“...αυτή η κολωτούμπα μου άλλαξε τη ζωή”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για το ΚολωτούμπαΟ κύριος Κολωτούμπας με τον Μπάμπη τον Σεξολόγο. Κάτι σαν Μπάτμαν και Ρόμπιν.

Ο κύριος Κολωτούμπας είναι μέλος της μυστικής ομάδας Υπερηρώων Τράσερς με αρχηγό τον Μιστερ μπούτια. Κορυφαία προσωπικότητα της κοινωνικής ζωής με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο. Ο Κολωτούμπας εμφανίστηκε στη Γη ύστερα από απόφαση των Ελ για να βοηθήσει στη σωτηρία της. Ο κύριος Κολωτούμπας έχει την εμφάνιση ενός συνηθισμένου ανθρώπου και έτσι περνά απαρατήρητος αλλά ξέρει πως οι μεγάλοι του εχθροί οι Βριλ τον παρακολουθούν παντού.

ΔραστηριότηταΕπεξεργασία

Ο κύριος Κωλοτούμπας είναι συχνός πανελίστας σε εκπομπές θέλοντας έτσι να μεταλαμπαδεύσει στο κόσμο την ελπίδα για σωτηρία. Τις άλλες ώρες βάζει τη στολή του Υπερήρωα αυτή που

 
Ο Πρόεδρος Κολωτούμπας επί το έργον.

μοιάζει με στολή υπαλλήλου του δήμου και περιπολεί στις γειτονιές. Το διάστημα 2004 - 2009 είχε αναλάβει μυστικός πρωθυπουργός της χώρας με τα γνωστά εκπληκτικά σε εθνικό επίπεδο αποτελέσματα. Έχει σπουδάσει στα μεγαλύτερα πεζοδρόμια των Αθηνών και ξέρει την πιάτσα των ταξί όσο λίγοι. Σαν κρυφή αποστολή είχε να λειτουργεί και ως διανομέας φαγητού αλλά ο Κωλοτούμπας , με την ευαισθησία που τον διακατέχει, αποφάσιζε ότι ήταν χρήσιμο να δοκιμάζει τα φαγητά για τη ποιότητα τους πριν τα παραδώσει. Πολλές φορές τον έχουν δει στο δρόμο με ένα μπούτι κοτόπουλο στο στόμα και με ζωγραφισμένη την ευχαρίστηση ότι είχε προστατεύεσει των αθώο καταναλωτή.

ΔυνάμειςΕπεξεργασία

Μεγάλο του όπλο είναι η φονική κολωτούμπα που είναι φορτισμένη με Κλανιακή ενέργεια και μπορεί να κονιορτοποιήσει εχθρούς σε ακτίνα 87 μέτρων. Αυτή η επίθεση δεν μπορεί να αποκρουστεί με κανένα τρόπο και επιφέρει 6000 πόντους Κλανιακής ζημιάς και 650 για άλλα 4 δευτερόλεπτα. Στο επίπεδο που βρίσκεται ο Κολωτούμπας σήμερα έχει αποκτήσει και την ικανότητα της Υπνιακής Παραπλανητικής Ομιλίας η οποία μοιάζει με τον τρόπο που μιλάει ο Καραμανλής αλλά με πιο φονικές επιπτώσεις για όποιον την ακούσει καθώς προκαλεί ύπνο για 20 λεπτά και έξτρα ζημιά 300 πόντων για 6 δευτερόλεπτα. Μεταφορικό του μέσο είναι ένα τροποποιημένο σκούτερ διανομέα το οποίο κινείται με φονική ταχύτητα μεταξύ των γαλαξιών.

Εχθροί του ΚολωτούμπαΕπεξεργασία

Ο χαρακτήρας του Υπερήρωα είναι ασυμβίβαστος γι αυτό τον έχει οδηγήσει σε μεγάλες μονομαχίες με άλλους Υπερήρωες αν και όλοι είναι φίλοι του. Έχει πολεμήσει και νικήσει τον Γιώργο Ταμπάκη, τον Βας Βας και πολλούς άλλους.

Θρίαμβοι του κυρίου ΚολωτούμπαΕπεξεργασία

Η μάχη με τον Ρέβη

Η μάχη με τον Ταμπάκη

Η μάχη με τον Φιλόλογο