Ο Σάουρον είναι ο αρχί-αρχί-αρχί χλιμίντζουρας αρχηγός της υπόγειας επανάστασης των Ορκ. Κατοικεί στην Μόρντορ δίπλα στο κλάμπ με το κόκκινο μάτι στον αριθμό "Δαχτυλίδι". Ούτε εγώ ξέρω τι αριθμός είναι αυτός αλλά προχωράμε. Ο πατέρας του ήταν ξυλουργός και του έφτιαξε μια μάσκα του Πινόκιο. Ο βλάκας ο Σάουρον την φόρεσε και κόλλησε πάνω του σπάζοντας την μύτη του. Από τότε ο Σάουρον καταριέται τον πατέρα του και ψάχνει να βρει το κατάλληλο δαχτυλίδι για να βάλει κρίκο στην μύτη του.

Νεαρή ηλικίαΕπεξεργασία

Γεννήθηκε από μια χίμαιρα και ένα δράκο. Οι τσιριχτές φωνές του, προκάλεσαν σχιζοφρένεια στον πατέρα του με αποτέλεσμα η μητέρα του να τον κρύψει στην σπηλιά της Μαύρης Λεκάνης, περιοχή που αποτελούσε λημέρι της Τατιάννας Στεφανίδου (πριν γεννηθεί άνθρωπος σε μεγαλοαστική οικογένεια). Η Τατιάννα είναι εκείνη που τον γαλούχησε και τον έμαθε να μισεί κάθε ζωντανό οργανισμό. Λέγεται πως τα Ούρουκ-Χάϊ ειναι διασταύρωση των Ορκ με τις χρησιμοποιημένες σερβιέττες της Τατιάννας προς τιμήν της.

Σπέσιαλ σκιλλςΕπεξεργασία

Ο Σάουρον με την απόκτηση της μάσκας πήρε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

  • Όταν λέει ψέματα, μεγαλώνει η μύτη του.
  • Δεν έχει μύτη.
  • Όταν το θέλει γίνεται η μάσκα και αντιπροσωπεύει τον Τζιμ Κάρεϊ.
  • Όταν κουνήσει το ραβδί του βγάζει μια μπάλα από λουλούδια.
  • Μπορεί να δει τον Μάκη πριν το δει εκείνος. (Θα δείτε μετά πως)

Το ΜάτιΕπεξεργασία

 
Το μάτι του Σάουρον όπως το κατέγραψε το MEGA

Ο Σάουρον έχει μόνο ένα μάτι. Το άλλο του μάτι το έβαλε στο eBay για να αγοράσει ένα πύργο με τα λεφτά που θα πάρει. Κατά τύχη (ή όχι;) τον βρήκε ένας άστεγος που ζούσε σε ένα πύργο με ένα φλεγόμενο μάτι. Ο άστεγος ήταν τυφλός αλλά φήμες λένε ότι ήταν πράκτορας των Νεφελίμ και γι' αυτό τον βρήκε χωρίς μάτια.

Ο μικρός Σάουρον τον πήρε και τον έβαλε έξω από το σπίτι του για να τον βλέπει (και να τον βλέπει και ο Πύργος) συνεχώς. Επίσης έδεσε 200 Τρολ να τον προστατεύουν. Στην εφηβεία του ο Σάουρον αφού έκλεψε την γκόμενα του Φρόντο βρήκε ένα δαχτυλίδι και το έκανε κρίκο στην Α-μύτη του. Ο Φρόντο τα πήρε και ξεκίνησε εκστρατεία εναντίον του με την βοήθεια του Καραμολέγκολας και του Άρε-γκορν, τον χλιμίντζουρα που ερωτεύτηκε την κόρη του Steven Tyler. Μετά από πολλές επαναστάσεις ο Φρόντο μπήκε στην Μόρντορ και κόλλησε τον Σάουρον στον τοίχο. Τότε του είπε:
"Πού είναι το δαχτυλίδι ρε ψυλομύτη!;"
και ο Σάουρον του είπε "Δεν ξέρω" μέσα στην τρομάρα του.
Τότε ο Φρόντο με χαρακτηριστική κίνηση έβγαλε το σπαθί από την θήκη και με καλή βολή του έκοψε την μύτη. Ο Σάουρον έδωσε το δαχτυλίδι στο τότε μικρό Γιώργο και έφυγε για την συναυλία που συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας.