρα πατρίδα του διάσημου πολιτικού - σκεπτικιστή - αγνωστικιστή - προφήτη - ιεροφάντη - ιδεαλιστή - σπιριτουαλιστή - αποκρυφιστή - μοναχού - ιερέα - καρδινάλιου - κληρικού - ποδοσφαιριστή - τενίστα - προγόνου του Μίστερ Μιγιάγκι - και ναρκομανή (όπως φημολογείται) Δαλάι Λάμα. Ισχυρισμοί και χαλκευμένες ειδήσεις αποκαλύπτουν ότι ο Δαλάι αποτελεί προϊόν αιμομιξίας ανθρώπου και λάμα (προβατοειδές θηλαστικό). Εξ'ού και το όνομα.

Βρίσκεται σε υψόμετρο 4.900 μέτρων κατά μέσο όρο και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη σε ύψος περιοχή της Γης μετά την φασολιά του Τζακ. Επίσης, φιλοξενεί σκληροπυρηνικούς (χάρντκορ, xhc) ιερείς που τρώνε ακρίδες και κλάνουν ο ένας τον άλλον μετά από έντονη κατανάλωση από φάβα, λακέρδα, σκορδοστούμπι, λαχανάκια Βρυξελλών και την βρωμοπάττυ (βρώμικη καβουροπάττυ) του Μπομπ Σφουγγαράκη στο επεισόδιο 44.

ΚοσμογονίαΕπεξεργασία

Σύμφωνα με τη μυθολογία του Θιβέτ στην αρχή του κόσμου υπήρχαν δύο αυγά τα οποία όταν έσπασαν δημιουργήθηκε ο Τσακ Νόρις και ο Τόλκιν. Ο Τσακ (γνωστός ως Τσάκαρος, Τσακίρης, Τσακ ο αντεροβγάλτης και Τσάκας) έσπασε τόσο πολύ στο ξύλο τον Τζον Ρόναλντ (Τόλκιν) που του προκάλεσε διάσειση, νευροκαβαλίκεμα, προστάτη, καταρράκτη, AIDS καθώς και τη νόσο του Δία με αποτέλεσμα να τρελαθεί εντελώς και να δημιουργήσει τη Μέση Γη (Middle-earth) η οποία και καταστράφηκε από τον Άραγκορν ο οποίος όντας μουνόδουλος, καληνυχτάκιας και σαδίλας κατέστρεψε και έκαψε τα πάντα επειδή έπιασε στα πράσα την γκόμενα του να πηδιέται με το Ξωτικό των Χριστουγέννων.

Μετά από πολλά εκατομμύρια χρόνια άπλετου σκοταδιού, κάποιος έκλασε και βγήκε η Γη όπως την γνωρίζουμε σήμερα. Στο ψηλότερο σημείο της γης δημιουργήθηκε το Θιβέτ. Οι υπόλοιποι πλανήτες είναι προϊόντα μεταγενέστερης δυσεντερίας και οι υπόλοιπες χώρες σαφώς σε χαμηλότερο υψόμετρο.

Η ΠροφητείαΕπεξεργασία

Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Θιβέτ.

Σύμφωνα με ανασκαφές και ιερούς απόκρυφους ψαλμούς υπάρχει μια αρχαία προφητεία, ότι στο Θιβέτ θα γεννηθεί το δεύτερο εξώγαμο του Πασχάλη.


Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!