“Πάρε με.”

- Πούτσος

“Το μέγεθος δεν έχει απολύτως καμία σημασία (αν είναι μεγάλο, ειδάλλως δεν θέλω να σε ξέρω).”

- Τσούλια

Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Από εκεί απορρέει το ρητό: "Στον πούτσο μου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες".

Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, δεν υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια οπότε σας παραπέμπουμε στο:
Αριστοφάνης.

Πούτσος ο περιζήτητοςΕπεξεργασία

Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ο Πούτσος ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι οι γονείς του κόσμου προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για Πούτσο" Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες από της ορμές τον φιλούσαν παντού, όπου τον έβρισκαν τον έγλειφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. για την δουλεία του ήταν εφευρετικό εργαλείο ξεκάυλωνέ κάθε είδους παρθένες λεσβίες πόρνες ακόμα και γκόμενες που τον συμπαθούσαν και ανοίγαν ποδαράκι για μεράκι και της έβγαζε από τα βάσανα της αγαμίας άνοιγέ κλειστές όμορφες ρωζουλές τρυπούλες που είχαν μέσα υγρό σαν το γάλα της καρύδας Όλες αυτές περιμέναν στην σειρά για Πούτσο και έπευτέ το γαμισή σε πραγματικό χρόνο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας μες το μυαλό της την βασάνιζε ο ερεθισμός που ένιωθε μετά το πρώτο άνοιγμά της ξεπαρθενιάς. της άρεσε η τριβή να ανάβει φωτιά στα μπούτια Επίσης ο Πούτσος είχε αποκτήσει και πέντε παιδιά! τρία αγόρια και δύο κορίτσια. Τα αγόρια του τα έλεγαν Αρχίδι και Παπάρι. και το τρίτο του λιμάρει το τέταρτο γομάρι και το πέμπτο παλαμάρι Ήταν πάρα πολύ αγαπημένα αδέρφια για αυτό ήταν και συνέχεια μαζί! Την κόρη του την λέγαν Καύλα και ηδονή! Η Καύλα είχε μία πάρα πολύ καλή φίλη το τριχοτό μουνί αν και ο πούτσος γούσταρε το καραφλό όμως ο Πούτσος είχε έναν εχθρό τον Δονητή που του πηρέ την θέση όταν πέθανε. ο πούτσος γούσταρε να χύνει περισσότερο επάνω σε ξένο σώμα από ότι τον εαυτό του γιατί λάτρευε την ξένη αίσθηση ανδρικοί και γυναίκεια την έβρισκε σε διάφορα καυλιάρικα υγρά και όταν δεν έβρισκε της κόρες του τότε δενόταν σαν σκηνή και χοροπηδούσε για να αυτό ικανοποιηθεί.

Ο Τραγικός θάνατοςΕπεξεργασία

Ο Πούτσος πέθανε το 347 π.Χ. σε ηλικία 80 χρόνων, 80 απο υπερβολική χρίση μαλακίας και γαμιώντας πόρνες χρόνια πατούσε τα βυζιά σαν νιτρόκούμπα χρόνια μετά τη γέννησή του, κατά τη διάρκεια οργίων με την ατελείωτη αγάπη που ένιωθε για την Παρθενιά έκλεγε για μέρες που είχε Γεράση και δεν έβρισκε μουνί να γαμίση ποια και οταν πέθανε πάνω από τον τάφο του, κυκλοφόρησε η φράση "τρείς Τον Πούτσο κλαίγανε και δύο τον χαδεύανε". Μέχρι που μάθανε για τον Δονητή. Για την συντετριμμένη γυναίκα του, Πούτσα, γράφτηκε τότε το μοιρολόι "Πούτσα μου πώς κατάντησες" .Και έφτασες σ' αυτό το χάλι εσύ όταν έβλεπες μουνί γινόσουνα ατσάλι . Ένα μήνα μετά το τραγικό συμβάν, πεθαίνει από αιφνίδιο θάνατο, ο κολλητός του Πούτσου, ο Κώλος, είχε όμως είχε διαφορετικό τέλος πνίγηκε από εκσπερμάτωση. και βγήκε η φράση που λέμε "στου Κώλου τα εννιάμερα, του Πούτσου τα σαράντα" Επίσης όλα τα κορίτσια φώναζαν πάνω από το σώμα του πούτσε μου που μας άφησες και έφυγες και δεν βρίσκεις δροσιά ανάμεσα στα γυναικεία βουνά και τώρα είσαι στο χώμα κοιμώμενος σε κόμμα αφού όταν τον έβλεπαν νεκρό έβγαζαν κραυγές αγωνίας και αμηχανίας μετά την απώλεια της σέξι τρομερής αίσθησής του από εκεί έγινε γνωστή η φράση « Πούτσε μου που μαράζωσες και δεν μου ζητάς παιχνίδια κάθεσαι και αναπαύεσαι στα ένδοξα σου αρχιδιά και δεν νιώθεις την αίσθηση πιά από τα γυναικεία τα κλανιδιά. και τώρα δεν μου σηκώνεσαι ούτε με βιταμίνες από ακτινίδια. άχχχ πούτσε μου

ΣπουδέςΕπεξεργασία

Σε νεαρή ηλικία, ο Πούτσος σπούδασε τη ζωή από πρώτο χέρι, συγκεκριμένα το δεξί. Αλλά και το αριστερό καλά το δούλευε. Κατείχε επίσης πτυχίο Σεξολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ειδίκευση στο πορνό με πλοκάμια. Ο Πούτσος ονομάζεται και αήραυλος, διότι αποτελεί αρμόνιο όργανο (pipe organ) και κατείχε πτυχίο σωλφέζ από τον Φίδιππο Φνάκα. Από αυτά που σπούδασε έβγαζε πολλά λεφτά και δεν ξέμεινε ποτέ. Έκανε πολλές φιλές και δεν στερήθηκε τίποτα.

ΤώραΕπεξεργασία

Έμεινε γνωστός ως Άη Πούτσος, η μνήμη του οποίου τιμάται κάθε 3 του μήνα εκτός από τον Νοέμβριο γιατί "No nut November" δηλαδή No- έμβρυο! Μπορούμε να γιορτάσουμε την μνήμη του στο μπουρδέλο της γειτονιάς μας!!