Χαρακτηριστικό παράδειγμα σκοτεινής ύλης. Όπως φαίνεται η απίστευτη περιπλοκότητά της μπλέκει τους επιστήμονες για αιώνες τώρα.

Η σκοτοΰλη ή σκοτεινή ύλη είναι άμορφη και εξαιρετικά ασταθής μάζα, είναι όπλο μαζικής καταστροφής όπως το Κλάσιμο. Είναι οργανισμός που περιπλανιέται ασκόπως στον αέρα μέχρι να εντοπίσει το θήραμα της.

Τρέφετε με Σκατά και θα κάνει τα πάντα για να τα πάρει, οπότε δεν την ενδιαφέρει ο ιδιοκτήτης τους και αν τολμήσει να μπει ανάμεσα σε αυτήν και τα Σκατά θα υποστεί άγρια λεκτική και ψυχολογική βία. Δεν ασκεί σωματική βία διότι είναι σκέτη ύλη και δεν μπορεί να βλάψει κανέναν σωματικά εκτός αν τον καταπλακώσει.

Όπως λέει και το όνομά της είναι σκοτεινή οπότε είναι δύσκολο να την ξεχωρίσουμε το βράδυ. Γι'αυτό τον λόγο, οι δημιουργοί της, οι Βριλ, ανακάλυψαν έναν τρόπο να την εντοπίζουν. Απλώνουν το βράδυ σε μία περιοχή πολλούς τόνους Σκατά, όταν η Σκοτεινή Ύλη πλησιάσει, οι Βριλ ανάβουν ένα σπίρτο. Εφόσον η σκοτεινή ύλη είναι ευαίσθητη στο φως θα πληγωθεί και οι κυνηγοί της θα την παγιδεύσουν.


Ιστορία της Σκοτεινής ΎληςΕπεξεργασία

 
Σκοτεινή ύλη καταπλάκωσε και τρώει σκατά

Πρωτοδημιουργήθηκε από ατύχημα σε γενετικό πειραματικό εργαστήριο των Βριλ.

Από τότε αναζητείται από τον Φραν και τον Τσακ Νόρις.
Όσο απίθανο κι αν φαίνετε κανείς δεν την βρήκε διότι δεν ξέρουν το κόλπο των Βριλ.
Φήμες λένε ότι θα χρησιμοποιηθεί στην τελική μάχη από την πλευρά του Μπάρακ Ομπάμα και ότι πολλοί Ελ θα πεθάνουν.
Οι Βριλ θα βλέπουν το ίδιο τους το παρασκεύασμα να τους σκοτώνει.
Άτομα που υπέστησαν την βία της σκοτεινής ύληςΕπεξεργασία

  1. Μάκης (τώρα πλέον ομοφυλόφιλος)
  2. Έφη Θώδη (τώρα πλέον στο τρελάδικο)
  3. Κωνσταντίνος Καραμανλής (τώρα πλέον δεν είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας αλλά ούτε πρόεδρος της Ν.Δ., η σκοτεινή ύλη τον έχει καταστρέψει)
  4. Ζόι, Φράνσις, Λούις και Μπιλ (επιζώντες στο "άφησα τέσσερις πεθαμένους" [left 4 dead], μετά την συνάντηση τους με την σκοτεινή ύλη δεν τους πήραν στο "άφησα τέσσερις πεθαμένους νούμερο 2")
  5. Τσακ Νόρις (τώρα πλέον όπως πάντα διότι he's indestructible)

Μέρη που συχνάζει η σκοτεινή ύληΕπεξεργασία