Φρικηβιβλία:Ο Χάρι Πότερ και ο Φακ Γιου Μαν

Frikivivlia.png

Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα Φρικηβιβλία, τα πιο φρικιαστικά βιβλία σε όλη την αγορά.
Εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης του μυθιστορήματος της σειράς, Ο Χάρι Πότερ και ο Φακ Γιου Μαν.

Ο Χάρι Πότερ και ο Φακ Γιου Μαν είναι μονάχα ένα από μία άπειρη σειρά βιβλίων του Βρετανού χορτοφάγου Τζ. Ρ. Ρ. Ρ. Ρ. Τόλκιν. Το βιβλίο εκδόθηκε πρώτη φορά στις 22 Μαΐου 2006 από τον εκδοτικό οίκο Gaybury Publishing Plc στο Πόρτσμουθ.

Ο τίτλος του βιβλίου στα Αγγλικά είναι "Harry Potter and the Fuck You Man". Τόσο το βιβλίο όσο και η ταινία δεν κυκλοφόρησαν στο Βατικανό, στο Ιράν και στις ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Ράμσφελντ, εκπρόσωπος του "Axis of God", δήλωσε ότι το βιβλίο δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ εκεί εκφράζοντας ανησυχία για το ό,τι ο τίτλος θα έκανε στο αμερικάνικο κοινό εμφανή την πραγματική έννοια του όρου της "μαγικής ράβδου".

Το βιβλίο αυτό της σειράς Χάρι Πότερ είναι πολύ δημοφιλής ειδικά στις χώρες της Σκανδιναβίας, στην Ολλανδία και στην Γερμανία. Επίσης κυκλοφορούν χιλιάδες παράνομα αντίτυπα στο Σαν Φρανσίσκο. Σημειώνει μεγάλους αριθμούς πωλήσεων, γεγονός που έχει οδηγήσει έως σήμερα στην κυκλοφορία πολλών ταινίων που βασίζονται στο βιβλίο αυτό (Φακ Γιου Μαν I-XVII).

Δείτε την λίστα των βιβλίων.

ΠερίληψηΕπεξεργασία

Προειδοποίηση για αποκαλύψεις στην υπόθεση: (κοινώς Σπόιλερς) Αποκαλύψεις όπως το γεγονός ότι

Ο Πότερ θα φάει καλά!,

ακολουθούν και ίσως σας χαλάσουν την διάθεση να διαβάσετε τα βιβλία. Συνεχίζετε με δική σας ευθύνη.

Σε ένα γκέη-ματζίσιαν-τσατ στο ιντερνέτ ο αθώος αλλά περίεργος και πονηρούλης Χάρι Πότερ γνωρίζει τον πλούσιο ολλανδό γόη Άνους βαν Πρώκτους, ο οποίος έχει το νικ "The Fuck You Man". Ο Πότερ τον ερωτεύεται και διατηρεί καυτή αλληλογραφία μαζί του για τέσσερις ολόκληρες μέρες μέχρι που αποφασίζει να συμφωνήσει στην πρόταση του βαν Πρώκτους για ραντεβουδάκι στο Αμστερντάμ.

Μαζί με τον χαρισματικό ολλανδό θα περάσει εκεί ένα σουρρεαλιστικό βράδυ σε γκουρμέ εστιατόριο, τρώγοντας παράξενα φαγητά και πίνοντας άπειρη σαμπάνια και ναρκωτικά κάθε είδους. Ακολουθεί μια κυριολεκτικά φοβερή ερωτική βραδιά γεμάτη πάθος και εργαλεία στην βίλα του Πρώκτους, η περιγραφή της οποίας (της νύχτας, όχι της βίλας) καλύπτει περίπου το εν τρίτο του βιβλίου. Ο ίδιος ο Πότερ όμως, έτσι χάλια όπως είναι, δεν θα θυμάται τίποτε από όλα αυτά.

Αποτέλεσμα θα είναι να ξυπνήσει το άλλο πρωί σε έναν σκουπιδότοπο έξω από την ολλανδική πρωτεύουσα με φοβερό πονόκωλο. Αφού επιπλέον διαπιστώνει ότι δεν είναι σε θέση να κλάσει με θόρυβο, είναι πλέον σίγουρος ότι στάθηκε θύμα της διαβόητης μαγικής ράβδου του Φακ Γιου Μαν. Πικραμένος και τραυματισμένος (όχι μονάχα αισθηματικά) αποφασίζει να εκδικηθεί και ξεκινά ένα τραγελαφικό κυνηγητό στο νυχτερινό Αμστερντάμ με δραματική κορύφωση στα διάσημα μπορντέλα του (βλ. φωτογραφία).

Προτεινόμενη βιβλιογραφίαΕπεξεργασία