Τ' αυστροθύρεο.
Το οικόσημο της μόνης σταθερής κομμουνοκρατίας στην Ευρώπη.
Αν τα δεσμά
είναι η ίδια η κοινωνία,
τότε
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ!

Com μουνιστές ονομάζονται οι κρατιστές κοινοτιστές (όχι οι σκετοκοινοτιστές) που επιθυμούν μία κοινωνία αστρωματική, διότι στον κομμουνισμό δεν υπάρχουν πόροι ούτε για την προμήθεια στρωμάτων. Χωρίς κοινωνική διαστρωμάτωση οι κομμουνιστές επιβάλλουν την μετριότητα κι ακόμη πιο κάτω, διότι κάνεις δεν φτάνει τα πρωτεία και την αριστεία της σκληρής δεξιάς, η οποία φτάνει στον ουρανό για να αυτοφυτευτεί με τα μούτρα στη γη, ν' ανθίσουν λεφτιές = λεφτόδεντρα.

ιδεοληψίαΕπεξεργασία

  • κατάργηση των πλουσίων μα δημιουργία πλουσίων ισχυρών στο Κόμμα (πρακτικά: αντικατάσταση των πλουσίων)
  • απόρριψη του αυταπόδεικτα συμπαντικού και παρρυθμιστικού ρόλου της προσωποσύνης και αποδοχή του απόλυτου μεταφυσικού ορθολογισμού χωρίς αδιαδικαστική μαγεία και χωρίς το Σύμπαν να είναι άμεσα, έμμεσα, ηθικά, αξιακά ή έστω αισθητικά προσωποκρατικό (απουσία ανθρωποκρατικά αρεστού σκοπού)
  • λογοκρισία κι εκτέλεση οποιουδήποτε εκφράζει κριτική στο Κόμμα
  • διεθνισμός υπό την προϋπόθεση ότι τα άλλα κράτη θα είναι κομμουνιστές (αν δεν διαφοροποιηθούν όπως Ρωσία και Κίνα), ειδάλλως τοπικισμός και συνορολατρεία
  • κατάργηση άλλων κομμάτων και εξωκομμουνιστικών φορέων - εκτέλεση όσων υπάγονται σε άλλο φορέα
  • κατοχή πυρηνικών όπλων
  • λειτουργία πυρηνικών εργοστασίων
  • στήριξη των πορείων κατά της κυβέρνησης όσο δεν κυβερνούν, και μαζικές εκτελέσεις σε όσους αντικαθεστωτικούς συμμετέχουν σε πορεία όσο κυβερνούν κομμουνιστές

τα θετικά του κομμουνισμούΕπεξεργασία

Δεν αρέσει στους περισσότερους Γήινους, αλλά κι αυτοί δεν αλληλοαρέσκονται, οπότε τζερτζελές να γίνεται.

τα αρνητικά του κομμουνισμούΕπεξεργασία

μαλώνουν για κέικ και πιτόγυρα

τα σφάλματα του κομμουνισμούΕπεξεργασία

Τα γκουλάγκ, διότι όσοι δεν πεθαίνουν γράφουν βιβλία ενάντια στο Κόμμα. Οι εκτελέσεις αντίθετα είναι η σωστή, καθαρή και μόνιμη λύση.

ορκισμένοι εχθροίΕπεξεργασία

Όλοι, ακόμα και όσοι είναι μέσα στο Κόμμα είναι ύποπτοι κι εκτελούνται σιγά σιγά από τον Αρχηγό-Γραμματέα-Καθαρίστρια-Θεό.