Γεια σου ρε Αρχίδημε! --theKay 18:11, 10 Οκτωβρίου 2006 (UTC)

Χαιρετώ και ανταποδίδω--Αρχίδημος 21:51, 10 Οκτωβρίου 2006 (UTC)

Αρχιδήμιε, τι κάνεις εδώ, έχει κακές παρέες, γύρνα πίσω...--Αυτός που σε προσέχει από τις κακοτοπιές 21:09, 17 Οκτωβρίου 2006 (UTC)

Χμμμ... και ο αρχαϊκός τύπος του Ουνούφριος είναι το Ονόφρυς;! (συγχαρητήρια, με την ευκαιρία! Το άρθρο σου θα ήταν θεϊκό, αν δεν ήταν αθεόφοβο.) --Toredid 19:25, 19 Οκτωβρίου 2006 (UTC)

Καλώς σας βρήκαΕπεξεργασία

Όντως γνωριζόμαστε! Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί τελικά! Γράφω στην Βικιπαίδεια, με ανακαλύπτουν. Γράφω στην Φρικηπαίδεια, με ανακαλύπτουν. Αμάν. Το νούμερο έφυγε γιατί δεν ήταν και ιδιαίτερα εμπνευσμένο ψευδώνυμο και φαινόταν σαν να συμβολίζει ηλικία, κιλά ή έτος γέννησης το '53. (δεν υπάρχουν και ιστορικά πρόσωπα γυναίκες που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Τι να έβαζα; Φρύνη ή Μαρία Αντουανέτα; Το αντρικό κατεστημένο....)

Εν μέρει μόνο έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, γιατί εγώ είμαι του Δωδεκαθεϊσμού και όχι του Ελληνοχριστιανισμού, αλλά δεν έχει τόση σημασία. Έχουμε κοινό εχθρό! Ἡ ἰσχὺς ἐν τῇ ἑνώσει!

Τώρα πρέπει να κάνουμε και άρθρο για το ελληνικό αλφάβητο (και τις γλώσσες προγραμματισμού που εφηύραν πρώτοι οι Έλληνες)!

Υ.Γ. Δυστυχώς δεν ξέρω από Photochop για να φτιάξουμε Ινδοευρωπαίο. Μάλλον θέλουμε βοήθεια από κάποιον ειδικό, εκτός αν βρούμε πουθενά φωτογραφία Ινδού τραβεστί με ξανθιά περούκα. --Έλενα 16:18, 22 Οκτωβρίου 2006 (UTC)

Κατόπιν επισκοπήσεως των προσφάτων αλλαγών και της υμετέρας συνεισφοράς επανέρχομαι: έγραφα πριν για αντρικό κατεστημένο χωρίς να γνωρίζω σε τι άτομο μιλούσα. Τι να πω; Τόσοι αγώνες φεμινιστριών, κανένα αποτέλεσμα; Θλίβομαι βαθύτατα. Θα πω στις συντρόφισσες να οργανώσουμε εκστρατεία κατά του φαλλοκρατισμού στο διαδίκτυο και για εκδίκηση θα γράψω άρθρο με θέμα Βλέπω μουντιάλ. --Έλενα 16:24, 22 Οκτωβρίου 2006 (UTC)

Αρχιδάμειο χιούμορΕπεξεργασία

Φίλτατε Αρχίδημε, νομίζω ότι ειδικά για εσάς θα πρέπει να φτιάξετε ένα πρότυπο που θα λέει "ο Αρχίδημος παράγει χιούμορ που μόνο αυτός μπορεί να καταναλώσει γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να το κατανοήσουν". :) --Έλενα 20:55, 10 Νοεμβρίου 2006 (UTC)