Το σταφύλι είναι καρπός του αμπελιού.

Το σταφύλι στην ΙστορίαΕπεξεργασία

 
Το ντοκουμέντο αυτό αποδεικνύει περίτρανα την στενή σχέση σταφυλιού-Ιλλουμινάτι
  • Το σταφύλι έχει σταθεί σε αμέτρητα σταυροδρόμια της Ιστορίας, καθώς πολλάκις χρησιμοποιήθηκε ως κάζους αμπέλι από επίδοξους στρατηλάτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα σταφυλικού πολέμου αποτελεί ο Τρωικός, ο οποίος ξέσπασε με αφορμή την απαλλοτρίωση των ρωγών της ωραίας Ελένης από τον Παπάρη, προκαλώντας την οργή του Μενελάου.
  • Ακόμη, αποτελεί βασικό παράγοντα στις εξελίξεις της διεθνούς πολιτικής καθώς οι ρώγες σταφυλιού αποτελούν αβγά των Ιλλουμινάτι. Στην μνημειώδη αυτή ανακάλυψη κατέληξε ο Εμμανουήλ Ρωγίδης όταν έγραφε την "Ιστορία ενός Αρώγου", όταν παρατήρησε το χαρακτηριστικό κιτρινοπράσινο χρώμα των καρπών. Το χρώμα αυτό απαντάται στους γυρίνους των Ιλλουμινάτι, προτού πάρουν το τελικό τους κυπαρισσί χρώμα κατά την ενηλικίωση. Συνδυάζοντας το στοιχείο αυτό με το ωοειδές σχήμα τους, κατέληξε στο βέβαιο συμπέρασμα πως τα σταφύλια πράγματι αποτελούν το λίκνο της κοινότητας αυτής.
  • Μάλιστα, οι Ιλλουμινάτι οφείλουν το όνομά τους στο σταφύλι. Το πραγματικό τους όνομα είναι Λούμι, καθότι οι γυρίνοι του είδους αρέσκονται εξαιρετικά στο ρούμι, όμως λόγω του νεαρού της ηλικίας τους αδυνατούν να προφέρουν το "ρ". Εντούτοις, σπάζοντας το κέλυφος του αβγού τους, όσοι άνθρωποι τους έβλεπαν φώναζαν "Οι Λούμοι, νά'τοι". Από αυτή τη δημώδη φράση προέρχεται το σημερινό τους όνομα, ενώ η σημερινή ορθογραφία οφείλεται σε αντιδάνειο από την Αγγλική.
  • Η εβραιομασωνική συνωμοσία όμως δε τελειώνει εδώ, καθώς ο ξυνισμένος χυμός του σταφυλιού, γνωστός και ως ξύδι, χρησιμοποιείται για να καλμάρει τα νεύρα. Ευτυχώς για την Αιλάδα, κάποιοι Ελ ξέφυγαν από το "νέο λωτό" μια μέρα που η Ελ-ληνίδα μάνα ξέχασε να βάλει ξύδι στη σαλάτα συνεπαρμένη από τις εξελίξεις στο Σουλεϊμάν. Εκείνη τη μέρα, αρκετοί Ελ αφυπνίστηκαν και ίδρυσαν τη "Χροισυ Αβγι" για τη σωτηρία του καρπουζιού από το εθνοκτόνο σταφύλι.


Φρούτα και λαχανικά

ΑγριόμηλοΜήλοΜανταρίνοςΜπανάνεςΣαγκουίνοςΒελανίδιαΑγγουράκιαΛεμόνιαΦασολάκιαΠατάταΜαϊντανόςΜπάμιαΝτομάταΕλιάΣτρουμφόμουραΣταφύλιΤσακώνικη μελιτζάναΧόρταΛαχανάκια Βρυξελλών