Ιστορία - Γέννηση - Ορισμός:Επεξεργασία

Κάποτε κάποιος καθόταν κάπου αμέριμνος και έκανε κάτι(τον έπαιζε)[[]. Τότε κάποιος δυσαρεστήθηκε από αυτό το κάτι και για να το σταματήσει του έριξε ένα μπάτσο. Από τότε ο δεύτερος κάποιος ονομάστηκε μπάτσος.

Εξέλιξη:Επεξεργασία

Μετά συγκεντρώθηκαν όλοι οι μπάτσοι και έφτιαξαν μια οργάνωση τη Μπατσαρία, (δεν εχει πιτσες) æ. Αργότερα φτιάχτηκαν ανά τον κόσμο και άλλες Μπατσαρίες(χωρις πιτσες, ΜΟΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ) æ . Εξαπλώθηκαν δε τόσο πολύ, παρομοίως με πανούκλα, που δεν είναι τυχαία η παραλλαγή της γνωστής φράσης:
παντού υπάρχει ένας μπάτσος, καθώς και το γνωστό τραγούδι του Δάντη (λέμε τώρα) 24000 batsoi.

Παρ' όλη την προσπάθεια και το θάρρος τους η απόπειρα να σταματήσει το κάτι απέτυχε γιατί το κάτι εξαπλώθηκε εξίσου γρήγορα, σαν Κορονωιός. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι το κάτι βρίσκεται πια παντού, ακόμα και μέσα στην μπατσαρία. Για να λυθεί το πρόβλημα αυτό δημιουργήθηκε η Διεθνής Μπατσαρια æ (Ιnterpol).

Σκοπός:Επεξεργασία

Παρότι ο επίσημος σκοπός της Μπατσαρίας æ είναι η εξαφάνισή του κάτι βάσιμες υποψίες υπάρχουν για κάποιον ανεπίσημο άγνωστο σκοπό ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΝΑΤ × . Ο × είναι σήμερα το τρίτο μεγαλύτερο μυστήριο μετά τη Λίμνη του Λοχνές και την Ατλαντίδα σύμφωνα με την αντικειμενική λίστα της Ιnterpol.

Παραμένει άλυτο αφού παρά τις μαρτυρίες για διάφορες δραστηριότητες των μπάτσων κανένας συνάδελφος μπάτσος δεν τους έχει πιάσει ποτέ να κάνουν κάτι.

Εξοπλισμός:Επεξεργασία

Πιστόλα - Κράνος