Μεγάλη ανακάλυψη του υπ' αριθμόν 20 αιώνα που λύνει όλα τα γνωστά άλυτα προβλήματα της σύγχρονης φυσικής, όπως την Τηλεμεταφορά, την Αντιβαρύτητα, Το Πείραμα της Ν. Φιλαδέλφειας. Οτιδήποτε δε μπορεί να λυθεί με τόνους και χιλιάδες γραμμές εξίσωσεων και διαφόρων ανούσιων και βαρετών θεωριών, που ηλιθιωδώς αναπτύσσουν κάποιοι παρακμιακοί τύποι που αυτοαποακαλούνται "ερευνητές" και "επιστήμονες", λύνεται απλά με Μαγνητικά Πεδία (ή Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία, τα οποία είναι μια υποπερίπτωση των Μαγνητικών Πεδίων).

Διάσημα Μαγνητικά ΠεδίαΕπεξεργασία

  • Το Μαγνητικό Πεδίο Πάνω από την Ακρόπολη, που εξ΄αιτίας του δεν πετάν πουλιά απο πάνω της, ούτε τα κινητά πιάνουν σήμα γύρω της αν δεν είναι στο δίκτυο της Cosmote (γαμώτο, αυτό είναι αλήθεια, οι άλλες εταιρείες ανεβαίνουν απότομα σε 3-4 γραμμές όταν απομακρυνθούν λίγο)
  • Το Μαγνητικό Πεδίο Πάνω από τους Δελφούς, για το οποίο δεν ξέρουμε αν πετάν πουλιά από πάνω.

Τα μαγνητικά πεδία είναι πάντα ⩾2. Δεν τιθεται ζήτημα ύπαρξης singleton mangetic field.

Διάσημα χωρίς Μαγνητικά ΠεδίαΕπεξεργασία

  • Το αυτοκίνητο μου. Σίγουρα δεν έχει μαγνητικά πεδία γιατί από πάνω του πετάνε πουλιά και το χέζουν πατόκορφα. Όποιος έχει μαγνητικό πεδίο αυτοκινήτου (με φορτιστή αυτοκινήτου) ας μου το χαρίσει για να μην λερώνεται το αυτοκίνητο μου. Αν έχει και τηλεκοντρόλ καλύτερα. Δεκτές και ανταλλαγές με (χεσμένες) κουκούλες αυτοκινήτου. κ. Νίκος, τηλ. +303214232314, Μόσχα.
  • Το κοτέτσι μου. Διότι μέσα υπάρχουν κότες και κακαρίζουν. Αν υπήρχε μαγνητικό πεδίο, δεν θα υπήρχαν κότες (γιατί είναι πτηνά), σωστά; Αλλά μπορεί και να υπάρχει μαγνητικό πεδίο γιατί οι κότες χάνονται. Λέτε να τις κλέβουν οι Αλβανοί, κυρία Αννίτα μου? Έχετε καμιά γυναίκα να μου βρείτε? Την τοστιέρα την κέρδισα? Αχχχ είστε πολύ όμορφη σήμερα. Ο Παρασκευάς ήταν παλιοχαρακτήρας τελικά.
  • Επίσης ο Μητσοτάκης και οποιοδήποτε πλάσμα εμφανίζει το φαινόμενο Μ.,όπως και τα ανθρωποειδή πλάσματα "τάκεις" έχει γύρω του ιδιαίτερα ισχυρό μαγνητικό πεδίο...τόσο ισχυρό που ...(καλά προφανώς δε πετάνε πουλιά από πάνω του)... επηρεάζει τις αλλαγές στον πλανήτη κατά... βούληση ή και κατά... λάθος.

π.χ: πριν το τσουνάμι στην Ινδονησία... πετώντας από πάνω: Μητσοτάκης: "Ωραίες παραλίες έχει εδώ, Μαρίκα..."

Άσημα Μαγνητικά ΠεδίαΕπεξεργασία

Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τα Μαγνητικά Πεδία.
  • Στο αιδοίο της Δώρας έχουν χρόνια να εμφανιστούν (μ)πουλιά. Μήπως έχει μαγνητικό πεδίο? Ή έχει απλά αράχνες?