ND longo.gif
Το logo μετά την σεξυ ανανέωση.
Έγκλημα πουπουλένιου κοτοδημοκράτη στον εξ ίσου Εβραίο (όπως κι ο Χριστός) Σατανά (αν έκανε κάτι να πάει φυλακή· η κατακρεούργηση περιττεύει).

“Υπάρχει καλύτερη Μαρμελάδα και τη θέλω θέλουμε”

- Κώστας Καραμανλής για όταν οραματιζόταν την Νέα Ελλάδα με την ΝΔ

Νέα ΔημοπρασίαΜεταφυσική Προσωποκρατία, Νέα Ψυχοκρατία, Νέα Θεοκρατία, Νέα Μιζοκρατία, ασυνείδητη κι ασυνειδησιακή Νέα Ψευτοκρατία και Νέα Υπερφυσικολογία): κώμα που ίδρυσαν οι άνευ συνείδησης απανταχού (=εκ Γαλλίας) αιρετικοί Εβραίοι ψευδέλληνες δεξιοί (ναι καλά...). Με αρχικα ΝΔ. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Θεσσαλονίκη (την πόλη-κράτος που γράφεται με ένα αλλά διαβάζεται με δυο, ίσως και τρια λάμδα) τα αρχικά αυτά σημαίνουν και Ντεμέκ Δημοκρατία. Έχει για πρόεδρο έναν πολύ άτυχο αιρετικό εβραίο (χριστιανό). Το κατά κόσμον όνομα του Αντώνης Σαμαράς ή Μιζαράς, και ο γιατί είναι πολύ άτυχος θα το εξετάσουμε λεπτομερώς παρακάτω. Υπάρχουν διάφορα είδη και θρησκευτικά υπο-είδη του πολιτικού ζωικού προσωποκρατικού βασιλείου στο κόμμα αυτό όπως: Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου (μάγισσα, μέντιουμ, χαρτορίχτρα, καφετζού και πρώην σύζυγος του Δρακουμέλ από τα Στρουμφάκια), Τσιτουρίδης (έχει πολλούς κουμπάρους, πράγμα περίεργο για πολιτικούς - εξαιρείται ο Ψωμιάδης), Σιούφας (εξωγήινος απο το ανάποδο Αlpha του κενταύρου ), Funny Πάλι Πέτρα(στο μυαλό) λιά (ή αλλιώς Φάνη Παλλη Πετραλια), ο Στρατηγός Πολύδωρας και ο Αλογομούρης ή Αλογοσκούφης ή Αλογογκούφη ή Αλογοθκούφηθ.

Είναι το καλύτερο κόμμα που έχει ιδρυθεί στον γαλαξία από γεννήσεως κόσμου και διαστήματος. Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοτάκης !!!!

Ιδρυτική ΔιακήρυξηΕπεξεργασία

 • Νέα Δημοκρατία, Μάο Τσετούνγκ

αναλυτικότερα: 新民主主義

Η Νέα Δηκτακτορία ιδρύθηκε ως ανταπάντηση (λίγων αιώνων) στον Jean Meslier (Ζαν Μελιέ).

Υπερανόητος ο Jean Meslier.
Εσφαλμένα θεωρεί την κακία και την αδιαφορία τεκμήρια ανυπαρξίας, ενώ είναι συχνά φαινόμενα.
Ο θεός είναι απαραιτήτως νοοφορέας, ον ικανό σκέψης. Αν ο θεός θεωρηθεί ο αθεϊσμός τότε απλώς αλλοιώνουμε την σημασία των λέξεων. Και ο θεός και το απρόσωπο θεϊκό πεδίο μη προσωποκρατικών θρησκειών, παραβιάζουν την φυσική με σκοπό να βοηθούν όσους αισθάνονται, πχ τις πέτρες και τα δέντρα που αισθάνονται κάτι λίγο στον ανιμισμό.

«θεός = προσυμπαντικό κοσμογόνο πρόσωπο»

Πίστη στο θεό σημαίνει:
1. θεώρηση ως αυταπόδεικτης της προσυμπαντικότητας της προσωποσύνης
2. θεώρηση ότι η προσωποσύνη είναι πανσκοπός, παρρυθμίστρια και καταπατήτρια του απρόσωπου μαθηματικά προσεγγίσιμου αλγορίθμου της τοπολογικής άλγεβρας που αποτελεί την πρώτη και αέναη κοσμολογική αιτία

Είναι αυταπόδεικτη η προσυμπαντικότητα της προσωποσύνης; Η ηθική είναι υπώνυμο της κοινωνικά λειτουργικής ηθολογίας/συμπεριφοράς. Σε καμία περίπτωση η ηθική δεν αποτελεί ανώτερο μεταφυσικό πεδίο μελέτης από το μαθηματικό ή αντίθετα προσωποκρατικό σύμπαν. Στη μεταλογική η προσωποσύνη δεν θεωρείται αυταπόδεικτη, όμως αντίθετα κλειστά λογικά συστήματα θεωρούνται μεταλογικώς πλήρη. Όμως δεν υπάρχει αποκλειστικότητα σε αυταπόδεικτα μεταλογικά συστήματα, γι' αυτό είναι απαραίτητο να υπάρχουν πολλά διαφορετικά μεταξύ τους σύμπαντα. Έχει αποδειχθεί νευροεπιστημονικά ότι σκεφτόμαστε με τον εγκέφαλο. Κακώσεις σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου όπως στο παράδειγμα του Phineas Gage, μεταβάλλουν την ηθική. Το άυλο τίποτα της ψυχής, δεν είναι επιμερίσιμο, ούτε αποδόσιμο σε διαφορετικά πρόσωπα και πληροφορίες. Ο Jean Meslier σαν μία γιαγιάκα, θεωρεί κύριο κριτήριο ανυπαρξίας και μεταφυσικής ανάλυσης, την ηθική (που δεν αναλύει ηθολογικά, επί της αιτίας της συμπεριφοράς) και όχι τον απρόσωπο μαθηματικά περιγράψιμο αλγόριθμο της τοπολογικής άλγεβρας που αποτελεί την πρώτη και αέναη αιτία του σύμπαντος.

Βασικό τάξιμο της Νέας Δημοπρασίας, είναι η μεταθανάτια συνείδηση χωρίς εγκεφάλο, με στοχαστικό υλικό τη δήθεν σημειακά μονήρη (βλ. μερολογικό απλό) ψυχή, η οποία έχει ως υλικό της το τίποτα, το οποίο για τους αμαθημάτιστους θρησκευόμενους έχει την ικανότητα να επιμερίζεται μεταξύ των νοημόνων και των μνημών τους, χωρίς να υπάρχει σύγχυση, και χωρίς το άυλο τίποτα να γίνεται κάτι (ενώ τα θύματα οι φυσικοί, όταν παρατηρούν φαινόμενο πρέπει να μην λένε ότι είναι άυλο. Μόνο οι θεϊστές έχουν το δικαίωμα να ισχυρίζονται ότι η αλήθεια είναι νοοκρατικά/προσωποκρατικά ωφέλιμη και μη διατυπώσιμη/μη αναλύσιμη, αλλά πάντα αληθινή όταν στηρίζει την Νέα Δημοκρατία, δηλαδή τον πνευματισμό, το υπερφυσικό και τη θρησκεία. Οι άλλοι άνθρωποι που δεν ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, όταν λένε ότι η δική τους αλήθεια δεν φαίνεται, δεν την συμπεριλαμβάνουν οι κυβερνώντες στη Σημαία της Ελλάδας και το Σύνταγμα της Ελλάδας μα τους βγάζουν τρελούς.).

ο Όρκος της ΝεοδημοκράτισσαςΕπεξεργασία


Ήμουν ανθρωποκράτισσα. Μεταφυσική ανθρωποκράτισσα και προσωποκράτισσα.
Θεωρούσα ότι σε όλο το Σύμπαν επικρατούν τα θέλω των ανθρώπων με μαγικό τρόπο.
Δεν εξηγούσα το πώς.

Απλώς δηλώνα αρέσκεια.
Θεωρούσα ό,τι μου άρεσε, αλήθεια του Παντός.
Είχα το πιο κοινό μυαλό. Τίποτα ιδιαίτερο.

Ορκίζομαι ότι από σήμερα θα είμαι νεοδημοκράτισσα του Μάο Τσετούνγκ,
δηλαδή φυσίστρια και φυσιοκράτισσα.

Ο Επίτιμος ΕπίτυφοςΕπεξεργασία

Επίτιμος πρόεδρος του κόμματος ήταν, είναι και θα είναι στους αιώνες των αιώνων (αμήν) ο Μητσοτάκης. Τίποτα άλλο δεν γράφουμε επί του θέματος λόγω του ότι κάποιοι κακοήθεις* μπορεί να χαρακτηρίσουν την ευγενική αυτή ψυχή με λέξεις όπως γκαντέμης, Δρακουμέλ κλπ κλπ. Φτου σας!

Παλαιά ΔημοκρατίαΕπεξεργασία

Το κόμμα αρχικά ονομαζόταν Παλαιά Δημοκρατία, αλλά μετονομάστηκε σε Νέα δημοκρατία για να πάρει απήχηση και ψήφους από τους απανταχού νέους δεξιούς ψηφοφόρους ( ή ψωφοφόρους ). Από τότε βρίσκεται σε σκληρή αντιπαράθεση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ το οποίο νομίζει ότι είναι κόμμα. Επίσης επειδή τα αρχικά της Παλαιάς Δημοκρατίας είναι προφανώς ΠΔ υπήρξε διαμάχη στα δικαστήρια με την εκκλησία καθώς ΠΔ είναι και η Παλαιά Διαθήκη. Τελικά το ποιος κέρδισε μάλλον το καταλάβατε...

ΙστορίαΕπεξεργασία

Ο Καταλληλότερος. Προσέξτε την μπέρτα στα χρώματα της βράκας του Οβελίξ, σύμβολο της ακόρεστης πείνας του πρώην πρωθυπουργού μας

Ως παλαιά δημοκρατία κυβέρνησε την Ελλάδα στις αρχές του 20ου αιώνα όπου και έφερε τη χούντα επειδή δεν πήγαινε άλλου η κατάσταση με τους απανταχού χίππιδες και κομουνιστές. Δεν άντεξε όμως στις πιέσεις των εξωκυβερνητικών παραγόντων και με την απώλεια της υποστήριξης από τους Ελ,και την εξουσία ανέλαβε ο Παπανδρέου ο 2ος, αρχηγός του, νέου τότε, κόμματος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στη μετέπειτα πορεία της, η ΝΔ επανήλθε στη εξουσία στις αρχές της δεκαετίας του '90 με αρχηγό τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη, αρχιγκαντέμη. Φυσικά αυτό κράτησε για λίγο και μετά η ΝΔ έκανε μια δεκαετία να ξαναδεί το φως, μέχρι την έλευση του μεγάλου (κυριολεκτικά), Κωστα Καραμαλη.

θεογονία και μνημόνιοΕπεξεργασία

Κατά την δημιουργία του το σύμπαν ακολουθούσε πιστά την φυσική και δεν ήταν προσωποκρατικό. Προέκυψε ως αποτέλεσμα της μαθηματικής αναγκαιότητας υπόστασής του· διότι οποιοσδήποτε αλγόριθμος της τοπολογικής άλγεβρας προβλέπει σύμπαν, αποτελεί εγγύηση της υποστατότητάς του. Οι προσωπικότητες δεν προϋπάρχουν στο προσυμπαντικό τίποτα, διότι προϋποθέτουν όργανο νόησης, το οποίο βάσει της θεωρίας πληροφορίας απαιτεί μαθηματικές κανονικότητες, οι οποίες μεταλογικώς ταυτίζονται με την υπόστασή του· η οποία βάσει ορισμού δεν είναι το τίποτα ούτε άυλες. Τα σωματίδια της κβαντικής φυσικής, είναι πιθανοτικά φαινόμενα - δηλαδή μαθηματικά μοτίβα δυνητικοτήτων οι οποίες είναι μορφές κανονικοτήτων. Οι προσωπικότητες εμφανίζουν: 1. μοτίβα συμπεριφοράς, άρα κανονικότητες και όχι μαθηματική τυχαιότητα που είναι η απουσία μοτίβων, 2. πληροφοριακά συστατικά. Η μεταλογικώς εδραία πληροφορία, γεννά την ύλη όντας η αιτία της. Η προσωποσύνη δεν έχει αποδειχθεί μεταλογικώς αυταίτια, άρα απαιτεί την ύλη ώστε να καταγράφει (ειδάλλως η προσωποσύνη θα ήταν η ίδια ύλη διότι θα αποτελούσε εδραία και αυταίτια κανονικότητα, άρα μία υποστατότητα όντας διαδικασία διαρκείας).

Η ανεγκέφαλη* Νέα Δημοκρατία, όντας ηλίθια, δεν κατανοεί: 1. την θεωρία πληροφορίας, 2. την κβαντική θεωρία πεδίου, 3. την νευροεπιστήμη, 4. τους όρους: μηδέν, τίποτα, μηδενικό σύνολο, κενό όπως ορίζονται ακαδημαϊκά, 5. την ψυχολογική θεωρία ανάπτυξης της personhood / προσωποσύνης.

Ως εκ τούτου, η Νέα Δημοκρατία, θεωρεί ότι στο προσυμπαντικό τίποτα, προϋπήρχε ένα πρόσωπο (νοοφορέας και όχι μορφή), το οποίο αποτελούσε φιλοσοφικό απλό (simple in philosophy), δηλαδή δεν είχε συστατικά πχ μνήμες. Δηλαδή η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι ο θεός, ορίζεται από την μεταφυσική εξέλιξη των λαών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και όχι των άλλων λαών, και ότι δεν φέρει καμία μνήμη. Διότι εάν ο θεός φέρει μνημών: 1. δεν θα είναι φιλοσοφικό απλό (βλέπε: simple in philosophy) άρα δεν θα είναι άτμητος και αδόμητος σύμφωνα με την ορθοδοξία, 2. τα συστατικά του - οι μνήμες του - όντας θεμελιωδέστερα αυτού, τον ακυρώνουν (διότι τίποτα δεν μπορεί να είναι θεμελιωδέστερο του θεού), 3. εάν η θεία προσωποσύνη ταυτίζεται με την θεία κοσμογόνο ουσία κάθε νοοφορέας/πρόσωπο/φορέας προσωποσύνης θα ήταν εν δυνάμη θεός (ειδάλλως οι όροι θεία ουσία και θεία προσωποσύνη δεν είναι ταυτόσημοι, άρα πάλι ο θεός έχει συστατικά όταν μη φιλοσοφικό απλό),4. η θεία προσωποσύνη βασίζεται στο άυλο τίποτα που εμφανίζει προβλήματα που αναφέρονται κάτωθεν.

προβλήματα της προσωποσύνης στο άυλο τίποτα / προβλήματα της θεωρίας της ψυχής:

 1. Στο τίποτα δεν αρμόζει απόδοση σε συγκεκριμένη οντότητα· δεν καταμερίζεται το τίποτα σε φορείς του (πχ πρόσωπα - νοοφορείς).
 2. Το τίποτα δεν φέρει πληροφορία· ειδάλλως χαρακτηρίζεται από αυτή όντας αυτή, άρα τότε δεν είναι το άυλο τίποτα μα η συγκεκριμένη πληροφορία, σε περίπτωση που μπορεί να εκφραστεί θεμελιωδώς όπως τα άτμητα βασικά σωματίδια της φυσικής. Η προσωποσύνη αποτελεί δευτερογενές φαινόμενο, άρα δεν γεννά σωματίδια, αλλά αναπτύσσεται σε προϋπάρχουσα ύλη.
 3. Ίδιο με το 1. αλλά εντός του νου ενός προσώπου/ατόμου/νοοφορέα. Το άυλο τίποτα δεν επιμερίζεται ούτε μέσα στον νου υποθετικής οντότητας ώστε να εκφράσει διαφοροποίηση που δύναται να ερμηνευθεί ως πληροφορία (βλ. Claude Shannon).
 4. Απόρροια του 1. το άυλο τίποτα δεν αποτελεί συνδέτη/σύνδεσμο/connector πληροφορίας. Στην κβαντική φυσική, η κυματοσυνάρτηση συνδέει μακρινά συστήματα, και για την ακρίβεια τα ταυτίζει εντός της πλήρως ή μερικώς. Ακαδημαϊκά το τίποτα δεν ορίζεται ταυτόσημα με το μηδέν και το κενό σύνολο· επίσης η pilot wave theory (θεωρία πιλοτικού κύματος) δεν είναι η θεωρία της κενής κυματοσυνάρτησης που μεταφέρει πληροφορία· επίσης η θεωρία αυτή βασίζεται σε ταλαντώσεις σωματιδίων και είναι σαφώς λάθος διότι εισάγει κρυφές παραμέτρους (εξ' ορισμού αδύνατο στην κβαντική φυσική· βλ. Interpretations of Quantum Mechanics - Robert W. Spekkens - Perimeter Institute).

Η Νέα Δημοκρατία επέμενε ότι οι προσωπικότητες ενίοτε προϋπάρχουν εν κενώ, χωρίς κανένα συστατικό, δηλαδή χωρίς καμία μνήμη. (Και πώς είναι πρόσωπα/νοοφορείς έτσι;)

Έτσι επέβαλε τον αυταίτιο προσυμπαντικό νοοφορέα πανσκοπό (θεό) και το μνημόνιο μέσω ΠΑΣΟΚ (παραίτηση Καραμανλή II και φόρτωμα της Ελλάδας στον Παπανδρέου III).

Μετά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ, που γάμησε την Ελλάδα σύρριζα με capital controls, διότι ο Αλ6ς Τσίπρας ερωτεύτηκε έναν αδαή χρηματοφάγο καράφλα Μπαρούφα που θεωρούσε ότι η θεωρία παιγνίων (game theory) επιβάλλει στον αδύναμο που κινδυνεύει να τον γαμήσουν, να χορεύει από μόνος του σε διαπρωκτιστικά καυλιά και να αυτοκτονεί, με την αλογική ότι έτσι θα σωθεί (με την σημασία σώζομαι = τελειώνω).

Η χρυσή πενταετία: 2004-2009Επεξεργασία

"Μαζί θα πάμε την Ελλάδα μπροστά" ελέγε και ξαναέλεγε ο Κωστάκης. "Φτάνει να βγάλουμε την όπισθεν." Όλα αυτά πριν τις εκλογές. Γιατί μετά έλεγε "Ωχ, ρε μα***α δεν βγαίνει η όπισθεν, κόλλησε". Οπότε θα πρέπει να θεωρηθούν τουλάχιστον ανακριβή τα σχόλια του τύπου: "Παραλάβαμε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και κάναμε ένα βήμα μπρος". Είδε και απόειδε ο Κώστας γύρισε πίσω στην αγαπημένη του ασχολία, ps3 και τυρόπιτες.
Από την άλλη ο Αλογογκούφη έλεγε: "Κρυφά ελλείμματα παραλάβαμε" και συμπλήρωνε: "Και να δείτε τι καλά που τα κρύψαμε! Σιγά να μην τα βρούνε οι επόμενοι!" Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε ότι παρότι καμένη γη παρέλαβε, ως γνήσιος Υπουργός Οικονομίας δεν αγόρασε βενζίνη έτσι ώστε να την παραδώσει πιο καμένη στους επόμενους. Τόσοι άλλοι μαλ***ς είναι στην κυβέρνηση ας κάνουν και αυτοί κάτι. Και φυσικά ούτε φώναζε συνέχεια στα κανάλια "Όλα στο φως". Ξέρεις πόσο έχει πάει η ΔΕΗ;

Για την ιστορία ας δούμε κάποια από τα μέλη της κυβέρνησης αυτής:
Πραγματικός Πρωθυπουργός: Θεόδωρος Ζαχαρέας
Πρωθυπουργός Τύπου: Κώστας Καραμανλής
Υπουργείο Οικονομίας: George Horsecap
Υπουργείο Συνετισμού και Αναμόρφωσης Τεντιμπόηδων: Φραου Μαριέττα Γιαννάκου
Υπουργείο θρησκευμάτων: Πατέρας Εφραίμ
Υπουργείο (Υπο)Απασχόλησης: Μαχάτμα Μαγγίνας που διαδέχθηκε τον "Τσίτου"
Υπουργείο Ανέμων και Ασύμμετρων Απειλών: Στρατηγός Μπάΐρον Πολύδωρας
Υπουργείο Εσωτερικών: Ανεπροκόπης (Πάκης για τους φίλους) Παυλόπουλος
Υπουργείο Άμυνας: Βαγγέλης-μύγα1/2 can1 κολλα ρακι-Μεΐμαράκης
Υπουργείο Εξωτερικών: Οικογένεια Μ

Τα υπόλοιπα υπουργεία είτε λειτούργησαν είτε όχι το ίδιο έκανε...

Το πρόβλημα με τη Νέα ΔημοκρατίαΕπεξεργασία

God/gods or the impersonal divine field (I write that because many religions exist), allow[s] poor children and other innocents to die.

The divine is multiply unethical.

• It tortures the innocent.
• It allows the torture of young children, babies and mentally retarded, which cannot "gain knowledge" form their torture because they are unable to reason.
• It sometimes allows torture to happen, in order to prove that other humans don't help; thus uses its victims for ulterior motive.

mindocratic arguments on metaphysical naturalismΕπεξεργασία

Question: Should metaphysical naturalists (atheists) use personocratic/personhood-biased/mindocratic arguments, or should they use the hypernymous mathematical logic and the wider scientific approach?

Answer: Any possible philosophy should be examined, but:

1. The hypernymous scope is more fundamental; philosophies compatible to human biases and thought are hyponymous (science is less biased than metaphysical personocracy/religion because it solves problems with methodical processes without to predetermine the results; also science corrects and removes its mistakes).
2. In the philosophical battles, in order to win, you have to formulate a deeper idea, causally methodical, and being a superior way of reasoning, it has to replace the old supposedly self-evident fallacies, with a hypernymous (higher order) awareness, description, terminology/jargon and analytical processing/assayes.


We need many books and videos on that.


 • atheism/atheist: a personocratic term, examining the hypernymous title/philosophical category of the supposedly self-evident cosmogonic person-god; a wrong self-cancelling weak term especially if used as the first option of self-definition


this term falls under (its hypernymous) religious irrationalism (irrationalism, because the definitions are eclectic; a non-causal merger of anthropically wished ideas; also the theistic definitions use undefined terms/terminology/jargon), with the decision being negative (negation)

 • metaphysical naturalism/metaphysical naturalist: a self-respectful/self-respecting endonym; a wise definition examining the hypernymous title/philosophical category of the metaphysical extrapolation of science itself;


this term falls under (its hypernymous) scientific rationalism, with the decision being affirmative (affirmation)

_______________________


The hypernymous philosophical titles of the subfields of study examine the affirmation or the negation of main postulates.

A wise thinker self-defines endonymously, within his/her own philosophy.

Of course a good thinker examines and analyses everything; but before debunking others with negation, he/she builds his/her own edifice/home, with positive/affirmative ingredients.

_______________________


All my ideas belong to everyone.
You are allowed to use them as they are, change, or even distort my words (the superior ideas prevail by themselves).

If you belong outside the realm of "everything", I will meet you in court, but you'll have to prove it mathematically in an acceptable way (without dream-proven/unproven supposedly self-evident axioms).

OK. If your proof is interesting we might not end in court, but we might study a bit more.

_______________________


"Everything" doesn't exist, and we know that due to the ramifications of Kurt Gödel's incompleteness theorems. The supposed "everything" would have had mutually exclusive parts, and many other metalogical impossibilities; also some decision theory assays on it are undecidable.

The "Everything"/Omnicosmic Whole doesn't exist (only as a vague/uncausal philosophical fallacy), thus necessarily the divine (which cannot be partial/nonfundamental) doesn't exist.

Η ορθολογική μεταφυσική θεώρηση της Νέα ΔημοκρατίαςΕπεξεργασία

Ο αθεϊσμός/η αθεΐα (αγγλικά: atheism) είναι η μεταφυσική θεώρηση (metaphysical worldview) ότι η προσωποσύνη (personhood) δεν είναι αυτόγονη (self-caused) και κοσμογόνος (cosmogonic). Ο αθεϊσμός υπερασπίζεται την απροσωπική (impersonal) κοσμογονία και την διαδικαστική (procedural) και λογική φύση (θεμελιώδεις ιδιότητες και μηχανισμός λειτουργίας - nature of things in ontology) του φυσικού κόσμου, ο οποίος είναι ο μόνος υπαρκτός.

Ο αθεϊσμός υπάγεται στην υπερώνυμη (hypernymic/superordinate) κατηγοριοποίηση των θεωριών που εξετάζουν την προσωποσύνη (personhood) στη μεταφυσική (ασχέτως αν αποφαίνονται θετικά ή αρνητικά διότι εδώ αναφέρεται ως κριτήριο κατηγοριοποίησης θεωριών η εξέταση της μεταφυσικής ισχύος της προσωποσύνης).

Ο αθεϊσμός σαφέστατα δεν αποτελεί την ισχυρότερη θέση απόρριψης του υποθετικού αυτόγονου και κοσμογόνου νοήμονα (θεού), διότι υπερεκτιμά οντολογικά την σημασία εξέτασης της προσωποσύνης (και των προσώπων, των ιδιοτήτων τους, των αναγκών τους και των αξιών τους).

Τα πεδία μελέτης φυσισμός (φύσις + -ισμός / physicalism) και οντολογική φυσιοκρατία (metaphysical naturalism) δεν ξεκινούν με το κριτήριο της απροσωπικής φύσης (οντολογική φύση: εγγενή χαρακτηριστικά) του φυσικού κόσμου. Αυτό προκύπτει δευτερογενώς βάσει της θεμελίωσης της λογικής διαδικαστικότητας (foundations of logical procedurality). Η προσωποσύνη σαφώς δεν είναι αυτόγονη διότι η αυτογονία δεν αποτελεί διαδικασία, ούτε θεωρείται το θεμελιώδες λογικό πλαίσιο το οποίο είναι η ίδια η μαθηματική λογική (όπως σε θεμελιακές θεωρίες βαθύτερες από την φυσική όπως η δομογονία/struogony του Max Tegmark και η θεωρία κατασκευαστή/constructor theory του David Deutsch). Η προσωποσύνη αποτελεί εκδήλωση οργάνου νόησης (όχι απαραίτητα βιολογικού εγκεφάλου, αλλά πρέπει να πληρούνται τα κριτήρια [criteria of personhood] που θέτει η Mary Anne Warren). Το όργανο νόησης υπάρχει μέσα σε χωροχρόνο (διότι η επεξεργασία πληροφορίας απαιτεί χρόνο και έκαστος νευρικός κόμβος έχει άλλη θέση, έστω ιδεατή τοπολογική αν όχι σε φυσικό χώρο). Ο χωροχρόνος είναι θεμελιωδέστερος των εκδηλώσεων εντός του.

Ο φυσισμός (physicalism) και η οντολογική φυσιοκρατία (metaphysical naturalism) αποδομούν βαθύτερα την θεώρηση της μεταφυσικής προσωποκρατίας (metaphysical personocracy) δηλαδή τις μεταφυσικές θέσεις: θεϊσμός, ντεϊσμός και μεταφυσική αγνωσία (αγνωστικισμός).

Ηγετικές φυσιογνωμίες της ΝΔΕπεξεργασία

Επειδή κάθε κόμμα διακρίνεται για τις μεγάλες και λαμπρές ηγετικές του φυσιογνωμίες, έτσι και η ΝΔ έχει ένα άξιο και στιβαρό ηγέτη για να κρατάει τα ηνία. Όχι πάντα φυσικά γιατί μερικές φορές θα πρέπει να κρατάει το joystick ή κανα hamburger.
Ο Κώστας (ή Κωστάκης ή Μπουλούκος ή Χονδρός) Καραμανλής έχει γνωρίσει πολλές προσωπικές διακρίσεις. Καταρχάς η Σώνει τον έχρισε επίσημο αντιπρόσωπο του παιχνιδοσταθμού (ή playstation) στη χώρα μας. Πλέον όλες οι νέες κυκλοφορίες περνάνε από τον έλεγχο του ενώ έχει συστήσει στην εταιρεία τη κατασκευή της πατενταρισμένης τεχνολογίας anti-mitsotakis για να μη τον νικάει η Ντόρα στα ένας εναντίον ενός. Στη καινούργια έκδοση του παιχνιδιού Rockband αναμένεται να συμμετάσχει και ο τεως υπουργός Οικονομίας, Οικονομικών και Εθνικής Ιππασίας Γιώργος Αλογοθκούφηθ. Οι εταιρείες Μήλο και Μικρομαλακή (γνωστές και ως Apple και Microsoft) δήλωσαν στο πλαίσιο μεγάλης έκθεσης οτι ένας από τους βασικούς στόχους για τις νέες κονσόλες που θα λανσάρουν στην αγορά θα είναι να καλύψουν τις απαιτήσεις του Μπούλη ενώ έχουν ήδη ανακοινώσει την υποστήριξη multiplayer για όλο το υπουργικό συμβούλιο. Επίσης γνωστή αλυσίδα με είδη υγιεινής διατροφής του απένειμε το χρυσό σταυρό του Gold Berger και μια πατάτες με σος. Ο τεως πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για τη δημιουργία προσφοράς για ένα burger και κόκα κόλα και αναψυκτικό της επιλογής των πολιτών στη προνομιακή τιμη των 4€.
Για τον Επίτιμο δεν γράφουμε τίποτα, καθώς ότι θέλετε θα το βρείτε στο τεράστιο άρθρο της έγκυρης αυτής εγκυκλοπαίδειας το όποιο υπάρχει ως μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπό του για τα όσα ευτυχώς δεν πρόλαβε να κάνει όταν ήταν πρωθυπουργός.
Και δεν πρόλαβε να τα κάνει γιατί ο Αντώνης Σαμαράς του τα χάλασε όχι μια αλλά δύο φορές. Το 1993 και καμιά 15αρια χρόνια αργότερα όταν έκανε την πολύτιμη και εύθραυστη του Ντορούλα να κλαίει. Πώς ήταν η Δήμητρα στο "Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς"; (Πότε θα γίνω μάνα;) Έτσι και εδώ: "Πότε θα γίνω πρωθυπουργός"; Φυσικά ο Αντώνης πλέον είναι καταδικασμένος να είναι τόσο άτυχος, καθώς ο μπαμπάκας της Ντορούλας ασχολήθηκε μαζί του για περισσότερα από 33,71 χιλιοστά του δευτερολέπτου χρόνος που, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ο ελάχιστος ώστε να παρουσιαστούν μόνιμες παρενέργειες στον άνθρωπο από την έκθεση του στο ιδιαίτερα ραδιατυχό Μητσοτακιόνιο.

ΟπαδώνυμαΕπεξεργασία

συντροφώνυμα:

 • αρσενικό: ο σύΝουΔος
 • θηλυκό: η σύΝουΔη
 • ουδέτερο: το σύΝουΔο

χαυλώνυμα:

 • αρσενικό: ο νεοδημόχαυλος
 • θηλυκό: η νεοδημόχαυλη
 • ουδέτερο: το νεοδημόχαυλο

πληρώνυμα:

 • ο νεοδημοκρατομακρολεκτοχαυλόσαυρος
 • η νεοδημοκρατομακρολεκτοχαυλοσαύρα
 • το νεοδημοκρατομακρολεκτοχαυλοσαύριο

επίσημα:

 • ο φρεσκοδημοπράτης
 • η φρεσκοδημοπράτισσα
 • το φρεσκοδημοπράτιο

οικώνυμα:

 • το φρεσκοδημοπρατείο

Σχέση με το ΙσλάμΕπεξεργασία

η επίσημη κομματική γραμμή:

ΜετονομασίαΕπεξεργασία

 
Το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας μετά την μετονομασία σε FREE WI-FI.

Το κώμα της Νέας Δηκτακτορίας αναμένεται σύντομα να μετονομαστεί σε Νέα Δημοπρασία. Ήδη,έχει ξεκινήσει η δημοπράτηση και εκποίηση δημόσιας περιουσίας σε τιμές ευκαιρίας αλλά και οι προσφορές και οι εκπτώσεις προς ξένους επενδυτές. _________________________________

Το Νοέμβρη του 2013 αποφασίστηκε από τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει το όνομα σε FREE WI-FI, και να αλλάξει και το λογότυπο.

Αιρετικοεβραϊκή ΑνοοκρατίαΕπεξεργασία

Οι θρησκευόμενοι όντας μεταφυσικοί νοοκράτες, πιστεύουν ότι το Σύμπαν είναι είτε άμεσα προσωποκρατικό, ελεγχόμενο από ένα ή περισσότερα πρόσωπα-θεούς· είτε έμμεσα προσωποκρατικό, λειτουργώντας σύμφωνα με την προβολή: των επιθυμιών, των στόχων, των αξιών και του ευχόμενου από αυτούς (τους θρησκευόμενους) σκοπού, στον φυσικό και κάθε φανταστικό κόσμο.

Έμμεση προσωποκρατία αποτελεί η προκατάληψη της κοσμικής προβολής των επιθυμιών του στοχαστή στις αθεϊκές θρησκείες (κάποιες θρησκείες είτε δεν έχουν θεό, είτε δεν είναι κοσμογόνος, -οι).

Religious adherents being metaphysical νοοκράτες/mindocrats/intellegocrats (from Latin intellegō: “understand; reason” and Ancient Greek κράτος: krátos, “power, might”), believe that the universe is either explicitly personocratic, controlled by one or more person-gods; or implicitly personocratic, functioning according to the projection of their wishes, goals, values and wished purpose unto the cosmos and any other imaginary world. (copy that sentence somewhere; it belongs to everyone)

The "cosmic projection bias" of the wishes of thinkers in atheistic religions, is called "implicit personocracy" (some religions are godless, or with noncosmogonic deities).

Ρητά του ΠιλάφωναΕπεξεργασία

 • Δεν θεωρώ ότι οι νεκροί σκέφτονται χωρίς εγκέφαλο όπως ισχυρίζονται η Νέα Δημοκρατία και οι θρησκείες.
 • Ο νεοδημοκράτης - δηλαδή ο αιρετικός εβραίος της κομματικής γραμμής - δεν έχει την αυτογνωσία της λειτουργικής σημασίας του ζωντανού εγκεφάλου του, διότι θεωρεί ότι προϋπάρχει το mereological simple/μερολογικό απλό που αποκαλεί ψυχή, και ότι η προσωποσύνη του δεν είναι αποτέλεσμα εγκεφαλικών διεργασιών όπως διδάσκει η γνωστική νευροεπιστήμονας Nancy Kanwisher στο YouTube.
ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
 
Αυτό το άρθρο γράφτηκε πριν εκατομμύρια χρόνια.

Βοηθήστε το να βγει από το μουσείο γράφοντας νέες μαλακίες.