Ο πληκτράς είναι το παιδί το οποίο η Ροκ Μπάντα μετά τα 18 (και καλά ωριμότητα) σταμάτησε να κοροϊδεύει και σιγά-σιγά με τις ικανότητες που είχε αποκτήσει δώδεκα χρόνια στα ωδεία (αλλά και λόγω τον απουσιών που τους είχε χαρίσει ως απουσιολόγος πριν τα 18) τον έβαλαν στο σχήμα. Απαντάει επίσης και στα: αρμονίστας, κιμπορντίστας, σαδίστας, πλιεχτράς και, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, στο χαμοντίστας.

Είσοδος στην μπάνταΕπεξεργασία

Ο πληκτράς είναι το καλό παιδάκι που πούλησε το πιάνο του για να αγοράσει synthesizer με τα μισά λεφτά και με τα άλλα μισά να αλλάξει την γκαρνταρόμπα του, να αγοράσει διάφορα make-up, να βάψει το μαλλί και να κάνει αμέτρητα piercing.

Φυσική κατάστασηΕπεξεργασία

Τα είπαμε και πιο πάνω ρε δικέ μου... Μαλλί, ρούχα, make-up, piercing... Και τεράστια αντοχή για εισαγωγές και encores στα live. Ενώ τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας δουλεύουν με απλές συμβατικές μπαταρίες (εκτός τον ντράμερ που δουλεύει με ακόμη χειρότερες και λιποθυμάει στα τελευταία κομμάτια), ο πληκτράς δουλεύει αναμφίβολα με Duracell. Εκεί που οι υπόλοιποι σταματούν, αυτός μας τα πρήζει συνεχίζει!

ΚατηγορίεςΕπεξεργασία

Τους πληκτράδες τους χωρίζουμε με πολλούς τρόπους. Μπορούμε να τους χωρίσουμε σε πληκτράδες με άσπρο και μαύρο synthesizer, σε πληκτράδες που παίζουν στο backround με το μπάσσο και τη δεύτερη κιθάρα και πληκτράδες storm-the-front μαζί με την lead guitar, σε πληκτράδες που παίζουν καθιστοί και σε πιο ψαγμένους που προτίμησαν ένα δυσεύρετο φορητό synth ή μία τρελιάρικη ελατηριοειδή βάση και τέλος, σε πληκτράδες που κάνουν αποκλειστικά τη δουλειά του πληκτρά και σε πληκτράδες που στήνουν ολόκληρο το show.

SynthesizerΕπεξεργασία

Το synthesizer είναι άσπρο ή μαύρο και έχει άσπρα και μαύρα μακρυά πλήκτρα. Γύρω από αυτά έχει διάφορα άλλα κουμπάκια σε ποικίλα χρώματα τα οποία κάνουν διάφορα πράγματα, όπως αλλοίωση του ήχου, λαμπάκια που ανάβουν, καπνός από τα αυτιά του ντράμερ, φλόγες από τον κώλο του μπασίστα, εμετός του τραγουδιστή πάνω στις groupies, πυροτεχνήματα, μπριτζόλες, παϊδάκια, φέτες φούρνου, κουκιά με την αρίγανη, φασόλια στα κάρβουνα, μακαρόνια τηγανητά, αρχίδια του σκύλου σφουγκάτο, προβατσουλιές βραστές, καραμαλάκια κτλ.

ΘρησκείαΕπεξεργασία

Πριν τα δεκαοχτώ τους πίστευαν στη μαμά τους, η οποία πιστεύει στον Θεό, αν και έχει πάει με τον Τσακ Νόρρις. Μετά τα δεκαοχτώ τους άρχισαν να πιστεύουν στον εαυτό τους και πριν τα εικοσιοχτώ τους αυτοκτόνησαν.