Κουραδόμαγκας (Θυλ.:Κουραδομαγκίτισσα) ονομάζεται ούτος που πιστέυει οτι είναι μάγκας αλλα οι λοιποί πιστεύουν οτι είναι σκατό. Καπνίζει σαν εργοστάσιο, πίνει αισχρής ποιότητας καφέ 5-6 φορές την ημέρα και διαθέτει απανθρακωμένα περιττώματα νυχτερίδας για μυαλό. Αντιπροσωπεύει την κοινή γνώμη για την τραννή Ελληνική νεολαία, λόγω της αφθονίας τους σε μέρη που υπάρχουν και κουτσομπολίστικοι συνταξιούχοι. (Στο δρομο, στα καφέ κ.ά.)

Αξιοσημείωτοι κουραδόμαγκες

Χίππης (πρέσβης του είδους του)

60%Μαθητών Β'αθμιας εκπαίδευσης


Βιοτοπικός βιότοποςΕπεξεργασία

Συχνάζουν κρυμμένοι σε γωνίες και πίσω απο βαμμένους τοίχους, αλλα το χαρακτηρηστικό νέφος σκατί σε χρώμα προδίδει την τοποθεσία τους. Δημιουργήθηκε απο τα τσιγαροπούρα τους και τη συχνή πορδομανία τους.


Δραστήριες δραστηριότητεςΕπεξεργασία

Εκτός απο την παραμονή στις χορτογωνιές τους, συχνάζουν στα κλάμπ, στα μπάρ, και οπουδήποτε αλλού σχετίζεται με νάιτ λάιφ. Πιστεύουν οτι άν μείνουν μακριά απο το κινητό τους για πάνω απο 5' θα αρχίσουν να φουσκώνουν και έπειτα θα σκάσουν σα μπαλόνι, απελευθερώνοντας τη πορδή που είχαν συμμαζέψει κατα τη νιώτη τους, το οποίο αέριο προοριζόταν για χρήση στο γάμο. Δέν θα άντεχαν την ιδέα οτι δέν θα υπάρχει φρέσκο άρωμα στην τελετή.


Σχολικές επιδόσειςΕπεξεργασία

Η συγγραφή βαθμών τετραμήνου απο τους καθηγητές φέρνει ανάλογο συναίσθημα με αυτό της κατανάλωσης ληγμένης ομελέτας. Δέν γράφουν πάνω απο 8, πιστεύουν οτι ένα πανεπιστήμιο που ζητά (12\20) ζητά πολλά. Σε αρκετές περιπτώσεις, η θέα των βαθμών τετραμήνου απο τον γονέα του εν λόγου προσώπου, στέλνει σκατό στη κάλτσα απο τη φρίκη του.


Ταύ'τα.