Ο Λύκος και οι συμπρωταγωνιστές του στα 3 Γουρουνάκια

Ο Κακός Λύκος είναι πρωταγωνιστής σε μεγάλες υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ, όπως Ο Λύκος και τα εφτά κατσικάκια, Η Κοκκινοσκουφίτσα και Τα τρία γουρουνάκια. Ο Λύκος υποδύεται συνήθως τον κακό της ιστορίας που τρώει ότι βρεί στο διάβα του.

ΓέννησηΕπεξεργασία

Ο Νίκος ο Λύκος ήταν απόληκος, δηλαδή αποτέλεσμα αποληκίσματος/αποκροτήματος/επιπταίσματος/finger snapping κοντά στο «e-moon άθεη μέχρι που γνώρισα τη μουστακαλού Μπαρμπαναγία» της μητέρας του (διότι η ψωλή του πατέρα του δεν κατέβαζε «γάλα»). Η επιπταισματική του προέλευση άνοιξε τον δρόμο στο έγκλημα· αρχικά με πταίσματα, κατόπιν με πλημμελήματα και τελικά με κακουργήματα.

ΓενικάΕπεξεργασία

Ο Κακός Λύκος (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Μήτσου Λυκιάδη) γεννήθηκε στο Σέιχ Σου της Σαλονίκης το 19.. από μπαμπά και μαμά λύκους(φοβερό;;;). Και όπως συνήθως γίνεται με τους μεγάλους σταρ, και αυτός έχει ένα φριχτό παρελθόν. Οι γονείς του τον έδωσαν σε ίδρυμα γιατί δεν μπορούσαν να τον μεγαλώσουν επειδή ήταν φτωχοί. Αργότερα, το λυκάκι μας υιοθετήθηκε από τον αρχηγό των λύκων στο Σέιχ Σου, ο οποίος τον μεγάλωσε σαν δικό του παιδί.


Η αρχή της καριέρας τουΕπεξεργασία

 
Η αφίσα της ταινίας "Η Κοκκινοσκουφίτσα".

Έλα όμως που το σκυλί το μαύρο δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την χαλλαρότητα της Θεσσαλονίκης! Το λοιπόν πήρε τα μπογαλάκια του όταν ενηλικιώθηκε, και προφασιζόμενος τις σπουδές Ανωτάτης Ζαμπονοκοπτικής (της οποίας τυγχάνω πτυχιούχος καθώς και επίτιμος λ(ιγουρ)έκτορας) μπάρκαρε για την Αμέρικα. Εκέι γνώρισε τον καπιταλισμό, και βλέποντας πως θα καλάρεσε στα Αμερικανάκια να τον χρησιμοποιήσουν σε ταινίες τους, έκανε την αρχή του σε ταινία μικρού μήκους όπου υποδύθηκε τον Αδελφό Χίτλερ. Το φυσικό ταλέντο του αναγνωρίστηκε, καθώς ο σκηνοθέτης πρόσεξε το τεράστιο μαρτζαφλάρι του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Έτσι, χωρίς να χάσει λεπτό, ο Λύκος ρίχτηκε στην δουλειά, γυρίζοντας αρχικά ταινίες αισθησιακού περιεχομένου (τσόντες ντε!) με ολιγομελές καστ (Κοκκινοσκουφίτσα (σημειώνουμε τον συμβολισμό του κόκκινου που τον παίρνει από παντόυ τηλέφωνο, δηλαδή τα κομμούνια)) για να ανελιχθεί μέσω των 3 γουρουνακίων στον υπέρλαμπρο αστέρα που συμμετέχει στην σούπερ-ντούπερ παραγωγή, που ακόμα κρατά ρεκόρ μέγιστου αριθμού μελών σε πάρτυ με ούζα, τον Λύκο και τα εφτά κατσικάκια (στο όργιο συμμετέχει και η μάνα τον κατσικακίων). Είναι τότε που βγαίνει η έκφραση "Γράμματα Χασάπη!"(<Γάμματα Χασάπη<Γάμμα τα Χασάπη<Γάμμα τον Χασάpig(το τρίτο και μακρύτερο μεταξύ των γουρουνακίων)

Στροφή στην ποιότηταΕπεξεργασία

Αφού λοιπόν ο Λύκος χέστηκε στο τάλιρο αποφάσισε πως δεν γινόταν να είναι μέλος της καλής κοινωνίας με το επάγγελμα του Αρχιγαμ...κουλα και έβαλε μπρος ένα μεγαλόπνοο σχέδιο: Να κάνει ρημέικ των πρώτων του κινηματογραφικών βημάτων του, αλλά αυτή τη φορά, αντί να τον τρώνε Κοκκινοσκουφίτσες και λοιπές συντρόφισσες (εννίοτε και σύντροφοι) να χλαπακιάζει ο ίδιος ό,τι προκύψει μπρος του. Το σχέδιο πετυχαίνει, και τώρα κανένας δεν θυμάται την ωραία εποχή που ο κόσμος στοιβαζόταν στις άθλιες αίθουσες για να τον κάνει λάστιχο με τον Κακό Λύκο...


Σύμφωνα με φήμες, τα λυκόπουλα ονομάστηκαν έτσι, γιατί είναι απόγονοι μια πρωκτοπίνας, συγγνώμη προσκοπίνας που πρωκτοήπιε (και όχι μόνο) τον Κακό Λύκο του Κακού Λύκου (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, βρομεροί χασισοπότες).

Ο κακός ο λύκος σήμεραΕπεξεργασία

Πλέον ζει και εργάζεται σε τράπεζα και σύμφωνα με φήμες ευθύνεται για την οικονομική κρίση.

Είπαν γι' αυτόνΕπεξεργασία

"Τί κάνετε μωρέ; Σταματήστε με το κάρβουνο! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!"

Νίκος Κούρκουλος, απευθυνόμενος στα 3 γουρουνάκια που προσπαθούσαν να ανάψουν τον Λύκο για μία έξτρα σκηνή. Το πλάνο ναυάγησε αλλά όπως όλοι ξέρετε η ατάκα χρησιμοποιήθηκε αλλού...

Συμπαντικός συνεργάτηςΕπεξεργασία


"Λύκος ξε-Λύκος, είναι Εβραίος και πρέπει να ψοφήσει"

Φον Πλεύρης