Φρικηβιβλία:Μιχάλης Φασολάκης

(Ανακατεύθυνση από Μιχάλης Φασολάκης)

Frikivivlia.png

Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα Φρικηβιβλία, τα πιο φρικιαστικά βιβλία σε όλη την αγορά.

Είναι ένα μυθιστόρημα με θέμα τη ζωή του θρυλικού ήρωα της Κρητικής αντίστασης, που έζησε και έδρασε κατά την Μινωική περίοδο της βασιλείας του Βασιλιά Μίνωα Κυριακού του Α', που βασίλευε στο βασίλειο του ΑΝΤ-1, για σας ΑΝΤΕ-2. Αναδείχτηκε από την Μαριώ του Κυριάκου, σύζυγο του βασιλιά Μίνωα Κυριακού του Α', και κατά κόσμον γνωστή ηθοποιό Κωνσταντάτου.

Οι άθλοι του ήρωα Μιχάλη Φασολάκη έγιναν μεγάλη συγγραφική επιτυχία με τεράστια λογοτεχνική αξία από την εν λόγω βασίλισσα, και την ευθύνη της έκδοσης ανέλαβε το εκδοτικό σπίτι Κερί και Λιβάνι, γνωστό για τις συνεργασίες του με εκδόσεις και άλλα τινά από το βασίλειο του ΑΝΤ-1.

Spoiler.jpg
Spoiler.jpg
Προειδοποίηση για σπόιλερς, αεροτομές, ζάντες αλουμινίου.
Με τα σπόιλερς το άρθρο γίνεται πιο αεροδυναμικό και πιο καγκουρεμένο. Ακόμα μπορεί να σας γλιτώσει από την ανάγνωση ενός βιβλίου ή την παρακολούθηση μιας ταινίας αφού θα γνωρίζετε το δήθεν αναπάντεχο τέλος.
Συνεχίζετε με δική σας ευθύνη.

Λοιπόν η ιστορία του ήρωα Μιχάλη Φασολάκη (να πούμε πως είναι μακρινός ξάδελφος του Τζακ και της Φασολιάς, αλλά από άλλο σόι) έχει ως εξής:
Ο Μιχάλης ο Φασολάκης μαζί με δυο φίλους του, τον Μαϊντανό και τον Κρεμμύδη τον Ψιλοκομένο, βγήκαν ένα Σάββατο βράδυ για μπαρότσαρκα και καθώς είχε κίνηση στην παραλιακή στην Ποσειδώνος, είπαν να πάνε κοφτά προς το Βύρωνα για να αποφύγουν την κίνηση.

Γυρνώντας από δω κι από 'κει, κατέληξαν σ' ένα μικρό και συμπαθητικό μπαράκι στη Φιλολάου, όπου δούλευε μια όμορφη μπαργούμαν η Σόνια Πατάτα, η οποία τους σέρβιρε και τα ποτά τους. Ο ήρωας μας μόλις είδε την Πατάτα της την έπεσε αμέσως λέγοντάς της την ιστορική ατάκα, θα σε γα..........ισω, και αυτή να ανταποκρίνεται αμέσως τραβώντας τον πίσω από το μπαρ για τα αυτονόητα. Μη περιμένοντας τέτοια άμεση αντίδραση από την Πατάτα ο Φασολάκης της είπε το εξής ιστορικό ερώτημα που με πας; Την απάντηση της Πατάτας δεν θα τη μάθουμε αλλά μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να συνέβει.

Στο μεταξύ, οι δυο φίλοι του ήρωα Φασολάκη, που έπιναν τα ποτά τους αμέριμνοι στη μπάρα και φυσικα δεν κάπνιζαν για το φόβο του προστίμου καθόσον το κάπνισμα απαγορεύεται, ειδικά στα μπαρ (συγκεκριμένα ο Κρεμμύδης υπέφερε σιωπηλά γιατί πάντα ήταν τσιγαριστός, και τώρα του ερχόταν κάπως) ρώτησε τον Μαϊντανό πού χάθηκε ο Φασολάκης και ο Μαϊντανός δεν ήξερε τι να του πει.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν πίσω από το μπαρ να έρχονται πιασμένοι χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη, ο Φασολάκης και η Πατάτα και στο πέρασμά τους να κολλάνε τα πατώματα από τα σορόπια. Ο Μαϊντανός και Κρεμμύδης κατάλαβαν αμέσως. Το ίδιο βράδυ ο Φασολάκης και η Πατάτα ανακοίνωσαν την πρόθεση τους να παντρευτούν και να νοικοκυρευτούν. Οι φίλοι του Μιχάλη θέλανε να γίνουν και οι δυο κουμπάροι, όμως επειδή την βασιλίσσα Μαριώ του Κυριάκου το κρεμμύδι την πείραζε στα έντερα, αποφάσισε στην ιστορία του ήρωα Φασολάκη, να βγάλει τον Κρεμμύδη από τη μέση και να μείνει ο Μαϊντανός. Οπότε ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ + ΠΑΤΑΤΑ + ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ = ΛΑΔΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ. Έτσι και έγινε.

Τα σπόιλερς τελειώνουν εδώ. Δεν έχουμε να σας χαλάσουμε κάτι άλλο.
Τώρα μπορείτε να σβήσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια.

Παρακάτω όμως δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε για τη ζωή του ήρωα Φασολάκη, γιατί μετά πώς θα κάνει πωλήσεις το αχρηστούργημα της βασίλισσας, οπότε όποιος θέλει λεπτομέρειες για την υπόθεση ας απευθυνθεί στο εκδοτικό σπίτι Κερί και Λιβάνι, να αγοράσει το ιστορικό βιβλίο με την ιδιόχειρη αφιέρωση στα Λατινοαλαμπουρνέζικα που είναι και η 'μητρική' γλώσσα της μεγαλειοτάτης !!!


Apfel1.jpg
Φρούτα και λαχανικά
4531367129.jpg

ΑγριόμηλοΜήλοΜανταρίνοςΜπανάνεςΣαγκουίνοςΒελανίδιαΑγγουράκιαΛεμόνιαΦασολάκιαΠατάταΜαϊντανόςΜπάμιαΝτομάταΕλιάΣτρουμφόμουραΣταφύλιΤσακώνικη μελιτζάναΧόρταΛαχανάκια Βρυξελλών