Συζήτηση Φρικηπαίδεια:Κυβέρνηση

Active discussions

Ουάο! Κλεάνθης 23:02, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Εγώ ουάο! Αποφάσισες να επιστρέψεις στη Φρίκη? Αν είναι, να ετοιμάσουμε ένα σουαρέ, ένα γκαλά, ένα κάτι βρε αδερφέ! Να γίνει της Φρίκης εδώ πέρα! --Jίμιος Τι θες? 23:06, 31 Μαρτίου 2010 (UTC)
Σουαρέ; Αυτά εμένα δε μου αρέ. Είχα καιρό να μπω και είδα τα αίσχη σας... Θα προσπαθήσω να βάλω μια τάξη και να γράψω τίποτα στο μέλλον. Κλεάνθης 16:30, 6 Απριλίου 2010 (UTC)

Εγω που ειμαι ρε παιδια?--Νικος Κ. 11:59, 26 Απριλίου 2010 (UTC)

Θα σε βα και σε. Άλλωστε είναι βπέτα έκδοση όπως βλέπεις και για πλάκα τη φιαξαμε, αν και απεδείχθη δημοφιλής. Άλλωστε, εσύ ήσουν lost 4 ages... Τι χαρτοφυλάκιο επιθυμείτε παρακαλώ? --Jίμιος Τι θες? 11:45, 27 Απριλίου 2010 (UTC)

Δεν με κάνει κανείς υπουργό πολιτισμού με το παπάς the game? Προσπαθω αλλα με βγαζει με μικρουλια γραμματακια...--Νικος Κ. 13:11, 27 Απριλίου 2010 (UTC)


Σας παρακαλώ αν γίνεται να μου κάνεται μια χάρη: μη με εμφανίζετε ως καθαιρεσάμενη ( ή όπως το λένε) αλλά ως ...πίπτουσα εις χειμερία νάρκη, ναρκωμένη,βρίσκουσα εις κατάσταση κώματος (όχι ΠΑτΣΟΚ, του άλλου) ή απλά ωραία (για τα μάτια του κόσμου) κοιμωμένη.....

άλλωστε, θα επιστρέψω κάποτε....!!!.---(μαντέψτε ποια)

Χμμμμμμ, πρέπει να το εξετάσουμε το ζήτημα! Ο μακαριότατος σας έχει αφορίσει!! Το αφορισμένη (εναλλακτικά καταραμένη/ρεπουμπλικάνα/τόρι/δεξιά/οξ'απ'εδώ) σας κάνει? --Jίμιος Τι θες? 21:53, 20 Μαΐου 2010 (UTC)
ο ναρκωμενος γιγαντας θα ξυπνησει και τοτε θα μας παρει ολους ο διαολος...-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 09:39, 20 Μαΐου 2010 (UTC)
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε? --Jίμιος Τι θες? 21:53, 20 Μαΐου 2010 (UTC)
γουτσου-γουτσου, χε, χε, χε, (ο αγαπημενος σας κομης)...

-- FrikiLinuks / το φρικτό λίνουκς_||_το βλογ μου_||_εξομολογηθειτε 15:28, 21 Μαΐου 2010 (UTC)

εεεεε όχι πάρτυ χωρίς εμένα! Κλεάνθη σε έψαχνα 1 χρόνο, μέχρι και στην Βικιπαίδεια χαμένος ήσουν, κάτι μου είπε ο Dada για μια προεκλογική εκστρατεία αλλά δεν θυμάμαι. τι είναι αυτό, συνάντηση των χαμένων και νεόφερτων συσοπάδων;--nikos 09:47, 29 Μαΐου 2010 (UTC)

΄κάτι τέτοιο παλεύουμε. Όλοι εμφανίστηκαν αλλά χάθηκαν πάλι μετά... --Jίμιος Τι θες? 14:05, 29 Μαΐου 2010 (UTC)

ΘέλωΕπεξεργασία

Θέλω την αναρμοδιότητα μου. Με τόσους βανδαλους που πολεμησα μου αξιζει. --μiμο&μάξους 10:15, 8 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

ΝομοσχέδιοΕπεξεργασία

Θα επιθυμούσα να σκεφτούν οι αγαπητοί διαχοιριστές, την ιδέα δημιουργίας σελίδας για το κάθε Υπουργείο. Ευχαριστώ εκ των υστέρων. --Πιτσιφλικέριος ο Κθουλομανής 09:11, 1 Αυγούστου 2011 (UTC)

Με τη δραστηριότητα που εμφανίζουν οι υπουργοί, αυτά τα υπουργεία θα είναι χειρότερα από το ελληνικό δημόσιο, θα προσλάβουμε τόνους υπαλλήλων που δεν θα κάνουν τίποτα... Εξ' αιρείται μόνο ένα υπουργείο (ανυπόγραφο σχόλιο του Χρήστης:Άσεμνος)
Ποιο;--Φιλι 11:01, 1 Αυγούστου 2011 (UTC)

Καλά OK, τουλάχιστον όποιος θέλει να το κάνει!--Πιτσιφλικέριος ο Κθουλομανής 20:11, 1 Αυγούστου 2011 (UTC)

ΜεταρρυθμίσειςΕπεξεργασία

Θα επιθυμούσα να προβούν οι αγαπητοί διαχοιριστές στην απομάκρυνση των υπουργείων που μου ανατέθηκαν όπως και στην πλήρη κατάργηση του ονόματός μου από όλα τα σημεία της "Φρικηπαίδεια Κυβέρνηση". Ακόμη θα παρακαλούσα τους αγαπητούς γραφειοκράτες στον επιπλέον υποβιβασμό μου σε "απλό χρήστη". Ευχαριστώ εκ των προτέρων. --Φιλι 17:52, 2 Αυγούστου 2011 (UTC)

Καλημέρα σας!Επεξεργασία

Είπα να ξυπνήσω από το λήγθαργό μου κι εγώ. Κάνω Login και τι να δω! Ένα μπάχαλο, 162 αλλαγές που πρέπει να κάνω review και την Fililost να παραιτείται... Πολύ χαίρομαι, δεν άλλαξε τίποτα! :) Μπορώ να έχω σύντομο briefing από τους υπουργούς όποτε μπορείτε παρακαλώ; --Frikikanzler irresponsable Complain here! 20:53, 8 Αυγούστου 2011 (UTC)

ρε ακυρε εδω ειναι η φιλιλοστ απλως πηγε διακοπες. (σκεφτηκα να στο πω και μεσω φρικης :P) --μiμο&μάξους 21:09, 8 Αυγούστου 2011 (UTC)

Τ' είν' φτούνο το briefing, ωρέ??--Πιτσιφλικέριος ο Κθουλομανής 12:06, 20 Αυγούστου 2011 (UTC)

Ωπ, ο pizifliker ζει; --Frikikanzler irresponsable Complain here! 11:03, 27 Νοεμβρίου 2011 (UTC)


ΑπουσίαΕπεξεργασία

Κύριοι/-ες συνάδελφοι/-ισες,

Η παρούσα εγγραφή σκοπό έχει την απολογίαν και συγνωμοζήτησην δια την αισχράν απουσίαν μου από τα Φρικηπαιδικά τεκτενόμενα. Είμαι ημιαδικαιολόγητος δια λόγους εργασίας/ανεργίας κλπ κλπ. Δεσμεύομαι όπως επιστρέψω δριμύτατος και φρικιαστικότερος. Φχαρστώ. Ιπωγραφφοί χροίστυ 12:26, 2 Μαρτίου 2012 (UTC)

Η παρούσα εγγραφή σκοπό έχει να δικαιολογήσει τ' αδικαιολόγητα! Αίσχος! Και ερωτάω: Πού πάμε έτσι κύριοι κυβερνητικοί; Με τι πρόσωπο θα αντικρίσετε τους Ευρωπέους στo San Francisco όταν σας ρωτήσουν "τι έργο παρ-άξατε ως κυβερνητικός"; κλπ κλπ. Δεσμεύσεις και πράσινα άλογα, εδώ με την πρώτη ευκαιρία πήρατε άδεια από τη σημαία. Τέσπα, (και μόνον λόγω κρίσεως) κρίνεστε όχι ΑΑ αλλά ΗμΑΑ. Καλώς ήρθες :Ρ --Φιλί 94.68.145.236 21:58, 2 Μαρτίου 2012 (UTC)

Κυρία προϊσταμένη, σας παρακαλώ θερμά να δεχτείτε το ταπεράκι με τους κιοφτέδες, εκείνο με τους ντολμάδες, τη σακούλα με τα χόρτα, τον ντορβά με το κεφαλοτύρι, το βαρελάκι με το λάδι και τους ασκούς με το κρασί, για τη μεγαλοψυχιά σας να με χαρακτηρίσετε ΗμΑΑ και να καταγραφεί κάτι τέτοιο στον εργασιακό μου φάκελο ούτωσώστε να γλιτώσω την εφεδρεία. Ορκίζομαι πίστη στην κυβέρνηση και να επιστρέψω με 15 ΄(Οκ, μην το παραχέσουμε, με 5) ολοκαίνουργια γλήμματα. Ορκίζομαι επίσης να σταθώ όρθιος στο ένα πόδι μέχρι και τη συγγραφή των γλημμάτων, κι αυτό για να είναι ορθογραφημένα και όχι καρεκλογραφημένα. Μετά τιμής, Ιπωγραφφοί χροίστυ 18:46, 5 Μαρτίου 2012 (UTC)

ΕυχέςΕπεξεργασία

Πιστεύετε ή μη, συνκυβερνήται Φρικηπαιδισταί σας εύχομαι καλό Πάσχα και πολλά πολλά γλήμματα. Ιπωγραφφοί χροίστυ 21:38, 12 Απριλίου 2012 (UTC)

ΦρικηbreakΕπεξεργασία

Λαμβάνοντας υπόψη τη παρουσία τριών διαχειριστών, θα αποτολμήσω μια προσωρινή παύση εργασιών (αν χρειαστεί να παραταθεί του 15μερου, θα ενημερώσω). Δεν μου'ρχεται δικαιολογία, ίσως το αυτονόητο αρκεί.--Φιλι 18:37, 13 Μαΐου 2012 (UTC)


Διαγραφή σελίδας και μετονομασία άλληςΕπεξεργασία

Κύριοι, θα μπορούσατε να διαγράψετε αυτή τη σελίδα μιας και απλώς εξυπηρέτησε ανάγκες πρόχειρου; Το αντίστοιχο λήμμα ετοιμάστηκε και είναι εδώ. Επίσης ήθελα να ζητήσω τη μετονομασία της σελίδας Λήμμα της Βικιπαίδειας σε "Λήμμα στη Βικιπαίδεια" για να μην δημιουργείται σύγχυση με την έννοια του ίδιου του λήμματος Βικιπαίδεια στην ίδια τη Βικιπαίδεια. Η μετονομασία αυτή βοηθάει τόσο στις ονομασίες όσο και στο περιεχόμενο των άλλων δύο σχετιζόμενων σελίδων που δημιούργησα, της Σελίδας Ιστορικού όσο και της Σελίδας Συζήτησης. Ευχαριστώ.--Ιπωγραφφοί χροίστυ 16:49, 16 Μαΐου 2012 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ όποιον το έκανε. Ο Θεός να μου κόβει χρόνια και να του χαρίζει μπύρες και σουβλακόπιτες.--Ιπωγραφφοί χροίστυ 20:03, 17 Μαΐου 2012 (UTC)

Διόρθωση ονόματος δημιουργού λήμματοςΕπεξεργασία

Χαιρετώ κύριους και κυρίες. Τί κάνετε; Μήπως θα θέλατε ένα φονδάν; Λόγος της επισκέψεώς μου εδώ (μα ανοίξτε κάνα παράθυρο, έχουμε ντουμανιάσει) είναι ο εξής: Πάλευα για κάμποσο καιρό ένα λήμμα, το πελέκαγα ως πρόχειρο στη Σελίδα Χρήστη μου, και όταν έκανα το paste στην καινούργια Σελίδα Λήμματος, με το κανονικό του όνομά, και πάτησα (μετά τις τελικές διορθώσεις) Δημοσίευση, το κωλομηχάνημα με είχε πετάξει έξω (log out) οπότε σαν αρχικός συνδάκτης του λήμματος εμφανίζεται απλώς η IP μου. Θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω (εφόσον γίνεται) να διορθωθεί αυτό και να μπει ως αρχικός συντάκτης η αφεντιά μου γιατί κρίμα τον τόσο καιρό που το πάλευα. Το δημιουργημένο άρθρο είναι το Σύγχρονη κρητική μουσική ενώ, για του λόγου το αληθές, το πρόχειρό του βρίσκεται τελευταίο-τελευταίο στη Συνεισφορά Χρήστη μου και είναι το Χρήστης:S(c)epticist/Σύγχρονη κρητική μουσική. Επίσης θα ήθελα να ζητήσω να διαγραφεί αυτό το πρόχειρο εφόσον πλέον δημοσιεύτηκε το αντίστοιχο λήμμα. Εννοείται πως μπορείτε να συγκρίνετε την IP του αρχικού συνδάκτου και τη δική μου και να ιδείτε ότι δεν είμαι παπατζής. Αυτά. Σας μερσώ για την οποιαδήποτε βοήθεια. Ιπωγραφφοί χροίστυ 14:47, 19 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Huehuehuehue --μiμο&μάξουςs (talk) 16:04, 19 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

ΜύτηνγκΕπεξεργασία

Μπορεί να κανονιστεί ένα μύτηνγκ για να παραθέσω μερικές προτάσεις (πρόμπαμπλως και ερωτήματα) που πρέπει να συζητηθούν ενδοκυβερνητικά; Όσο πιο σουν τόσο καλύτερα, ώρες διαθεσιμότητας άπλετες .. ιδίως μεταμεσονύκτια (εκ μέρους μου). Υπόσχομαι να είμαι σύντομη (λόγω εξεταστικής) και άνευ γκρίνιας (λόγω συμπάθειας). Δηλώστε διαθεσιμότητα τοποθετώντας εδώ το όνομα χρήστη σας. --Φιλι 10:34, 1 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)

Οι εγγλέζοι λένε «No news is good news», και αυτό από μόνο του είναι ευχάριστο. Η πρόσκληση για μύτηνγκ αναιρείται (εκ μέρους μου) δια παντώς. --Φιλι 09:54, 3 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)

Προσωπικά ζητώ συγνώμη γιατί αφενός δεν πολυπατάω εδώ στη Συζήτηση, αφετέρου είμαι και στραβούλιακας και την τελευταία φορά δεν είχα δει την πρότασή σου, Φίλι. Αν ισχύει ακόμη, δηλάδη (μετά χαράς) παρόν για οτιδήποτε κανονιστεί. Ώρες ελεύθερες άπλετες κι εγώ. Μέσα σε ό,τι κανονιστεί. Εύχομαι σύντομα. Ιπωγραφφοί χροίστυ 14:54, 16 Μαρτίου 2013 (UTC)

Επιστροφή στη σελίδα του εγχειρήματος "Κυβέρνηση".