Πόλεμος Φρικηπαίδειας και Βικιπαίδειας


Ο πρώτος πόλεμος διεξήχθη μεταξύ Βικιπαίδειας και Φρικηπαίδειας την 1η Ιανουαρίου 2006 μ.Χ. περίπου. Η Φρικηπαίδεια εξεγέρθηκε, κερδίζοντας την ανεξαρτησία της από τη Βικιπαίδεια. Ακολούθησαν φοβερές μάχες σώμα με σώμα. Τελικά, το Βικιλεξικό και τα Βικινέα συμμάχησαν με τη Βικιπαίδεια, ενώ το Φρικηλεξικό και τα Φρικηνέα συμμάχησαν με τη Φρικηπαίδεια. Έτσι, σε αυτόν τον πόλεμο οι αντίπαλες δυνάμεις ήταν δύο, οι Βικιδυνάμεις και οι Φρικηδυνάμεις.

Η 1η Αναμέτρηση και η Συνθήκη του ΦραπέΕπεξεργασία

Η πρώτη μάχη που δόθηκε ήταν ολέθρια. Η Φρικηπαίδεια νίκησε τη Βικιπαίδεια, η οποία αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να παραχωρήσει στη Φρικηπαίδεια την ολόδική της ξεχωριστή ιστοσελίδα, με την περιβόητη Συνθήκη του Φραπέ (24 Φεβρουαρίου 2006), όπως ονομάστηκε, καταδεικνύοντας έτσι τη βασική ασχολία των Φρικηπαιδιστών. Ο πόλεμος κράτησε δύο μήνες, με τους Φρικηπαιδιστές να επιτίθενται συνεχώς σε άρθρα της Βικιπαίδειας, αντικαθιστώντας τα με το αντίστοιχο κείμενο της Φρικηπαίδειας. Σήμερα, η ημέρα αυτή εορτάζεται ως Γενέθλιος ημέρα του καλού Χιούμορ.

 
Παράδειγμα Βανδαλισμού από Φρικηπαιδιστή.

Η 2η Αναμέτρηση και η Συνθήκη του ΣικέιΕπεξεργασία

Η Φρικηπαίδεια, η ελεύθερη παρωδία, συνέχισε να καταδιώκει δυναμικά τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Η Βικιπαίδεια υποχώρησε ακόμα περισσότερο και άρχισε να οχυρώνεται. Όμως, το Φρικηλεξικό και τα Φρικηνέα σταμάτησαν να εφοδιάζουν τη Φρικηπαίδεια, εξαιτίας απεργίας των χρηστών τους και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει. Η Βικιπαίδεια αντεπιτέθηκε. Η αμυντική γραμμή έσπασε και η Φρικηπαίδεια αναγκάστηκε να υποχωρήσει ηττημένη. Έτσι, η Φρικηπαίδεια αναγκάστηκε να υπογράψει Συνθήκη Ειρήνης, την επονομαζόμενη, Συνθήκη του Συνθήκη του Σικέι. Όμως, δύο χρόνια αργότερα, σπάζοντας τη Συνθήκη, η Φρικηπαίδεια συνέχισε να κάνει ανταρτοπόλεμο στη Βικιπαίδεια!

Το μέλλον όμως προμηνύεται λαμπρό. Οι δυνάμεις του ένδοξου Φρικηλεξικού οχυρώνονται στη μυστική τους βάση εδώ και χρόνια. Δεν κάμπτεται το ηθικό τους από την προπαγάνδα της Βικιπαίδειας. Σύντομα θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα αποδοθεί δικαιοσύνη και όλα θα ξαναγίνουν κανονικά. Φυσικά πάντα με τη θέληση του τιτανομέγιστου Τσακ Νόρις.


3η αναμέτρηση και η Συνθήκη του Καναπέ Οι Βικιδυνάμεις,μετά απο 2 χρόνια προσπαθειών ανέστησαν τον Μέγα Αλέξανδρο,ώστε να τελειώσει τις Φρικιδυνάμεις μια και καλή.Μετά από την αναστασή του ο Μέγας Αλέξανδρος οργάνωσε τον Βικιστρατό του.Επίσης ο Αλέξανδρος και οι βικιδυνάμεις ανέστησαν και τον Στρατό που χρησιμοποίησε για τις εκστρατείες του.Μετά από άριστη οργάνωση.Οι Βικιδυνάμεις με τον Αλέξανδρο έπιασαν στον ύπνο 3.000 στρατιώτες των Φρικιδυνάμεων.Οι Φρικιδυνάμεις ανέλαβαν με στρατό 30.000 αντρών να διώξουν τον Μέγα Αλέξανδρο.Αλλά στην μάχη της Μαλακίας συντρίφτηκαν.Μετά από αυτό το Φρικηλεξικό και τα Φρικηνέα έδωσαν όρκους πίστης(για να αποφύγουν περαιτέρω ήττες).Η Φρικηπαίδεια στην δέυτερη μάχη της Μαλακίας πολέμησε τις Βικιδυνάμεις και ηττήθηκε και έτσι η Φρικηπαίδεια υπέγραψε συνθηκολόγηση.Όμως ο Αλέξανδρος έπρεπε να φύγει για να αντιμετωπίσει τους Νεφέλιμ οι όποιοι πολεμούσαν τις Βικιδυνάμεις.Η Φρικιπαίδεια επικαλέστηκε τον τιτανομέγιστο Τσακ Νόρις.ο Τιτάνας Τσακ δέχτηκε,και ανοδιοργάνωσε τις Φρικιδυνάμεις,και στην τρίτη μάχη της Μαλακίας νίκησε τον Μέγα Αλέξανδρο.Ο Τσακ Νόρις μετά από αυτή την νίκη αντιμετώπισε τα Νεφέλιμ τα οποία τα κέρδισε.Τα Νεφέλιμ φέυγουν,αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται.Ο Τιτανομέγιστος νικάει σε ακόμα δύο μάχες τον Μέγα Αλέξανδρο.Στην Τέταρτη Μάχη της Μαλακίας ο Μέγας Αλέξανδρος με 70.000 Βικιδυνάμεις,και από την άλλη πλευρά με 70.000 Φρικιδυνάμεις με τον Τσακ Νόρις αρχηγό τείθονται αντιμέτωποι. Κατά την διάρκεια της μάχης ο Μέγας Αλέξανδρος χτυπάει τον Τσακ Νόρις στην κοιλιά και του αλλάζει τα φώτα. Ο Τσακ Νόρις πέφτει από το άλογο του και τεμαχίζεται από τους στρατιώτες των Βικιδυνάμεων... Οι Φρίκηδυνάμεις υποχωρούν και τέλος, αναγκάζονται να υπογράψουν την συνθήκη ειρήνης με τις Βικιδυνάμεις.

4η αναμέτρησηΕπεξεργασία

Οι Φρίκηδυνάμεις μερικά χρόνια μετά την ήττα τους οργανώνονται και πάλι για μία νέα αναμέτρηση με τις Βικιδυνάμεις. Μα ο στρατός τους είναι μικρός σε σχέση με τον στρατό των Βικιδυνάμεων. Οι Φρικηδυνάμεις έχουν στρατό 9.000 ανδρών, ενώ ο στρατός των αντιπάλων αυτή την φορά ξεπερνάει τις 100.000!!!!! Μόνο μία λύση υπάρχει. Οι Φρικηδυνάμεις να αναστήσουν τον Βλακόλφο Χίτλερ. Τελικά τα καταφέρνουν κι ανασταίνουν τον φύρερ μαζί με όλους τους στρατιώτες του!!! Από την άλλη μεριά, οι Βικιδυνάμεις ανασταίνουν τον Σπαρτιάτη βασιλιά Λεμονίδα! Και οι δύο αντίπαλες ομάδες είναι έτοιμες για την τρομερή αναμέτρηση στην μάχη των Μπουρδοπυλών. Οι στρατιώτες της Βικιπαίδειας ορμούν και σαρώνουν τους στρατιώτες της Φρικηπαιδειας. Οι στρατιώτες της Βικιπαίδειας σκοτώνουν εκατοντάδες Φρικηπαδιστές. Κατά την διάρκεια όμως αυτής της τρομερής πάλης ένας Φρικιπαιδιστής σημαδεύει με το βέλος του τον Geraki, διαχειριστή της Βικιπαίδειας, και τον πληγώνει σοβαρά. Τα πράγματα τώρα αντιστρέφονται. Πολλοί στρατιώτες της Βικιπαίδειας υποχωρούν τρομαγμένοι και σκοτώνονται. Ο Βλακόλφος διατάζει τους Φρικιπαιδιστές να επιτεθούν και να σαρώσουν τον στρατό των Βικιδυνάμεων. Ο Γερμανός φύρερ ορμάει κι αυτός στην μάχη, βγάζει το σπαθί του και σκοτώνει όλους τους διαχειριστές της Βικιπαίδειας, έναν έναν. Οι Φρικιπαιδιστές συνεχίζουν αδιάκοπα τις επιθέσεις τους. Μετά από

μερικές ώρες μάχης, έχουν κατάφερει να σκοτώσουν όλους σχεδόν τους στρατιώτες των Βικιδυνάμεων. Ο φύρερ εξαπολύει το γενικό γιουρούσι του και σκοτώνει όλους τους στρατιώτες των Βικιδυνάμεων. Στην συνέχεια δίνει εντολή να λεηλατήσουν το στρατόπεδο των Βικιδυνάμεων. Από όλη αυτή την καταστροφή γλιτώνει μόνο ο Λεμονίδας που παραμένει ζωντανός και συνεχίζει να πολεμάει για δύο ακόμη ώρες, ώσπου συναντάει έναν όμορφο Φρικηπαιδιστή και του λέει: «Εσύ είσαι όμορφο αγόρι, εσύ είσαι αγάπη μου;». Ο φύρερ εξοργισμένος δίνει εντολή να τον γδύσουν και να τον μαστιγώσουν. Όσο πιο δυνατά τον μαστιγώνουν τόσο πιο πολύ φωνάζει και λέει: «Συνεχίστε να με χτυπάτε κι άλλο! Την βρίσκω! Μου αρέσει! ξες γιατι? γιατι αυτα μαρεσουν!»

https://rr.noordstar.me/--85a20f7d