Στιγμιότυπο από τη μεταμόρφωση του Τάκη Τσουκαλά σε λυκάνθρωπο

Υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται για τον εν λόγω Τάκη όπως ότι δημιουργήθηκε από τον Σάουρον για να χρησιμοποιηθεί ως όπλο μαζικής καταστροφής στην μάχη εναντίον του Θωρ ή ότι είναι το μπάσταρδο παιδί του Dio και του Γιόντα. Συνήθως εμφανίζεται μαζί με ένα άλλο περίεργο ον, τον Άκη και αποτελούν μαζί το "Άκης-Τάκης" δίδυμο υπαλλήλων. Βεβαίως, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς πολύ εύκολα, όλη αυτή η σύγχυση γύρω από την προέλευση του αγαπητού και ήρεμου τενεκεδόγυφτου που όλοι οι οπαδοί αγαπάνε είναι φυσικά ψέμματα της δαιμόνιας φυλής των Βριλ!!!!!!. Στην πραγματικότητα ο Τάκης είναι Βριλ μεταμφιεσμένο σε άνθρωπο που προσπαθεί να εμποδίσει την εκπομπή του μοναδικού προφήτη-στρατηγού Λιακόπουλου. Άντε γειά, γειά αντε, αιεγ ετνα! Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το έργο του είναι τεράστιο αλλά κανείς δεν το έχει παραδεχτεί

ΔράσηΕπεξεργασία

Ένας πεντάχρονος εισχώρησε αρχικά στο μυαλό του Τάκη, ο οποίος στην πορεία όμως λογικεύτηκε και έπιασε δουλειά γρήγορα ως υπάλληλος και τσομπάνης της εκάστοτε προεδράρας. Ο τιτανομέγιστος τσαντιρόγυφτος εν ονόματι Τάκης κάνει τα αδύνατα δυνατά να καταδυναστεύσει τον μεγάλο προφήτη κυρίως με το μεγάλο του όπλο (βλέπε παρακάτω ) αλλά και με την αφοσίωση του στον Ολυμπιακό. Στην όλη φάση όμως υπήρχε ένα πρόβλημα . Ο ένας και μοναδικός βασιλιάς των κάγκουρων όλης της Ευρώπης Κώστας Μήτρογλου. Ο Τάκης γνώριζε πολύ καλά ότι η μητρόγλα (πριγκιπικός τίτλος του μοναδικού βασιλιά) είχε ταχθεί υπέρ του Λιάκου και των Ελ και άρα έπρεπε να εξοντωθεί και να φύγει άμεσα από τον Ολυμπιακό. Γι΄αυτό έριξε στην μάχη ένα άλλο γνωστό Βριλ τον Νικο (subuteo) Αλέφαντο όπου με τις καυτές (ωσάν κλανίες ύστερα από τσίλι) του κριτικές στον Γεωργίου (γνωστό και ως κουφαλίτσα των Ελ καθώς τους πρόδωσε στην μάχη των Μαραμένων Βυζιών το 50000 π.Χ. όταν και πλήγωσε ύπουλα τον τότε αρχι-στράτηγο Κώστα Πρέκα). Το σχέδιό του όμως απέτυχε παταγωδώς καθώς ο ένας και μοναδικός έφερε ενισχύσεις από Κολωνό και Ηράκλειο και κατατρόπωσε τα 2 Βριλ, πάντα έχοντας μαζί του το πιστό του GLX, στην μάχη του Μαραθώνα. Ταπεινωμένος και βαριά ηττημένος ο Τάκης αποσύρθηκε για να ανασυνταχθεί και από τότε ετοιμάζει μέσω εκπομπών στρατό ώστε να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να ανακηρυχθεί σε Βριλ της χρονιάς

Takis tsoukalas

ΥπερόπλαΕπεξεργασία

 
Ο Τάκης την ώρα που χειρίζεται το υπερόπλο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Το όπλο του είναι απίστευτα θανατηφόρο ίσως πιο πολύ και από μια Α.Α.Θ (αθόρυβη αλλά θανατηφόρα) κλανιά ακόμα και από το δαιμόνιο βλέμμα του ΟΥΙΤΖΙ είναι το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Το υπερόπλο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ είναι άκρως επικίνδυνο κυρίως γιατί εκσφενδονίζεται όταν δεν το περιμένεις... ποτέ και για κανένα λόγο... Το πετάει σε ανυποψίαστη στιγμή και σπέρνει τον όλεθρο. Παρενέργειες που εμφανίζουν συνήθως τα θύματα του ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ είναι ασταμάτητος αυνανισμός με την εικόνα του Άδωνι Γεωργιάδη, νεκροφιλία, χλιμιτζουρολαγνεία και ασταμάτητη βλακεία. Άλλο ακαταμάχητο όπλο του είναι η συσσωρευμένη βρώμα του που σχηματίζει γλίτσα κάτω από τις μασχάλες, τα μαλλιά του και το κωλοσουφρίδι του η οποία υπακούει μόνο σε εκείνον σαν σκυλάκι και σκοτώνει όποιον θέλει ο αφέντης.

Αγάπη μου λατρεία μου καμμένη μπαταρία μουΕπεξεργασία

Ο Τάκης σε όλα αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλος βρωμίαρης πηδηχταράς με μεγάλες κατακτήσεις όπως:

 • Κατερίνα Στανίση
 • Σάσα Μπάστα
 • Γκόλουμ (επιστημονική ονομασία: το παιδί του κώλου μ')
 • Φρόντο
 • Τάκη Τσαν
 • Απόστολος Λουκάς
 • Απόστολος Γκλέτσος (επιστημονική ονομασία: Αργόσχολος Λέτσος)
 • Roko
 • Στέλιος Ρόκκος
 • Ρούλα Κορομηλά
 • Fililost
 • The official takis
 • Frikilinuks
 • Alekos
 • Ολη την Φρικηπαιδεια

και ακόμα 52 σκύλους, 32 γάτες και 3 πετροκότσυφα. Υπάρχουν επίσης πολλές κοπέλες που επιθυμούσαν να παραμείνουν ανώνυμες οι οποίες πέρασαν αξέχαστες στιγμές πάθους και λίγδας ηδονής .

ΕίπεΕπεξεργασία

“Τώρα θέλει Αμπελαλέ (εννοώντας amber alert)...”

- Για τη χαμένη φανέλα του Μάντζαρη την οποία του κλέψανε

“μπε-να-λντι το τριλο...”

- τα πρώτα λογάκια του μικρού Τάκη Τσουκαλάκη

“Μπορεί να διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα σε σπάσω στο ξύλο για να μη το λες...”

- Τάκης Τσουκαλάς

“Παράγκα δεν υπάρχει βέβαια...ο Ολυμπιακός είναι η πιο τίμια ομάδα του γαλαξία. Αν είχαμε αδικήσει κάποιον θα το θυμόσασταν...”

- Τάκης Τσουκαλάς

“Παίξατε φιλικό με τα SS!”

- Ο Τάκης Τσουκαλάς για όλες τις ομάδες πλην Ολυμπιακού

Είπαν γι αυτόνΕπεξεργασία

“Από Καστοριά ΠΑΟΚ”

- Ο Καστοριανός για τον Τάκη Τσουκαλά

“ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ!”

- Ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Τάκη Τσουκαλά

“Και εσύ Τάκης;”

- Ένας Τάκης για τον Τάκη

“Όλοι είμαστε Τάκης!”

- Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τους Τάκεις

“Ντόσει πενάλντι ντε ντόσει πενάλτι 3 βαθμό πέναλτι Εργκοτέλη πώς γένιν αυτό;”

- Ο Πάτρικ Ογκουνσότο για τα πέναλτι

“Εγώ απαιτώ τον σεβασμό σου”

- Ανύποπτο και θρασύτατο θύμα για τον Τάκη

“ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ, γιατί το απαιτείς”

- Απάντηση του Τάκη στον αποπάνω

“O Takis tsoukalas einai oxi kagkouras kai ilithios”

- Ο Κώστας Μήτρογλου για τον αιώνιο εχθρό του Τάκη

“Πότε θα φάμε;”

- ο Κώστας Καραμανλής για το φαγητό