Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Νέα Δημοκρατία

(Ανακατεύθυνση από ΝΔ)
ND longo.gif
Το logo μετά την σεξυ ανανέωση

“Υπάρχει καλύτερη Μαρμελάδα και τη θέλω θέλουμε”

- Κώστας Καραμανλής για όταν οραματιζόταν την Νέα Ελλάδα με την ΝΔ

Νέα ΔημοπρασίαΜεταφυσική Προσωποκρατία, Νέα Μιζοκρατία και Νέα Ψευτοκρατία): κώμα που ίδρυσαν οι απανταχού (=εκ Γαλλίας) αιρετικοί Εβραίοι ψευδέλληνες δεξιοί (ναι καλά...). Με αρχικα ΝΔ. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Θεσσαλονίκη (την πόλη-κράτος που γράφεται με ένα αλλά διαβάζεται με δυο, ίσως και τρια λάμδα) τα αρχικά αυτά σημαίνουν και Ντεμέκ Δημοκρατία. Έχει για πρόεδρο έναν πολύ άτυχο άνθρωπο. Το κατά κόσμον όνομα του Αντώνης Σαμαράς ή Μιζαράς, και ο γιατί είναι πολύ άτυχος θα το εξετάσουμε λεπτομερώς παρακάτω. Υπάρχουν διάφορα είδη και υπο-είδη του πολιτικού ζωικού προσωποκρατικού βασιλείου στο κόμμα αυτό όπως: Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου (μάγισσα, μέντιουμ, χαρτορίχτρα, καφετζού και πρώην σύζυγος του Δρακουμέλ από τα Στρουμφάκια), Τσιτουρίδης (έχει πολλούς κουμπάρους, πράγμα περίεργο για πολιτικούς - εξαιρείται ο Ψωμιάδης), Σιούφας (εξωγήινος απο το ανάποδο Αlpha του κενταύρου ), Funny Πάλι Πέτρα(στο μυαλό) λιά (ή αλλιώς Φάνη Παλλη Πετραλια), ο Στρατηγός Πολύδωρας και ο Αλογομούρης ή Αλογοσκούφης ή Αλογογκούφη ή Αλογοθκούφηθ.

Ιδρυτική ΔιακήρυξηΕπεξεργασία

 • archive.fo/naYTL

αναλυτικότερα: 新民主主義

Η Νέα Δηκτακτορία ιδρύθηκε ως ανταπάντηση (λίγων αιώνων) στον Jean Meslier (Ζαν Μελιέ).

Υπερανόητος ο Jean Meslier.
Εσφαλμένα θεωρεί την κακία και την αδιαφορία τεκμήρια ανυπαρξίας, ενώ είναι συχνά φαινόμενα.
Ο θεός είναι απαραιτήτως νοοφορέας, ον ικανό σκέψης. Αν ο θεός θεωρηθεί ο αθεϊσμός τότε απλώς αλλοιώνουμε την σημασία των λέξεων. Και ο θεός και το απρόσωπο θεϊκό πεδίο μη προσωποκρατικών θρησκειών, παραβιάζουν την φυσική με σκοπό να βοηθούν όσους αισθάνονται, πχ τις πέτρες και τα δέντρα που αισθάνονται κάτι λίγο στον ανιμισμό.

«θεός = προσυμπαντικό κοσμογόνο πρόσωπο»

Πίστη στο θεό σημαίνει:
1. θεώρηση ως αυταπόδεικτης της προσυμπαντικότητας της προσωποσύνης
2. θεώρηση ότι η προσωποσύνη είναι πανσκοπός, παρρυθμίστρια και καταπατήτρια του απρόσωπου μαθηματικά προσεγγίσιμου αλγορίθμου της τοπολογικής άλγεβρας που αποτελεί την πρώτη και αέναη κοσμολογική αιτία

Είναι αυταπόδεικτη η προσυμπαντικότητα της προσωποσύνης; Η ηθική είναι υπώνυμο της κοινωνικά λειτουργικής ηθολογίας/συμπεριφοράς. Σε καμία περίπτωση η ηθική δεν αποτελεί ανώτερο μεταφυσικό πεδίο μελέτης από το μαθηματικό ή αντίθετα προσωποκρατικό σύμπαν. Στη μεταλογική η προσωποσύνη δεν θεωρείται αυταπόδεικτη, όμως αντίθετα κλειστά λογικά συστήματα θεωρούνται μεταλογικώς πλήρη. Όμως δεν υπάρχει αποκλειστικότητα σε αυταπόδεικτα μεταλογικά συστήματα, γι' αυτό είναι απαραίτητο να υπάρχουν πολλά διαφορετικά μεταξύ τους σύμπαντα. Έχει αποδειχθεί νευροεπιστημονικά ότι σκεφτόμαστε με τον εγκέφαλο. Κακώσεις σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου όπως στο παράδειγμα του Phineas Gage, μεταβάλλουν την ηθική. Το άυλο τίποτα της ψυχής, δεν είναι επιμερίσιμο, ούτε αποδόσιμο σε διαφορετικά πρόσωπα και πληροφορίες. Ο Jean Meslier σαν μία γιαγιάκα, θεωρεί κύριο κριτήριο ανυπαρξίας και μεταφυσικής ανάλυσης, την ηθική (που δεν αναλύει ηθολογικά, επί της αιτίας της συμπεριφοράς) και όχι τον απρόσωπο μαθηματικά περιγράψιμο αλγόριθμο της τοπολογικής άλγεβρας που αποτελεί την πρώτη και αέναη αιτία του σύμπαντος.

Ο Επίτιμος ΕπίτυφοςΕπεξεργασία

Επίτιμος πρόεδρος του κόμματος ήταν, είναι και θα είναι στους αιώνες των αιώνων (αμήν) ο Μητσοτάκης. Τίποτα άλλο δεν γράφουμε επί του θέματος λόγω του ότι κάποιοι κακοήθεις μπορεί να χαρακτηρίσουν την ευγενική αυτή ψυχή με λέξεις όπως γκαντέμης, Δρακουμέλ κλπ κλπ. Φτου σας!

Παλαιά ΔημοκρατίαΕπεξεργασία

Το κόμμα αρχικά ονομαζόταν Παλαιά Δημοκρατία, αλλά μετονομάστηκε σε Νέα δημοκρατία για να πάρει απήχηση και ψήφους από τους απανταχού νέους δεξιούς ψηφοφόρους ( ή ψωφοφόρους ). Από τότε βρίσκεται σε σκληρή αντιπαράθεση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ το οποίο νομίζει ότι είναι κόμμα. Επίσης επειδή τα αρχικά της Παλαιάς Δημοκρατίας είναι προφανώς ΠΔ υπήρξε διαμάχη στα δικαστήρια με την εκκλησία καθώς ΠΔ είναι και η Παλαιά Διαθήκη. Τελικά το ποιος κέρδισε μάλλον το καταλάβατε...


ΙστορίαΕπεξεργασία

Ο Καταλληλότερος. Προσέξτε την μπέρτα στα χρώματα της βράκας του Οβελίξ, σύμβολο της ακόρεστης πείνας του πρώην πρωθυπουργού μας

Ως παλαιά δημοκρατία κυβέρνησε την Ελλάδα στις αρχές του 20ου αιώνα όπου και έφερε τη χούντα επειδή δεν πήγαινε άλλου η κατάσταση με τους απανταχού χίππιδες και κομουνιστές. Δεν άντεξε όμως στις πιέσεις των εξωκυβερνητικών παραγόντων και με την απώλεια της υποστήριξης από τους Ελ,και την εξουσία ανέλαβε ο Παπανδρέου ο 2ος, αρχηγός του, νέου τότε, κόμματος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στη μετέπειτα πορεία της, η ΝΔ επανήλθε στη εξουσία στις αρχές της δεκαετίας του '90 με αρχηγό τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη, αρχιγκαντέμη. Φυσικά αυτό κράτησε για λίγο και μετά η ΝΔ έκανε μια δεκαετία να ξαναδεί το φως, μέχρι την έλευση του μεγάλου (κυριολεκτικά), Κωστα Καραμαλη.

θεογονία και μνημόνιοΕπεξεργασία

Κατά την δημιουργία του το σύμπαν ακολουθούσε πιστά την φυσική και δεν ήταν προσωποκρατικό. Προέκυψε ως αποτέλεσμα της μαθηματικής αναγκαιότητας υπόστασής του· διότι οποιοσδήποτε αλγόριθμος της τοπολογικής άλγεβρας προβλέπει σύμπαν, αποτελεί εγγύηση της υποστατότητάς του. Οι προσωπικότητες δεν προϋπάρχουν στο προσυμπαντικό τίποτα, διότι προϋποθέτουν όργανο νόησης, το οποίο βάσει της θεωρίας πληροφορίας απαιτεί μαθηματικές κανονικότητες, οι οποίες μεταλογικώς ταυτίζονται με την υπόστασή του· η οποία βάσει ορισμού δεν είναι το τίποτα ούτε άυλες. Τα σωματίδια της κβαντικής φυσικής, είναι πιθανοτικά φαινόμενα - δηλαδή μαθηματικά μοτίβα δυνητικοτήτων οι οποίες είναι μορφές κανονικοτήτων. Οι προσωπικότητες εμφανίζουν: 1. μοτίβα συμπεριφοράς, άρα κανονικότητες και όχι μαθηματική τυχαιότητα που είναι η απουσία μοτίβων, 2. πληροφοριακά συστατικά. Η μεταλογικώς εδραία πληροφορία, γεννά την ύλη όντας η αιτία της. Η προσωποσύνη δεν έχει αποδειχθεί μεταλογικώς αυταίτια, άρα απαιτεί την ύλη ώστε να καταγράφει (ειδάλλως η προσωποσύνη θα ήταν η ίδια ύλη διότι θα αποτελούσε εδραία και αυταίτια κανονικότητα, άρα μία υποστατότητα όντας διαδικασία διαρκείας).

Η Νέα Δημοκρατία, όντας ηλίθια, δεν κατανοεί: 1. την θεωρία πληροφορίας, 2. την κβαντική θεωρία πεδίου, 3. την νευροεπιστήμη, 4. τους όρους: μηδέν, τίποτα, μηδενικό σύνολο, κενό όπως ορίζονται ακαδημαϊκά, 5. την ψυχολογική θεωρία ανάπτυξης της personhood / προσωποσύνης.

Ως εκ τούτου, η Νέα Δημοκρατία, θεωρεί ότι στο προσυμπαντικό τίποτα, προϋπήρχε ένα πρόσωπο (νοοφορέας και όχι μορφή), το οποίο αποτελούσε φιλοσοφικό απλό (simple in philosophy), δηλαδή δεν είχε συστατικά πχ μνήμες. Δηλαδή η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι ο θεός, ορίζεται από την μεταφυσική εξέλιξη των λαών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και όχι των άλλων λαών, και ότι δεν φέρει καμία μνήμη. Διότι εάν ο θεός φέρει μνημών: 1. δεν θα είναι φιλοσοφικό απλό (βλέπε: simple in philosophy) άρα δεν θα είναι άτμητος και αδόμητος σύμφωνα με την ορθοδοξία, 2. τα συστατικά του - οι μνήμες του - όντας θεμελιωδέστερα αυτού, τον ακυρώνουν (διότι τίποτα δεν μπορεί να είναι θεμελιωδέστερο του θεού), 3. εάν η θεία προσωποσύνη ταυτίζεται με την θεία κοσμογόνο ουσία κάθε νοοφορέας/πρόσωπο/φορέας προσωποσύνης θα ήταν εν δυνάμη θεός (ειδάλλως οι όροι θεία ουσία και θεία προσωποσύνη δεν είναι ταυτόσημοι, άρα πάλι ο θεός έχει συστατικά όταν μη φιλοσοφικό απλό),4. η θεία προσωποσύνη βασίζεται στο άυλο τίποτα που εμφανίζει προβλήματα που αναφέρονται κάτωθεν.

προβλήματα της προσωποσύνης στο άυλο τίποτα / προβλήματα της θεωρίας της ψυχής:

 1. Στο τίποτα δεν αρμόζει απόδοση σε συγκεκριμένη οντότητα· δεν καταμερίζεται το τίποτα σε φορείς του (πχ πρόσωπα - νοοφορείς).
 2. Το τίποτα δεν φέρει πληροφορία· ειδάλλως χαρακτηρίζεται από αυτή όντας αυτή, άρα τότε δεν είναι το άυλο τίποτα μα η συγκεκριμένη πληροφορία, σε περίπτωση που μπορεί να εκφραστεί θεμελιωδώς όπως τα άτμητα βασικά σωματίδια της φυσικής. Η προσωποσύνη αποτελεί δευτερογενές φαινόμενο, άρα δεν γεννά σωματίδια, αλλά αναπτύσσεται σε προϋπάρχουσα ύλη.
 3. Ίδιο με το 1. αλλά εντός του νου ενός προσώπου/ατόμου/νοοφορέα. Το άυλο τίποτα δεν επιμερίζεται ούτε μέσα στον νου υποθετικής οντότητας ώστε να εκφράσει διαφοροποίηση που δύναται να ερμηνευθεί ως πληροφορία (βλ. Claude Shannon).
 4. Απόρροια του 1. το άυλο τίποτα δεν αποτελεί συνδέτη/σύνδεσμο/connector πληροφορίας. Στην κβαντική φυσική, η κυματοσυνάρτηση συνδέει μακρινά συστήματα, και για την ακρίβεια τα ταυτίζει εντός της πλήρως ή μερικώς. Ακαδημαϊκά το τίποτα δεν ορίζεται ταυτόσημα με το μηδέν και το κενό σύνολο· επίσης η pilot wave theory (θεωρία πιλοτικού κύματος) δεν είναι η θεωρία της κενής κυματοσυνάρτησης που μεταφέρει πληροφορία· επίσης η θεωρία αυτή βασίζεται σε ταλαντώσεις σωματιδίων και είναι σαφώς λάθος διότι εισάγει κρυφές παραμέτρους (εξ' ορισμού αδύνατο στην κβαντική φυσική· βλ. Interpretations of Quantum Mechanics - Robert W. Spekkens - Perimeter Institute).

Η Νέα Δημοκρατία επέμενε ότι οι προσωπικότητες ενίοτε προϋπάρχουν εν κενώ, χωρίς κανένα συστατικό, δηλαδή χωρίς καμία μνήμη. (Και πώς είναι πρόσωπα/νοοφορείς έτσι;)

Έτσι επέβαλε τον αυταίτιο προσυμπαντικό νοοφορέα πανσκοπό (θεό) και το μνημόνιο μέσω ΠΑΣΟΚ (παραίτηση Καραμανλή II και φόρτωμα της Ελλάδας στον Παπανδρέου III).

Μετά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ, που γάμησε την Ελλάδα σύρριζα με capital controls, διότι ο Αλ6ς Τσίπρας ερωτεύτηκε έναν αδαή χρηματοφάγο καράφλα Μπαρούφα που θεωρούσε ότι η θεωρία παιγνίων (game theory) επιβάλλει στον αδύναμο που κινδυνεύει να τον γαμήσουν, να χορεύει από μόνος του σε διαπρωκτιστικά καυλιά και να αυτοκτονεί, με την αλογική ότι έτσι θα σωθεί (με την σημασία σώζομαι = τελειώνω).

Περιεχόμενα

Η χρυσή πενταετία: 2004-2009Επεξεργασία

"Μαζί θα πάμε την Ελλάδα μπροστά" ελέγε και ξαναέλεγε ο Κωστάκης. "Φτάνει να βγάλουμε την όπισθεν." Όλα αυτά πριν τις εκλογές. Γιατί μετά έλεγε "Ωχ, ρε μα***α δεν βγαίνει η όπισθεν, κόλλησε". Οπότε θα πρέπει να θεωρηθούν τουλάχιστον ανακριβή τα σχόλια του τύπου: "Παραλάβαμε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και κάναμε ένα βήμα μπρος". Είδε και απόειδε ο Κώστας γύρισε πίσω στην αγαπημένη του ασχολία, ps3 και τυρόπιτες.
Από την άλλη ο Αλογογκούφη έλεγε: "Κρυφά ελλείμματα παραλάβαμε" και συμπλήρωνε: "Και να δείτε τι καλά που τα κρύψαμε! Σιγά να μην τα βρούνε οι επόμενοι!" Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε ότι παρότι καμένη γη παρέλαβε, ως γνήσιος Υπουργός Οικονομίας δεν αγόρασε βενζίνη έτσι ώστε να την παραδώσει πιο καμένη στους επόμενους. Τόσοι άλλοι μαλ***ς είναι στην κυβέρνηση ας κάνουν και αυτοί κάτι. Και φυσικά ούτε φώναζε συνέχεια στα κανάλια "Όλα στο φως". Ξέρεις πόσο έχει πάει η ΔΕΗ;

Για την ιστορία ας δούμε κάποια από τα μέλη της κυβέρνησης αυτής:
Πραγματικός Πρωθυπουργός: Θεόδωρος Ζαχαρέας
Πρωθυπουργός Τύπου: Κώστας Καραμανλής
Υπουργείο Οικονομίας: George Horsecap
Υπουργείο Συνετισμού και Αναμόρφωσης Τεντιμπόηδων: Φραου Μαριέττα Γιαννάκου
Υπουργείο θρησκευμάτων: Πατέρας Εφραίμ
Υπουργείο (Υπο)Απασχόλησης: Μαχάτμα Μαγγίνας που διαδέχθηκε τον "Τσίτου"
Υπουργείο Ανέμων και Ασύμμετρων Απειλών: Στρατηγός Μπάΐρον Πολύδωρας
Υπουργείο Εσωτερικών: Ανεπροκόπης (Πάκης για τους φίλους) Παυλόπουλος
Υπουργείο Άμυνας: Βαγγέλης-μύγα1/2 can1 κολλα ρακι-Μεΐμαράκης
Υπουργείο Εξωτερικών: Οικογένεια Μ

Τα υπόλοιπα υπουργεία είτε λειτούργησαν είτε όχι το ίδιο έκανε...

Ηγετικές φυσιογνωμίες της ΝΔΕπεξεργασία

Επειδή κάθε κόμμα διακρίνεται για τις μεγάλες και λαμπρές ηγετικές του φυσιογνωμίες, έτσι και η ΝΔ έχει ένα άξιο και στιβαρό ηγέτη για να κρατάει τα ηνία. Όχι πάντα φυσικά γιατί μερικές φορές θα πρέπει να κρατάει το joystick ή κανα hamburger.
Ο Κώστας (ή Κωστάκης ή Μπουλούκος ή Χονδρός) Καραμανλής έχει γνωρίσει πολλές προσωπικές διακρίσεις. Καταρχάς η Σώνει τον έχρισε επίσημο αντιπρόσωπο του παιχνιδοσταθμού (ή playstation) στη χώρα μας. Πλέον όλες οι νέες κυκλοφορίες περνάνε από τον έλεγχο του ενώ έχει συστήσει στην εταιρεία τη κατασκευή της πατενταρισμένης τεχνολογίας anti-mitsotakis για να μη τον νικάει η Ντόρα στα ένας εναντίον ενός. Στη καινούργια έκδοση του παιχνιδιού Rockband αναμένεται να συμμετάσχει και ο τεως υπουργός Οικονομίας, Οικονομικών και Εθνικής Ιππασίας Γιώργος Αλογοθκούφηθ. Οι εταιρείες Μήλο και Μικρομαλακή (γνωστές και ως Apple και Microsoft) δήλωσαν στο πλαίσιο μεγάλης έκθεσης οτι ένας από τους βασικούς στόχους για τις νέες κονσόλες που θα λανσάρουν στην αγορά θα είναι να καλύψουν τις απαιτήσεις του Μπούλη ενώ έχουν ήδη ανακοινώσει την υποστήριξη multiplayer για όλο το υπουργικό συμβούλιο. Επίσης γνωστή αλυσίδα με είδη υγιεινής διατροφής του απένειμε το χρυσό σταυρό του Gold Berger και μια πατάτες με σος. Ο τεως πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για τη δημιουργία προσφοράς για ένα burger και κόκα κόλα και αναψυκτικό της επιλογής των πολιτών στη προνομιακή τιμη των 4€.
Για τον Επίτιμο δεν γράφουμε τίποτα, καθώς ότι θέλετε θα το βρείτε στο τεράστιο άρθρο της έγκυρης αυτής εγκυκλοπαίδειας το όποιο υπάρχει ως μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπό του για τα όσα ευτυχώς δεν πρόλαβε να κάνει όταν ήταν πρωθυπουργός.
Και δεν πρόλαβε να τα κάνει γιατί ο Αντώνης Σαμαράς του τα χάλασε όχι μια αλλά δύο φορές. Το 1993 και καμιά 15αρια χρόνια αργότερα όταν έκανε την πολύτιμη και εύθραυστη του Ντορούλα να κλαίει. Πώς ήταν η Δήμητρα στο "Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς"; (Πότε θα γίνω μάνα;) Έτσι και εδώ: "Πότε θα γίνω πρωθυπουργός"; Φυσικά ο Αντώνης πλέον είναι καταδικασμένος να είναι τόσο άτυχος, καθώς ο μπαμπάκας της Ντορούλας ασχολήθηκε μαζί του για περισσότερα από 33,71 χιλιοστά του δευτερολέπτου χρόνος που, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ο ελάχιστος ώστε να παρουσιαστούν μόνιμες παρενέργειες στον άνθρωπο από την έκθεση του στο ιδιαίτερα ραδιατυχό Μητσοτακιόνιο.

ΟπαδώνυμαΕπεξεργασία

 • αρσενικό: ο νεοδημόχαυλος
 • θηλυκό: η νεοδημόχαυλη
 • ουδέτερο: το νεοδημόχαυλο

πληρώνυμα:

 • ο νεοδημοκρατομακρολεκτοχαυλόσαυρος
 • η νεοδημοκρατομακρολεκτοχαυλοσαύρα
 • το νεοδημοκρατομακρολεκτοχαυλοσαύριο

επίσημα:

 • ο φρεσκοδημοπράτης
 • η φρεσκοδημοπράτισσα
 • το φρεσκοδημοπράτιο

οικώνυμα:

 • το φρεσκοδημοπρατείο

Σχέση με το ΙσλάμΕπεξεργασία

ΜετονομασίαΕπεξεργασία

 
Το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας μετά την μετονομασία σε FREE WI-FI.

Το κώμα της Νέας Δηκτακτορίας αναμένεται σύντομα να μετονομαστεί σε Νέα Δημοπρασία. Ήδη,έχει ξεκινήσει η δημοπράτηση και εκποίηση δημόσιας περιουσίας σε τιμές ευκαιρίας αλλά και οι προσφορές και οι εκπτώσεις προς ξένους επενδυτές. _________________________________

Το Νοέμβρη του 2013 αποφασίστηκε από τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει το όνομα σε FREE WI-FI, και να αλλάξει και το λογότυπο.


ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
 
Αυτό το άρθρο γράφτηκε πριν εκατομμύρια χρόνια.

Βοηθήστε το να βγει από το μουσείο γράφοντας νέες μαλακίες.