Disclaimer:
Oυδεμία ευθύνη φέρει η Φρικηπαίδεια για τις όποιες επιπτώσεις της επίσκεψής σας σε αυτή την ιστοσελίδα που αναφέρεται στο άρθρο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

Mitsotakis-skitso.jpg
Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τον βελζεβούλη.

www.mitsotakis.net

Πώς ανακαλύφθηκεΕπεξεργασία

Ανεκαλύφθη προσφάτως υπο χρήστου της Φρικηπαίδειας, κατά την αμέριμνη πλόγησή του στον παγκόσμιον ιστόν, η γκαντεμίαση aerumna του κόμητος Μ σε ψηφιακή μορφή, ώστε να μην μας λείψουν ποτέ οι ευχές του αγαπημένου μας κόμη, αλλά ούτε και ο ίδιος ο κόμης. Ο χρήστης που την ανακάλυψε, δεν αποκαλύπτει το όνομά του φοβούμενος αντίποινα.

ΧαρακτηριστικάΕπεξεργασία

Οι ευχές του λαοφιλούς κόμητος ακούγονται ολοκάθαρα κατά την προσπέλαση της γκαντεμοσελίδος, ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει και το εικόνισμα του κόμη με την αγαπημένη του ατάκα "Εύχομαι τα καλύτερα". Παρακάτω, παρατίθεται το εκάστοτε τιμώμενο site (22/11/2009 του κ. Αβραμόπουλου, μετά τις εκλογές της ΝΔ, του κ. Σαμαρά), ακριβώς κάτω από την υπόσχεση του αξιαγάπητου πολιτικού να βρεθεί και στο δικό μας site... ΙΣ ΧΣ ΝΙ ΚΑ
UPDATE: Η σελίς ανεβαθμίσθη, παρουσιάζοντας γραπτώς τε και προφορικώς της ευχές Του για το νέο έτος και απευθείας, live aerumna από το twitter του, αλλά και της Μαρίκας! ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!

Χρήση της σελίδαςΕπεξεργασία

Πλέον όπου και να είστε έχετε την aerumna (ή μάλλον την ατυχία) με το μέρος σας. Αρκεί να μπείτε στη γκαντεμοσελίδα του κόμη Μ και να σας ευλογήσει με τις ευχές του. Όπως είπαμε και παραπάνω, οι ευχές του κόμη ακούγονται με την είσοδο στη γκαντεμοσελίδα. Επίσης θα πρέπει να προσκυνήσετε και την εικόνα του Κόμη. Όταν βγείτε από τη γκαντεμοσελίδα, ο κόμης σας ξαναευλογεί με ενα σχετικό μήνυμα που εμφανίζεται.

 • Υπόδειξη #1: Αν σας πατήσει λεωφορείο θα ξέρετε ότι η ευλογία έχει πιάσει...

Αν σας πατήσει νταλίκα ή αυτοκίνητο προσπαθήστε ξανά. Αν επιζήσετε από αυτό, μπορείτε να παίξετε ένα λόττο/κίνο.

 • Υπόδειξη #2: Εάν παρόλα αυτά δεν καταλάβατε περί τίνος πρόκειται, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της καλής τύχης εδώ:

http://www.mitsotakis.net/ Οι Φρικηπαιδισταί και η Φρικηπαίδεια αποποιούνται κάθε ευθύνη (βάσει Νομοθετικού Διατάγματος υπ' αριθμόν 2385/2003) αν κάποιος βιτσιόζος επισκεφτεί την εν λόγω ιστοσελίδα!

Παρενέργειες της ιστοσελίδας [IC|XC|NI|KA]Επεξεργασία

WARNING: Πριν τη χρήση της ιστοσελίδας, σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει τις παρακάτω παρενέργειες:

 1. αποβολές σε εγκύους
 2. κώφωση (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΦΟΥΣ)
 3. τύφλωση (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΥΦΛΟΥΣ)
 4. υπερβολική στύση σε gay(ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ STRAIGHT ΑΝΤΡΕΣ)
 5. απώλεια στύσης σε straight άντρες (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ GAY ΑΝΤΡΕΣ)
 6. απώλεια οργασμού στις γυναίκες και στις τζιβιτζιλούδες
 7. ξαφνική συμπάθεια για τον κόμη (ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ Ε.Κ.Α.Β.)
 8. ψυχολογικές διαταραχές
 9. μετάλλαξη σε βριλ (σχετικά σπάνια-μη σοβαρό)

Εικόνες της εν λόγω σελίδας και των επιπτώσεων τηςΕπεξεργασία

Παρακάτω αποκλειστικές εικόνες από τη σελίδα της aerumnas, και τα αποτελέσματά της. Ένας χρήστης (δεν αναφέρουμε το όνομα του για ευνόητους λόγους) την επισκέφτηκε και τώρα έχει προβλήματα με τα μάτια του και την ακοή του. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας στην Κοίμηση. Ο χρήστης που ανακάλυψε τη σελίδα της aerumnas, λέει ότι όλα αυτά είναι τυχαία.

Must seeΕπεξεργασία

Το άρθρο αυτό δεν έχει ιντερβικιές.Πηγαίνετε γρήγορα να του βάλετε τις απαραίτητες ιντερβικιές, γιατί αλλιώς θα πάτε εδώ.

Ας ελπίσουμε ο χρήστης που πρόσθεσε αυτό το πρότυπο στην ιστοσελίδα του κόμη να αναπαυτεί εν ειρήνη.