Γεια σου Kleinmijn και καλώς ήρθες στην Φρικηπαίδεια!
Η συνεισφορά σου είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι, ανάλογα με το πόσο εξοικειωμένος είσαι:

Μπορείς να πειραματιστείς στο Πτυελοδοχείο. Για να συζητήσεις με άλλους χρήστες μπορείς να βρεις τις σελίδες τους πατώντας στη γραμμή αναζήτησης το Χρήστης:(όνομα χρήστη), να πατήσεις στη σελίδα συζήτησής του και να την επεξεργαστείς. Σελίδες συζητήσεων έχουν όχι μόνο οι χρήστες, αλλά και τα άρθρα, ακόμα και η Αρχική σελίδα! Όπως καταλαβαίνεις έχεις όσο χώρο θες να σχολιάσεις το οτιδήποτε και μη διστάσεις να το κάνεις!

Μην ξεχνάς μόνο κάθε φορά που συζητάς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής () που βρίσκεται πάνω από το πλαίσιο επεξεργασίας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια, απορία ή επικοινωνία, μπορείς να απευθυνθείς στον Τεκέ και ένας από τους πανταχού παρόντες διαχειριστές θα σου απαντήσει.

Σου ευχόμαστε καλή αρχή και καλό κουράγιο.

Προσοχή! Eδώ δεν χρησιμοποιούμε greeklish, αλλά πάντα ελληνικά και κατά προτίμηση τονισμένα!
Monadiki e3airesh apotelei to arthro N00b!

Έδοξε τη Βουλή και τω Δήμω τα παραπάνω καταψηφίσειν.
Μετά τιμών, Fili lost 14:50, 18 Μαρτίου 2011 (UTC)

Εύγε νεαρέ μου!--Fili lost 14:50, 18 Μαρτίου 2011 (UTC)

Καλώς επανήλθεςΕπεξεργασία

Συνάδελφε Kleinmijn, αν δεν κάνεις τα λίνκια έτσι->[[Τζών Έλεγκανς|Τζον-Τζον]]. το άρθρο σου θα μείνει ορφανό στον αι. τον άπαντα. Αριστερά θα είναι το όνομα του άρθρου|δεξιά αυτό που έχεις να πεις. Χάρηκα που σε είδα. --Fili lost 14:55, 6 Απριλίου 2011 (UTC)

-- θανξς!!--Kleinmijn 14:56, 6 Απριλίου 2011 (UTC)

Αγαπητέ συνάδελφε Kleinmijn, όταν μπορέσεις ρίξε καμιά ματιά στο Τσιαμτσίκας, δεν επεκτείνεται (όπως πολλά άλλα θα μου πεις) αλλά είναι το ρημάδι μία πρόταση..συγκεκριμένα 4 λέξεις. Ξέχασες να της βάλεις & τελεία. Διαφορετικά θα πάει για θυσία, και πάρε αυτό το κουπόνι να το έχεις στην σελίδα σου, ποτέ δεν ξέρεις πού θα χρειαστεί. Γκρίτινξς φρομ Ν.Γκρις :) --Φιλι 09:26, 24 Μαΐου 2011 (UTC)


Καλώς τον! Long time no see. Χάρηκα που σε είδα στις πρόσφατες αλλαγές και να 'σαι πάντα καλά. --Φιλι 18:07, 3 Οκτωβρίου 2012 (UTC)